Club fARAD, o nouă ediție. „Lumea de la picioarele tale“, proiectat la Cinema „Arta“

club farad
Distribuie:
În așteptarea celei de-a zecea ediții a Festivalului de film documentar fARAD, vă invităm la un nou Club fARAD, seria de proiecții care reia lunar o parte dintre titlurile importante ale edițiilor trecute ale fARAD.

Filmul lunii septembrie este „Lumea de la picioarele tale“, regizat de Jeremy Workman, prezentat în premieră în România în deschiderea fARAD 2019 (SUA, 2018, 95’).

Filmul va putea fi văzut joi, 28 septembrie, de la ora 19:00, la Cinematograful „Arta“ din Arad, accesul fiind gratuit.


Lumea de la picioarele tale“ (The World Before Your Feet) spune povestea neobișnuită a lui Matt Green, care a renunțat la locul său de muncă, la apartament și la majoritatea bunurilor sale, pentru a face un experiment: să străbată integral străzile New York-ului. Fără să știe exact din ce motiv, de peste șase ani a parcurs mai mult de 13.000 kilometri de bulevarde, străzi și alei, descoperind frizerii și parcuri, cimitire, plaje și poduri, dobândind o cunoaștere profundă a istoriei orașului și a diversității locuitorilor săi. Un documentar captivant care ne provoacă să ne (re)aplecăm asupra locurilor pe care le considerăm familiare. Cât de bine cunoaștem orașul în care trăim, istoria și locuitorii lui?Inițiat și dezvoltat ca un eveniment dedicat educării prin imagine a publicului, dar și revitalizării interesului pentru filmul de artă, Festivalul fARAD a fost lansat în 2014 la inițiativa Corinei Șuteu, președintele festivalului, și a Film ETC, în colaborare cu Centrul Municipal de Cultură Arad.

Festivalul se află sub patronajul Primăriei Municipiului Arad și este produs și curatoriat de Insula 42 (anterior Asociația Film ETC – producător general Oana Radu și consultant artistic Mihai Chirilov).

Co-fondatori: Mona Nicoară și 111 Film. Începând cu ediția 2019 directorul artistic al festivalului este Dimitris Kerkinos. Club fARAD este organizat de Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad, cu sprijinul Insula 42.

Mai multe detalii la https://www.farad.ro/2023.


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: cinema arta, fARAD, festival de film
Distribuie:
Articolul anterior
Piese de fashion virale în sezonul toamnă/iarnă 2023
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a dispus un CONTROL pentru a verifica punerea în aplicare a ordinului de protecție în cazul „fetițelor disputate pe facebook”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

horatiu malaele

Horațiu Mălăele la Teatrul de Vară

În 24 iulie, începând cu ora 20:00, pe Strada Gheorghe Barițiu nr. 16, Arad, publicul arădean, dar și toți cei interesați, sunt invitați să participe la spectacolul „Sunt un orb”,…