Festivalul Celtic Transilvania revine cu ediția a 7-a

festivalul celtic transilvania
Distribuie:

Festivalul Celtic Transilvania, ediția a VII-a, va avea loc între 21-23 iulie 2023 la Băile Figa, oraș Beclean, jud. Bistrița-Năsăud.

Dacă sunteți fani ai istoriei, muzicii rock, naturii și vă place bălăceala, Celtic Transilvania este festivalul ideal pentru voi!

La Festivalul Celtic Transilvania veți face o călătorie în istoria antică a Transilvaniei, alături de câteva dintre cele mai bune grupări de reconstituire istorică: Omnis Barbaria, Terra Dacica Aeterna Historia Renascita, Asociația Culturală Istoria Interactivă Petrodava, Amicii Muzeului Zalău și Celtic Heritage Society Burgas.

Iubitorii de motociclete vor putea să admire sau să participe la parada moto care va străbate orașul de la un capăt la altul.

Sâmbătă noaptea puteți lua parte la un show pirotehnic și jonglerii cu foc alături de Deep6 Project.

Pentru cei care vor să aibă parte de adrenalină va fi și un balon cu aer cald în care puteți zbura.

Laser Tag Fonix Cluj Napoca de asemenea vă provoacă să vă învingeți adversarii pe câmpul de luptă de la Figa. De asemenea, în apropierea locației festivalului la se află Herghelia Beclean, renumită în Europa pentru caii crescuți aici. Se poate vizita.

Dacă iubiți drumețiile în natură, pădurea vă înconjoară și vă așteaptă să o explorați.

Am lăsat ce-i mai bun la urmă, cireașa de pe tort, perla coroanei: Băile Figa. Aici vă puteți relaxa în piscine cu apă dulce sau sărată, caldă sau rece, după placul fiecăruia.

Tot la Băile Figa puteți face împachetări cu nămol terapeutic, aerosoli salini sau băi de soare. Pentru un plus de distracție și adrenalină vă stau la dispoziție câteva tobogane cu apă de mărimi diferite.

Festivalul Celtic Transilvania este unicul eveniment de acest gen din România și chiar din estul Europei care vă oferă atâtea alternative de distracție.


[Comunicat de presă]

Festivalul Celtic Transilvania, este un eveniment unic în România și chiar în estul Europei, în care se combină armonios activitățile de reconstituire istorică a perioadei celtice a Transilvaniei, cu muzica rock si metal, revine în forță și se reinventează în 2023, ajungând la ediția a VII-a. Acesta este un eveniment pentru întreaga familie, de la nepoți la bunici.

Evenimentul va fi structurat la fel ca anii precedenți: concerte rock și reenactment. De asemenea pe lângă acestea aveți o mulțime de posibilități de recreere și divertisment: Băile Figa, Centrul recreativ Legacy care va fi inaugurat in această toamna, situat tot lângă Băile Figa, Herghelia Beclean, Trasee de drumeții, etc.

Line-up-ul ediției a VII-a a fost deja divulgate, urmează în curând a fi prezentate și grupările de reconstituire istorică care vor fi prezente în „satul celtic”.

festivalul celtic transilvania

Line-up:

 • GRAVE DIGGER
 • CORVUS CORAX (Era Metallum Show)
 • SKYCLAD
 • DIRTY SHIRT
 • WOLFARIAN
 • AETHER
 • BUCOVINA
 • DORDEDUH
 • HARMĂSAR
 • TRUDA
 • E-AN-NA
 • BUCIUM
 • KEMPES
 • GAV
 • ZGRIPSORUM

Omnis Barbaria, Terra Dacica Aeterna, Historia Renascita, Castrvm Novis, Amicii Muzeului, Celtic Heritage Society Burgas

În decursul acestor trei zile pline de activități variate, te vei putea lăsa purtat de imaginație și vei trăi momente unice, într-un univers ce îți va depăși așteptările obișnuite.

La Festivalul Celtic Transilvania, vei avea ocazia să te descoperi pe tine însuți și să adaugi amintiri valoroase experiențelor tale de viață.

Biletele se pot achiziționa de pe:

https://www.ambilet.ro/tc-events/festivalul-celtic-transilvania-editia-a-vii-a-2023/

www.festivalulceltictransilvania.ro

Un festival „Family friendly”. Poți veni și cu bunicu”, copilu”, cățelu” și pisicu”.

Copiii cu vârsta sub 12 ani au acces gratuit însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Persoanele cu dizabilități au acces gratuit.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


 

 

Categorie: Lifestyle, Știri
Etichete: băile figa, celtic transilvania, concert, rock
Distribuie:
Articolul anterior
Șiria Vertical Loop 2H, concursul de alergare montană cu premii în bani
Articolul următor
[AI de puii mei] Poezie despre GARDUL LUI CIONCA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie