Gata, așa nu se mai poate: în Primărie intră bătrâni de 80 ani fără mască! De aia are nevoie Poliția Locală de SCUTURI… „ca spartanii” [VIDEO]

pla arad
Distribuie:

 

„Trupele Swat de la LOCALĂ” sau cum se văd în oglindă dimineața piticii lui Toma de au nevoie de SCUTURI de jandarmerie

„Poliția Locală își cumpără scuturi și înc-o tură de body-cam și stații tetra (132.000 lei doar camerele și stațiile)” scria pe-un bilețel legat la gâtul unui porumbel voiajor… Am mototolit bilețelul că-l bănuiam de instigare la fake-news. Și oricum porumbelul nu-i o sursă sigură. Chiar dac-ar fi, e una singură și nu e suficientă. De vreo două săptămâni de când ni s-a ciripit despre asta ne tot întrebam de ce poliția locală are nevoie de scuturi? Ce scuturi? Ce camere că doar numai ce-or achiziționat tot de 132.000 lei?… Hai, mă, mi-am dat palme singură să mă-ntorc la realitate. „În primărie, alea la achiziții-s disperate. Nu mai pot cu Toma, cu achizițiile lui… el numa urlă că vrea și toți execută. Dacă nu execută, îl sună pe Bibarț că fetele-s ostile și atunci le sună Bibarț să rezolve” – e atmosfera din primărie descrisă pe scurt de o a doua sursă mult mai credibilă. Și, totuși, de ce ar avea nevoie poliția locală de scuturi de jandarmerie?! Ce atribuții de intervenții au ei? Pentru ce se pregătesc? Ce filme-și toarnă de Rambo vs Chuck Noris sau ce trupe de elită SWAT se văd în oglindă dimineața piticii lui Toma? Mai ales că arădenii sunt pașnici, nu protestează nici dacă-i furi, nici dacă-i încolonezi la ghilotină. Să fie filați și filmați de orice „căcat cu ochi la guler” s-au obișnuit deja și sunt imuni. Amenzile le primesc, nu le prea contestă și chiar le plătesc. Atunci ce atâta răzbunare războinică pe cetățeanul arădean? Dilemele s-au disipat odată cu vizionarea fotografiilor de la „descinderea trupelor ( în frunte cu prefectul, conducerea DSP și alte personaje opresive – vezi câteva imagini în galeria foto) pe ștrandul Neptun” când „uniforma” le-a acoperit bronzul celor care „au avut tupeul”să stea la plajă sâmbătă, 11 iulie, și a filmulețului de luni, 13 iulie, când un bătrân a fost luat pe sus de „trupele Swat de la locală” din fața unei casierii în incinta Palatului Cenad  (primăria Arad) pentru că nu purta mască de protecție și a fost amendat și pentru tulburarea liniștii publice. Între timp, filmul a fost șters de inițiatorul postării din motive lesne de înțeles având în vedere că este un angajat al primăriei Arad. Dar, putem sugera un posibil răspuns cu privire la necesitatea achiziționării de scuturi:  să-i apere pe funcționarii primăriei de bătrâni și locurile publice de arădeni au nevoie de ele. Sper să nu uite să cumpere și bastoane Brutus de oțel că pistoale cu electroșocuri și-au luat în pandemie. Dacă ar avea și creier, ne-ar fi la îndemână să spunem că avem o poliție locală dotată.

Organele alea pe bune, nu mascații fake, când verifică achizițiile poliției locale și contractul încheiat de primăria Arad cu firma de pază privată care s-a reziliat pe șest după publicarea articolului INTEGRITATE – numele tău e DERIZORIU! Primăria Arad și-a EXTERNALIZAT serviciul de PAZĂ a patru obiective-cheie unei firme obscure din satul Rușii-Munți (Județul Mureș), controlată de un consilier local PNL pensionar, contra 440.000 de EURO pe an… în condițiile în care are 200 de POLIȚIȘTI LOCALI care-și dau cu capul de pereți?

***

PRECIZARE din partea Primăriei Arad cu privire la incidentul din 13 iulie

„În după amiaza zilei de 13.07, un octogenar cunoscut de guarzii Primăriei Arad ca fiind o persoană refractară, a iscat un scandal de proporții la Casieria din Palatul Cenad, nemulțumit de răspunsul oferit de angajatele Primăriei. Întrucât bătrânul începuse să se manifeste violent, acestea au cerut sprijinul guarzilor. Bătrânul s-a enervat și mai tare în momentul în care i s-a cert să poarte mască de protecție în interiorul Palatului Cenad. Refuzând atât legitimarea cât și părăsirea incintei, guarzii au cerut sprijinul colegilor de la Ordine Publică, măsurile sancționatorii putând fi luate numai de către aceștia. Arădeanul a fost extras cu grijă din Palatul Cenad, fără să fie bruscat sau agresat verbal și a fost transportat la cel mai apropiat punct de lucru al Direcției Generale Poliția Locală, respectiv cel din Piața Catedralei, pentru identificare. Pentru tulburarea liniști publice, bătrânul va trebui să achite în termen de 15 zile, o amendă de 100 de lei”, a declarat Ralu Cotrău, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

 

Categorie: Pamflete
Etichete: Adrian Toma, PALATUL CENAD, politia locala arad, primaria arad, scandal, strandul neptun
Distribuie:
Articolul anterior
Luați-i pe Arafat și pe Orban și spălați-vă pe cap cu ei!
Articolul următor
[Miercuri după „E marți, e Bibarți”] Călin Bibarț crede că e anul maimuței. El fiind maimuța

1 comentariu. Leave new

  • Astia pregatesc dictatura ciumei galbene/medicalo-covida in Romania! Pacat de ei, nu au prea dat pe la scoala…scuturile alea o sa-i ajute tot pe pulitistii de carton ai primariei, in sensul ca le vor folosi pe post de targi…grija mare….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie