Cât de jos e nivelul politicii românești? Cât penibil poate acumula un partid? Câte reșapări poate suporta un politician-dinozaur? Tânărul partid PPU ( Partid al Puterii Umaniste, social-liberal) ne clarifică aceste sarcastice dar de bun-simț dileme, o dată cu anunțul despre cum, și mai „tânărul” și de viitor politician, Teodor Meleșcanu, se alătură familiei umaniste. Dar Ion Iliescu când se va alătura acestei familii, pentru că și el este o „ personalitate marcantă, care a exercitat înalte responsabilități în statul român”? Despre cum bate câmpii alzheimer-ului junele Meleșcanu și despre cum ne adoarme cu „românii își doresc un proiect politic nou” vă va convinge comunicatul de presă de mai jos. Închei cu promisiunea de a nu mai insulta vreodată cititorii cu asemenea comunicate, despre asemenea „oameni noi” în politica românească. ( Sasha Romanov)
****
[COMUNICAT DE PRESĂ]
O nouă personalitate marcantă se alătură familiei umaniste!
Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) salută înscrierea în rândurile sale a unuia dintre cele mai importante repere ale politicii românești din ultimii 30 de ani: senatorul Teodor Meleșcanu.
Personalitate marcantă, care a exercitat înalte responsabilități în statul român – Președinte al Senatului, Ministru al Afacerilor Externe, Ministru al Apărării Naționale, Director al Serviciului de Informații Externe – senatorul Meleșcanu a promovat constant, în întreaga sa carieră, valorile social-liberale, care constituie esența doctrinei umaniste.
În acest context, noul lider umanist a declarat: „Dincolo de obiectivele politice contextuale și de agendă publică imediată, consider că responsabilitatea esențială a unei persoane care exercită o funcție publică o reprezintă promovarea valorii umane ca esență a oricărui model social legitim. După o viață întreagă dedicată proiectelor social-liberale, asumarea identității umaniste este un pas firesc, care răspunde atât reperelor pe care le-am promovat întotdeauna – demnitate, echilibru, pragmatism – cât și așteptărilor concrete ale națiunii noastre. Românii își doresc un proiect politic nou, capabil să depășească vechile conflicte și inerții, să construiască trainic, nu să dărâme. Am încredere că umaniștii pot genera o astfel de schimbare și mă voi strădui să contribui cu întreaga mea experiență la succesul acestui proiect.”
Biroul de presă
1 comentariu. Leave new
Ăsta-i „acoperit” sau „descoperit”? Sigur știm doar că-i din Brad (coincidență!) și a făcut liceul în Arad la „Moise”. A, da, a candidat în 2014 la președinția României, obținând 1% din voturi. Promițător, nu?