Bibi a picat de fraier: iarăși n-a-ncăput pe flayer!

martisor pnl arad 2024
Distribuie:

Fură ăștia tot ce e de furat în Aradul de două decenii încoace, primăverii politice i-a fost furat startul demult… da` să furi tu startul mărțișorului – no, iaca un nou nivel la care a ajuns violarea de domiciliu la membri de partid: 

martisor pnl arad 2024


Din seria „cine-o pus câcat pe clanță”, iaca… Flayere peneliste,

ca alea de la hotel, dar inutile, cu fețele rânjind ale prea-iubiților-conducători în formă de  potcoave norocoase atârnă de clanțele ușilor prin blocurile arădene. Ce surpriză plăcută, nu-i așa, să ajungi seara acasă, după o zi în care i-ai înjurat de câteva ori din diverse motive administrative, și să-i vezi agățați de ușa ta, locul unde chiar așteptai să ajungi și să te ascunzi de toți și de toate, aflând că un sclav de partid ți-a bătut la ușă cu pumnul… indiferent cine ai fi… să-ți îmnmâneze asta:

martisor pnl arad 2024 1


La polul opus al enervării… dacă faci parte din „selecta gașcă a celor care pe care-i doare-n bască de strategillie lor”  observi din prima că… unde-i Bibi?! (și „da ce fras mai caută Lazăr și Neluțu acolo?”, și „da de ce nu-i Sergiu lângă Geani” – da, no, lipsa lui Bibi sare-n ochi) – și raționezi la fel de ușor că Bibi n-a încăput pe flayerul de grup pentru că nu-i (primit) în gașcă.
Și nu pentru că nu-i tot din aceeași spumă, plămădit, copt și livrat din același cuptor… și pentru că, pur și simplu, nu mai încape pe flayer.


Așa că, de Mărțișor, ca „drept la replică”, părăsit de partid și singur acasă, Bibi și-a făcut mărțișor cu el însuși… ca nematurizații:

martisor bibi2024


 

Categorie: Pamflete
Etichete: 1 Martie, martisor, PNL
Distribuie:
Articolul anterior
„Incendiu” în hotelul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad
Articolul următor
Peste 1000 de persoane vor obține gratuit permise de conducere în Ungaria

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie