Facultatea de Științe Economice, Informatică și Inginerie din cadrul UVVG își așteaptă viitorii studenți

facultatea de științe economice, informatică și inginerie uvvg
Distribuie:

Facultatea de Științe Economice, Informatică și Inginerie a fost reorganizată în anul universitar 2015-2016, prin asocierea Facultății de Științe Economice și a Facultății de Științe ale Naturii, Inginerie și Informatică, în ideea consolidării unor domenii de mare actualitate din învățământul universitar, existente în structura de specializări a vechilor facultăți. Fuziunea a fost necesară pentru a acoperi cât mai bine cerințele și dezideratele tinerei generației și optimizarea pregătirii viitorilor specialiști.

În planurile de învățământ sunt incluse, la toate specializările, discipline fundamentale și opționale de impact european de profil, oferind astfel posibilitatea de formare a unor specialiști în domenii de vârf.

Oferta educațională a facultății este extrem de diversificată și cuprinde 6 programe de studii de licență: administrarea afacerilor, contabilitate și informatică de gestiune, economia comerțului, turismului și serviciilor, informatică, marketing și silvicultură; 4 programe de studii de master: administrarea afacerilor în turism și servicii, audit și expertiză contabilă, management și marketing forestier, marketingul și managementul firmei, precum și 8 cursuri postuniversitare și 2 cursuri de calificare. Specializările se studiază atât la Arad cât și la filialele de la Baia Mare, Satu Mare și Zalău. 

Pentru mai multe detalii despre specializări și cursuri consultați paginile de mai jos:

https://www.uvvg.ro/facultatea-de-stiinte-economice-informatica-si-inginerie/ 

https://www.uvvg.ro/facultatea-de-stiinte-economice-informatica-si-inginerie/cursuri-postuniversitare/ 

Până în data de 28 iulie 2023, ora 17,00, candidații se pot înscrie pentru examen pe platforma online, iar examenele de admitere vor avea loc conform programului din linkul de mai jos: 

https://www.uvvg.ro/docs/Admitere/2023-2024/regulament_admitere_fseii.pdf 

Despre Facultatea de Științe Economice, Informatică și Inginerie puteți afla și din materialul din linkul https://www.youtube.com/watch?v=9NN8JfOTa2Y&t=5s 

Dragi viitori studenți, vă așteptăm să fim colegi, iar dumneavoastră, dragi părinți, vă promitem că vom avea grijă de copiii voștri ca și când ar fi din familia noastră. U.V.V.G. Arad se pregătește să încheie acest an universitar și să pornească în anul universitar 2023-2024 împreună cu voi!


Categorie: Comunicate de presă, Știri
Etichete: Facultatea de Științe Economice, FSEII, Informatică și Inginerie, studenţi, uvvg
Distribuie:
Articolul anterior
FRĂȚIA PLAGIATELOR a făcut-o pe Ramona Lile „colegă” cu Louis de Broglie, Werner Heisenberg și George Emil Palade. Rectorița cu cele mai multe furturi intelectuale dovedite este membru corespondent al Academiei Oamenilor de Știință din România… pentru că a dat „noroc” cu Sorin Cîmpeanu!
Articolul următor
Trupa Coldplay vine în România! Când se pun în vânzare biletele și cât vor costa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

ceitrei moise nicoara pr

Rock la „Moise” în pauza mare

Azi, la Colegiul Național „Moise Nicoară”, pauza mare a fost o surpriză plăcută. Pe holul festiv al liceului, trupa CEITREI a cântat un rock de cea mai bună calitate și…
72b2f818 0aae 46f7 8bb6 c9be6b036ea6

Arădenii de la LUPUS DACUS cântă la ATENEUL ROMÂN

  Ivită din „debandada minunată a rockului”, trecând prin conservatoarele obligatorii ale clasicismului cu aplicare pe muzica medievală, formația de muzică veche (actualmente, conform autoprezentării) LUPUS DACUS a ajuns la…
incendiu

Incendiu izbucnit la o casă din Sânmartin

O situație de urgență a mobilizat pompierii militari ai Detașamentului Arad în localitatea Sânmartin, unde un incendiu a izbucnit la o casă. Echipajele de intervenție au acționat rapid pentru a…