Câte reșapări poate suporta un politician-dinozaur? „Tânărul” și de viitor politician, Teodor Meleșcanu, se alătură familiei umaniste a PPU

melescanu
Distribuie:

 

 

Cât de jos e nivelul politicii românești? Cât penibil poate acumula un partid? Câte reșapări poate suporta un politician-dinozaur?  Tânărul partid PPU ( Partid al Puterii Umaniste, social-liberal) ne clarifică aceste sarcastice dar de bun-simț dileme, o dată cu anunțul despre cum, și mai „tânărul” și de viitor politician, Teodor Meleșcanu, se alătură familiei umaniste. Dar Ion Iliescu când se va alătura acestei familii, pentru că și el este o „ personalitate marcantă, care a exercitat înalte responsabilități în statul român”? Despre cum bate câmpii  alzheimer-ului junele Meleșcanu și despre cum ne adoarme cu „românii își doresc un proiect politic nou” vă va convinge comunicatul de presă de mai jos. Închei cu promisiunea de a nu mai insulta vreodată cititorii cu asemenea comunicate, despre asemenea „oameni noi” în politica românească. ( Sasha Romanov)

****

[COMUNICAT DE PRESĂ]

O nouă personalitate marcantă se alătură familiei umaniste!

 

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) salută înscrierea în rândurile sale a unuia dintre cele mai importante repere ale politicii românești din ultimii 30 de ani: senatorul Teodor Meleșcanu.

Personalitate marcantă, care a exercitat înalte responsabilități în statul român – Președinte al Senatului, Ministru al Afacerilor Externe, Ministru al Apărării Naționale, Director al Serviciului de Informații Externe – senatorul Meleșcanu a promovat constant, în întreaga sa carieră, valorile social-liberale, care constituie esența doctrinei umaniste.

În acest context, noul lider umanist a declarat: „Dincolo de obiectivele politice contextuale și de agendă publică imediată, consider că responsabilitatea esențială a unei persoane care exercită o funcție publică o reprezintă promovarea valorii umane ca esență a oricărui model social legitim. După o viață întreagă dedicată proiectelor social-liberale, asumarea identității umaniste este un pas firesc, care răspunde atât reperelor pe care le-am promovat întotdeauna – demnitate, echilibru, pragmatism – cât și așteptărilor concrete ale națiunii noastre. Românii își doresc un proiect politic nou, capabil să depășească vechile conflicte și inerții, să construiască trainic, nu să dărâme. Am încredere că umaniștii pot genera o astfel de schimbare și mă voi strădui să contribui cu întreaga mea experiență la succesul acestui proiect.”

Biroul de presă

 

Categorie: Politice
Etichete: Director al Serviciului de Informații Externe, Ministru al Afacerilor Externe, Ministru al Apărării Naționale, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), Președinte al Senatului, teodor melescanu.
Distribuie:
Articolul anterior
Salvamontiștii și Pompierii din Sebiș au fost în alertă azi-noapte, după ce un grup de excursioniști format din 15 persoane, adulți și copii din Sântana s-au RĂTĂCIT în Pădurile Monesei
Articolul următor
Un nou „început de drum” Arad – Pâncota: CJA a SEMNAT cu „eternul constructor” Sylc Con Trans contractul pentru cei 30 de kilometri, iar lucrarea trebuie încheiată în 2 ani

1 comentariu. Leave new

  • avatar of a.rădeanu
    A.Rădeanu
    10 iunie 2020 10:55

    Ăsta-i „acoperit” sau „descoperit”? Sigur știm doar că-i din Brad (coincidență!) și a făcut liceul în Arad la „Moise”. A, da, a candidat în 2014 la președinția României, obținând 1% din voturi. Promițător, nu?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie