Deputatul Adrian Todor îl somează pe Gheorghe Falcă să îşi asume invadarea Aradului de gunoaie

psd arad 2 mai 2018
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Deputatul PSD Adrian Todor consideră că primarul Falcă şi echipa sa sunt în totalitate responsabili pentru bomba ecologică cu ceas ce ameninţă Aradul, din cauza acumulării gunoiul menajer, rezultat al contractului dezastruos cu Retim impus de PNL Arad. Atât politic cât şi administrativ Falcă şi ai săi s-au ascuns de opinia publică, dând dovadă de multă laşitate şi iresponsabilitate.

„Aradul invadat de gunoaie, o stare de fapt ce poartă amprenta Falcă, Bibarţ, Cionca, Bîlcea, Ţolea, cei care au băgat literalmente pe gâtul arădenilor un contract păgubos de salubrizare menajeră, cel cu firma Retim. Sigur că nu putem să stăm cu mâinile încrucişate în timp ce PNL-ul se ascunde după paravan după ce a generat dezastrul. În consecinţă, consilierii social-democraţi vor convoca o şedinţă extraordinară de CLM pentru ziua de vineri, în care vom cere ferm instituirea unei comisii de anchetă privind atribuirea şi executarea contractului cu Retim-ul. A trecut vremea poveştilor de tip Falcă, a istorioarelor cusute cu aţă albă iar arădenii trebuie să cunoască purul adevăr.

Pe de altă parte, avem o responsabilitate uriaşă faţă de cetăţeni şi am denunţat încă din start toate prevederile şi procedurile toxice din acest contract. Acum, după ce maşina liberală de vot ne-a impus samavolnic proiectul, singurul nostru obiectiv este intrarea într-o stare de normalitate în ceea ce priveşte gestiunea gunoiul menajer în Arad. Prin tot ceea ce au întreprins, animaţi de lăcomie dar şi de dispreţ faţă de arădeni, Falcă şi acoliţii ne-au adus într-o situaţie limită în care pericolul cel mare, izbucnirea unei epidemii, pluteşte ameninţător în aer. Unde le-a fost gândul liberalilor când s-au jucat cu sănătatea noastră, când au atentat cu cinism la integritatea fizică a categoriilor cele mai expuse, bătrânii şi copiii.

Am văzut cu toţii ce poate Retim-ul şi mai ales ce nu poate, realitatea cotidiană strigă iar cei vinovaţi trebuie să dea socoteală pentru răul cauzat comunităţii” – afirmă deputatul PSD Adrian Todor.

Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Știri
Etichete: criza gunoiului, Gheorghe Falca, gunoaie, PSD Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Concursul de teorie si istoria muzicii „Carusel cu sunete” – o reușită încă de la prima ediție
Articolul următor
[ACTUALIZARE] UTA spulberă tot ce prinde în „Liga Elitelor Under 17”. De „Ziua tineretului”, junoirii au bătut la Râmnicu Vâlcea acasă cu 6 – 0!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

agromalim 1

AGROMAILIM și-a deschis porţile [GALERIE FOTO]

  Este sărbătoarea AGRICULTURII la EXPO ARAD. A XXIX-a ediție a Târgului internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje s-a deschis astăzi, în prezența oficialităților Aradului și cu participarea unor…