Cristi Dodean vrea să aducă la Arad un turneu internaţional de tenis de masă

cristi dodean csm arad 662x463 2
Distribuie:

 

 

Făcând parte dintr-o familie de campioni, cu Dana Dodean vârf de lance, Cristian Dodean este singurul dintre fraţi rămas acasă, pentru a sprijini tenisul de masă arădean şi a lansa noi jucători spre culmile performanţei. Antrenor coordonator al secţiei de la CSM Arad, Cristi îşi face foarte bine treaba, iar din acest an a preluat şi Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă: „Sunt preşedintele asociaţiei, am preluat-o de la începutul lui 2020, cu intenţia de a ajuta şi mai mult tenisul de masă arădean şi până la urmă comunitatea, pentru că Aradul are de câştigat. Am câştigat două proiecte, unul la Primărie, de 50.000 de lei şi altul la Consiliul Judeţean, în valoare de 25.000 de lei, dar ca să putem beneficia de aceşti bani trebuie să avem competiţii. Mi-aş dori foarte mult să fac la Arad un turneu internaţional de copii, cât mai prestigios şi care în timp să devină tradiţional”, anunţă Cristi Dodean.

Competiţii internaţionale blocate, până în septembrie

Până la punerea în practică a proiectelor cu Asociaţia Judeţeană, antrenorul CSM-ului îşi pregăteşte sportivii pentru restul sezonului, Federaţia anunţând că întrecerile naţionale pe echipe îşi continuă parcursul, doar cu faza retururilor. Nu s-a anunţat încă datele de disputare şi locaţiile, astfel că jucătorii arădeni continuă să se antreneze pe plan local pentru ceea ce va urma: Momentan este blocat totul, nu putem juca în nici o competiţie. Sperăm să primim cât mai repede calendarul şi sportivii să se poată bucura din nou de concursuri. Federaţia Internaţională a anunţat că până la sfârşitul lunii august toate întrecerile sunt suspendate”, mai spune Cristi Dodean.

Daniela Dodean pregăteşte finalul de an

Revenind la Dana Dodean, sportiva numărul 1 a Aradului este acasă cu familia, în Portugalia, ţară care din păcate a revenit, la fel ca şi România, pe o pantă ascendentă a epidemiei de coronavirus. Se antrenează pentru ceea ce va mai fi în acest an, alături de ea este şi Andreea (n.n. sora)”, conchide antrenorul CSM-ului şi fratele celor două. Daniela Dodean este calificată cu echipa României la Jocurile Olimpice de anul viitor, iar în acest an ar trebui să participe alături de tricolore” la Mondialele şi Europenele pe echipe, dacă acestea se vor mai organiza.

Categorie: Sport
Etichete: cristi dodean, csm arad, dana dodeam, tenis de masa
Distribuie:
Articolul anterior
Începe distribuirea ajutoarelor alimentare la depozitul situat în Parcul Industrial UTA, hala 61
Articolul următor
Până la urmă e cum am stabilit: Primăria Arad a avut și are contract încheiat cu o firmă de pază privată, iar Călin BIBARȚ A MINȚIT public când a justificat necesitatea încheierii lui cu pandemia [DOCUMENTE]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie