Bugetul Municipiului Arad pe anul 2023 a fost aprobat

primaria arad
Distribuie:

 

Consilierii locali au fost convocați joi, 2 februarie 2023 în ședință CLM extraordinară cu mai multe puncte pe ordinea de zi dintre care amintim:
  • aprobarea documentației aferente SF- Amplasare containere modulare în vederea amenajării a 2 săli de clasă și a uneia de mese la Colegiul Național „Vasile Goldiș”,
  • aprobarea documentației tehnice aferente SF- Soluții inteligente pentru transformarea digitală a serviciului public de parcare în municipiu,
  • actualizarea documentației tehnice a obiectivului de investiții „Reabilitare Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară” și
  • aprobarea numărului și cuantumului burselor acordate în învățământul preuniversitar în anul școlar 2022-2023.
Cu aceeași ocazie,  au fost aprobate proiectele de hotărâre privind repartizarea excedentului bugetar și cel privind Bugetul de Venituri și Cheltuieli al Municipiului Arad pe anul 2023.

„Punctul central al ședinței extraordinare a fost Bugetul de venituri și cheltuieli al Municipiului Arad pe acest an. Aveam termen pentru a-l aproba. Ca întotdeauna bugetul înseamnă o estimare, o previziune și o ierarhizare.

Ne dorim multe lucruri, niciodată banii nu se ajung cât ne-am dori. Important este că toate capitolele sunt bugetate, peste jumătate din bani sunt alocați investițiilor, un aport foarte mare în fonduri europene și cofinanțări pentru proiectele finanțate din fonduri nerambursabile.

Cred că putem da drumul lucrărilor, la cum se prefigurează vremea și evident pe parcurs se vor face ajustări. Sunt sigur că vom închide și acest an cu bine, așa cum s-a întâmplat și anul trecut.”, a declarat primarul Călin Bibarț, la finele ședinței publice a Consiliului Local Municipal.

Categorie: Administrație
Etichete: Bugetul Municipiului Arad pe anul 2023, CLM Arad, Primarul Călin Bibarţ
Distribuie:
Articolul anterior
Lansare de carte și o invitație la poezie, sub semnătura lui Sorin Dumitrache
Articolul următor
Chindia – UTA: 2–1. Balint: „În momentul acesta, din păcate, suntem cu toții de Liga a II-a”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie