Dacă vrei să afli cum (re)acționezi în condiții de stres, du-te cu trenul pe ruta Mangalia-Arad

cfr calatori scaled
Distribuie:

 

Am putea intra cu ușurință în cartea recordurilor negative și ar trebui să bifăm o listă lungă de demisii. Motivul? O banală călătorie cu trenul pe ruta Mangalia-Arad care, după 24 de ore, nu a ajuns încă la destinație.

,,Trenul Mangalia-Arad are o întârziere de 300 de minute. Va ajunge la Arad în jurul transmiterii acestei știri.” relata Digi 24 în urmă cu  două ore. Am sunat la Gara CFR Arad pentru a întreba dacă, în sfârșit, trenul a ajuns la destinație. Evident, numărul de telefon este din categoria „ numere la care nu răspunde nimeni… niciodată”.

 Cea mai mare întârziere, de 500 de minute, o are trenul Mangalia-Satu Mare, care va ajunge la destinație după 16:30. Garnitura a plecat ieri de pe litoral, la 15:23, adică de mai bine de 24 de ore.O întârziere de peste 300 de minute a avut și trenul Mangalia-Timișoara.

Toate aceste probleme au fost cauzate de vremea nefavorabilă dar și de un scurt circuit care s-a produs aseară, în jurul orei 19:00, în gara Sărulești, județul Călărași.

Timp de două ore şi jumătate, circulaţia a fost oprită. Mai multe trenuri de călători au fost oprite. Pasagerii care au avut legături din București au fost redistribuiți la alte trenuri pentru a ajunge la destinații.

 

Sursa: Digi24

Categorie: Investigații
Etichete: Arad-Mangalia, călătorie, CFR călători, întârzieri, tren
Distribuie:
Articolul anterior
I-au spart pușculița. Polițistul Ciucu de la IPJ Arad a fost jefuit în propria casă pe metoda „laser, frate!”
Articolul următor
[ROMAN FOILETON] Metamorfoza (18)
Bagă un „16”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie