Șoșoacă „spaima șoselelor”: a rămas fără permis după ce a condus cu o viteză aproape triplă față de cea legală

sosoaca
Distribuie:

Într-un nou episod desprins parcă dintr-o comedie – de data asta cu tema Formula 1 – care îi are ca personaje principale pe politicienii români, senatorul Diana Şoşoacă a reușit să-și piardă permisul de conducere după o aventură pe șosea care a lăsat în urmă mulți kilometri de nervi întinși la maxim. Se pare că legea nu are niciun fel de clemă nici măcar pentru cei cu cariere politice în plină ascensiune. Primii care ar trebui să respecte legea, să dea un exemplu de cum se respectă legea și organele sunt și primii care ne arată cum să n-o facem, cum să fim nesimțiți și tupeiști. Un alt episod dintr-un film cu proști… Și asta, în plină campanie a poliției rutiere din întreaga țară, cu acțiuni constante pe drumurile publice pentru conștientizarea șoferilor.


Ieri, 10 martie la ora 11:59, când mulți dintre noi erau ocupați să gătească prânzul, Șoşoacă făcea ce știe mai bine: accelera nervoasă spre viitorul ei politic cu o viteză de 110 km/h pe un tronson de drum unde limita legală este de doar 40 km/h. Cine spune că politicienii nu sunt adeptii senzațiilor tari?

La data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi acţionau cu aparatul radar pe DN7- km16+600, poliţiştii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h”, declară IPJ Ilfov.

Bineînțeles, polițiștii rutieri din Buftea cu inima la fel de mare ca și limita de viteză, au intervenit eroic, oprind cursa spaimei șoselelor. După ce au constatat că vehiculul condus de Şoşoacă a prins viteza unui avion în aterizare, au decis că trebuie să tragă frâna de mână peste elanul ei temerar.


Dincolo de plimbarea sa vitează, Şoşoacă a avut parte și de o doză de controversă. Cum orice politician „de succes” ar face, a filmat întreaga interacțiune cu polițiștii și a postat-o pe Facebook, acuzând sistemul că îi pune piedici în campania electorală. Se pare că, în mintea ei, limita de viteză este o conspirație pentru a încetini ritmul schimbărilor politice.


Aventura plină de adrenalină s-a încheiat abrupt pentru Şoşoacă, care a primit o amendă pe măsura vitezei sale incredibile și a rămas fără permis pentru următoarele 90 de zile. Într-un act de refuz demn de un Oscar, a negat vehement acuzațiile, a insultat polițiștii și a amenințat cu plângeri penale, demonstrând că poate să facă show nu doar în politică, ci și pe șosea.

De acum înainte, cine își va pune capul pe pernă noaptea se va întreba: „Oare campania politică a lui Şoşo chiar a fost sabotată de sistem și oculta mondială?”

Un episod de comedie sau un thriller politic? Doar timpul și noile limitări de viteză pot spune.


 

Categorie: Pamflete
Etichete: amendă, Diana Șoșoacă, Șoșoacă, viteza
Distribuie:
Articolul anterior
[POVEȘTI] Vulpea Albă | Basm Japonez | Vinil Electrecord
Articolul următor
Operațiunea „băbuța cu pătrunjel” – la un alt nivel | Vajnicii polițiști locali au amendat o necăjită cu 30.000 de lei pentru că a ars niște cabluri ca să scoată sârma din ele, cauzând (nimănui) un prejudiciu de 3 lei!

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…