CFR Călători suspendă DE ASTĂZI circulația unor trenuri inernaționale înspre Ungaria, Bulgaria și Moldova

tren cfr
Distribuie:

 

În vederea combaterii răspândirii infecției cu Covid-19, coroborat și cu deciziile administrațiilor feroviare din țările vecine, CFR Călători suspendă temporar circulația unor trenuri în trafic internațional. Începând cu data de 17.03.2020, de comun acord cu administrația feroviară din Bulgaria, CFR Călători suspendă circulația trenurilor internaționale în relația cu Bulgaria, astfel:

1095/1094 București Nord – Videle – Giurgiu Nord – Ruse și retur. Trenurile 1090/1091 vor circula numai pe relația Craiova – Golenți și retur.

În ceea ce priveșste traficul feroviar de călători dintre România și Ungaria, începând de mâine, 17.03.2020 se suspendă trenurile care asigură micul trafic de frontieră cu acces prin Episcopia Bihor:

364 Oradea – Puspokladany

365 Puspokladany – Oradea

368 Salonta – Puspokladany

369 Puspokladany – Salonta

Între România și Republica Moldova,  prin  decizia comună cu Calea Ferată din Moldova se suspendă temporar ciculația următoarelor trenuri prin punctul de frontieră Ungheni:

401 Chișinău – Iași – București

402 București – Iași – Chișinău

1061/1062/1063/1064 Iași – Ungheni și retur

Ultimele trenuri care vor circula sunt:

402 București Nord (plecare astăzi, 16.03.2020, ora 19.12) –  Iași – Ungheni – Chișinău.

1061 Ungheni ( plecare mâine, 17.03.2020, ora 7.16) – Iași

RESTITUIRE contravaloare bilete, renunțare la călătorie

Călătorii care au bilete cumpărate la trenurile menționate pot solicita restituirea integrală a contravalorii legitimațiilor de călătorie.

În cazul legitimațiilor de călătorie cumpărate pentru această perioadă la trenurile internaționale aflate în circulație și se dorește renuntarea la călătorie, restituirea tarifelor legitimațiilor se efectuează conform reglementărilor internaționale în vigoare, aduse la cunoștința pasagerilor la momentul cumpărării. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional / Informații de călătorie.

În funcție de evoluția situației, în concordanță cu măsurile luate și de celelalte administrații feroviare din țările vecine, graficul de circulație poate include suspendarea și altor trenuri internaționale.

Recomandăm pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor pe www.cfrcalatori.ro secțiunea Trafic internațional / Mers tren internațional.

Categorie: Știri
Etichete: Bulgaria, cfr, tren internațional, Ungaria
Distribuie:
Articolul anterior
MĂSURI EXCEPȚIONALE luate de autoritățile române pentru oprirea răspânidirii infecţiei cu noul coronavirus COVID-19 în contextul STĂRII DE URGENȚĂ
Articolul următor
DGASPC Arad: Valabilitatea certificatelor de încadrare într-un grad de handicap și atestatele de asistent maternal își prelungesc valabilitatea până la încetarea STĂRII DE URGENȚĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie