Cu excepția CIPRIOTEI Veatriki Akathiotou, Stranierele” de la FCC Baschet Arad au părăsit orașul: Brankica Hadzovic şi Jefimija Karakasevic sunt în SERBIA și au intrat în CARANTINĂ. La fel și antrenorul SPANIOL Manuel Rodriguez

hadzovic
Distribuie:

 

Comitetul de urgență din cadrul Federației Române de Baschet a avut ieri o videoconferință pentru a decide prelungirea situației  de inactivitate în întrecerile sportive și a decis următoarele:

Prelungirea perioadei de suspendare a tuturor competițiilor oficiale de baschet organizate sub egida FRB/AJB/AMMB până la incheierea stării de urgență pe teritoriul României.

Interzicerea tuturor antrenamentelor sportive colective pe durata stării de urgență pe teritoriul României.

Amânarea Adunării Generale Ordinare, convocată inițial pentru data de 14 aprilie, pentru o dată ulterioară, care va fi aprobată de Consiliul Director al FRB. Inițial activitatea în campionat a fost amânată din 12 până în 31 martie.

Este cunoscut că în ambele campionate (masculin și feminin) activează antrenori și jucători din străinătate. În această situație se află și FCC Baschet Arad, club care a decis să îi lase jucătoarele straniere să plece acasă până pe 16 aprilie cel puțin. Singura stranieră care nu a părăsit încă Aradul este Veatriki Akathiotou, iar asta pentru că Cipru şi-a închis graniţele. Brankica Hadzovic şi Jefimija Karakasevic sunt în Serbia și au intrat în carantină la fel și antrenorul spaniol Manuel Rodriguez.

Categorie: Sport
Etichete: cipru, fcc baschet arad, frb, Hadzovic, karakasevic, Serbia
Distribuie:
Articolul anterior
Prefecților li se INTERZICE COMUNICAREA referitoare la numărul de teste efectuate și a persoanelor depistate pozitiv la COVID-19. Orice persoană care își părăsește domiciliul NEJUSTIFICAT va semna o DECLARAȚIE!
Articolul următor
Îndemn la credință, echilibru și solidaritate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie