Când lui Strâmbu-i dă cu virgulă

aleksandar vucenovic.
Distribuie:

Hai c-avem entertainment la UTA. Cei ce nu știu englezismul, accesați google translate. După super-victoria cu Iași, ni se precizase că  două transferuri le-am făcut deja, un atacant și fundaș central. Dar vor mai veni un winger și încă unul, în total sunt trei români”. „Puriul” a socotit ceva greșit și i-a dat cu virgulă. Sau a dat declarații ca să fie. Și atunci e bai! 

Da, până acum ajunsese fundașul -Stolnik- și azi a mai venit și atacantu’. Până aici, corect. Dar n-au cum să fie trei români. Că sunt doi semnați și unu e croat, iar altu e… Stați să ne dumirim ce e. Deci, clubul UTA a anunțat azi c-a venit vârful, unu’ pe nume Aleksandar Vucenovic. (foto: site-ul UTA). E născut în Austria, la Sankt Polten, e sârb de origine și a venit din Cipru de la Enosis Neon Paralimni. Nu contează ce e. Să dea goluri, să fie mai bun ca „LaukzemisDangubicWagnerAdemiMilosevic”, și alți impostori ce ne-au scos peri albi cât i-am văzut prin… zona careului advers. 

Vreau să spun însă că nu-i frumos să faci mișto de puținii întrebători ce mai vin la conferințele de presă săptămânale. Tu, ca „mister”, te superi că unii sifonează detalii din vestiar sau din birouri, te rățoiești la fanii care te mai întreabă de familie, dar „n-ai semnal” când vin unele întrebări incomode. Dacă e să trăiești în armonie în familia „Bătrânei Doamne”, atunci învață să o faci. Că ai șarm, ai viață în spate, știi meserie. Nu zâmbi alături de stăpânire și apoi să arunci dume novicilor ce vin să-ți promoveze în mediul public declarațiile. Știi bine, ai ,,prieteni” destui încă în presa centrală, care abia așteaptă să te devoreze. La Arad, mai bine rămâi fără semnal, că și unii din tagma noastră încep să înțeleagă porecla „Strâmbu”.
În rest, love you și hai… baftă la Craiova!   


 

Categorie: Cronica unui șugubăț
Etichete: Aleksandar Vucenovic., cronica unui sugubat, mircea rednic, Strâmbu, UTA Arad
Distribuie:
Articolul anterior
De Zilele Aradului, circulația rutieră pe Bulevardul Revoluției se restricționează
Articolul următor
Midnight, tânăr artist arădean: energie, eșec și evoluție. „Pentru nimic nu am luptat cum am făcut-o pentru muzică”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

inot masters 2

Medalii europene din apă

Trei sportivi de la Clubul Sportiv Municipal au reprezentat cu cinste Aradul la Campionatul European de înot Masters în bazin scurt care s-a desfășurat în  Funchal (Portugalia), capitala Insulelor Madeira…