[ACTUALIZARE] Fiecare cu rușii lui – sau cum am îmbogățit până la premiere o firmă obscură din județul Mureș. „Paznicii invizibili” din comuna Rușii Munți au „recâștigat” Contractul de PAZĂ cu Primăria Arad!

ambasador security rușii munți
Distribuie:

S.C. AMBASADOR GROUP SECURITY SRL – firma „politicianului-pușculiță” Vlaic Vasile Florin din comuna Rușii Munți, județul Mureș, care ne intersează exclusiv pentru că a  „recâștigat” un contract la rigoare foarte important pentru arădeni, respectiv cel pentru SERVICII DE PAZĂ –  a fost premiantă în acest an, la ea acasă în 4 topuri pe care le puteți vedea AICI:

Na… cum a lăsat scris peste tot bătrânul rechin, „aici sunt banii dumneavoastră”… la Rușii Munți (foto – facebook)… dacă ați socotit că i-ați pierdut și-i căutați:

rusii munti comuna panoramic

Să remarcăm că primele atestări referitoare la localitatea Rușii-Munți apar în perioada feudalismului timpuriu, într-un act de donație datat din anul 1228… și de atunci nu e consemnată nicio informație despre succesele vreunei firme, om, ceva, din, de altfel, pitorescul spațiu mioritic populat cu 2144 de locuitori… dintre care aproape toată mâna de lucru e angajată la S.C. AMBASADOR GROUP SECURITY SRL:

ambasador security

 

…și-i merge nemaipomenit de bine – vă rugăm să observați că paznicilor-ambasadori de la Rușii Munți le merge foarte bine EXCLUSIV DE CÂND AU PUS MÂNA PE CONTRACTUL DE PAZĂ CU PRIMĂRIA ARAD – până la momentul 2017 erau niște sărăcii cu 7 angajați… abia în vara lui 2020 intrând în atenția noastră… tot așa… subit.
„Numai în două luni fac ăștia 100.000 de euro profit… din care-și permit să dea câtă șpagă trebuie. La scorurile astea, în condițiile în care pe tine nu te verifică nimeni, ești înfipt în eternitate la primăria respecivă” – ne-a literalizat concluziv un bun cunoscător în domeniul LICITAȚIILOR ARANJATE cifrele de mai sus și cele de mai jos:

9

Conform CAIETULUI DE SARCINI, prestarea serviciilor de pază și la obiective de interes local ale Municipiului Arad constă în asigurarea pazei, cu agent înarmat și neînarmat, respectiv posturi de 24/24 ore, 15/24 ore, 18/24 de ore, 10,5/24 de ore și 8/24 de ore la obiectivele Primăriei Municipiului Arad, după cum urmează:

…așadar 18 „puncte-cheie” foarte importante, doar importante și… foste importante (dar care, tocmai pentru că sunt „praf”, au nevoie de pază serioasă): sediile de birouri ale P.M.A. de pe B-dul Revoluției 82, Calea Aurel Vlaicu nr. 225-235 (Galleria Mall, SCLEP și exterior), cele două birouri pe  Mucius Scaevola (Direcția Venituri), Piața Fortuna, Registrul Auto Român, Depozitul de mașini abandonate și parcate neregulamentar de pe strada Dosoftei, Bazele Sportive Sânicolaul Mic, „Motorul”, „Gloria”, ICRTI, Șega, Zona de agrement „Parc Pădurice” (2 posturi 24 din 24), Parcul „Aventura Voinicilor” (Praporgescu), Parcul Reconcilierii, Castelul Mocsony de la Bulci, fosta Unitate Militară din Gai.
Să mai punctăm că S.C. AMBASADOR GROUP SECURITY SRL a concurat cu firme infinit mai bine dotate tehnic, cu personal calificat, cu portofilii ce nu se pot nici măcar asocia cu zero-barat-ul pe care-l afșează  Vlaic Vasile Florin la aceste capitole.
Licitația s-a reluat, în această toamă, după contestațiile concurenților – dar „cineva-ul din Primărie”* a rezolvat-o și pe asta: a introdus în Caietul de sarcini obligatigativitatea ca firma care participă să mai fi avut un contract similar cu o primărie în ultimii… fix cât avea firma din Rușii Munți!

Ei bine – ia fă un exercițiu social… o campanie de mers pe jos în toate aceste obiective și numără (pozează-i!) câți ambasadori din Rușii Munți găsești!

Începe de la capătul listei: intră în fosta U.M. Gai. Dacă după o oră de plimbare, în care nimeni nu-ți are treaba, dar toți îți au baiul, din dărâmăturile pavilioanelor și subsolurilor în care, mai ales acum, că a vent iarna, se adăpostesc sute de boschetari (mare parte dintre ei provenind din „expulzații de pe Mărului – lotul vară-toamă”), dacă ieși întreg să te consideri binecuvântat… ce pază, frate, că acolo chiar e „ținutul nimănui și-al tuturor?!
Dacă scapi viu, ia-o prin galeriile de la (fostul mall) Galleria… dar du-te după ce se lasă noaptea, să ai ce povesti, chiar dacă n-o să îți mai amintești nimic – cu atât mai puțin un paznic de la Rușii Munți!
Na, fiecare comunitate din Europa asta are parte de rușii pe care-i merită… așa cum are parte de funcționarii, de politicienii și de fraierii pe care-i merită… și de aia punem „recâștigat contractul” între ghlimele, pentru că în fapt e vorba de un CONTRACT-ȘPAGĂ MOȘTENIT.
Vom detalia separat acest aspect.

*„Cineva-ul din Primărie” are, desigur, și nume normal, nu doar poreclă… dar pentru că orice „cineva din Primărie” are Rușii lui, ca să nu-i încurcăm, o să-i lăsăm pentru actualizarea următoare.

…………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (3 IUNIE, 2020) INTEGRITATE – numele tău e DERIZORIU! Primăria Arad și-a EXTERNALIZAT serviciul de PAZĂ a patru obiective-cheie unei firme obscure din satul Rușii-Munți (Județul Mureș), controlată de un consilier local PNL pensionar, contra 440.000 de EURO pe an… în condițiile în care are 200 de POLIȚIȘTI LOCALI care-și dau cu capul de pereți

 

ambasador security1

SIFONEALA în Primăria Arad e atât de pandemică încât nu-i nevoie de nicio „Stare de urgență” pentru a decreta asta: e necesară și suficientă o descindere cu ridicare de acte a unui procuror necorupt însoțit de o echipă de polițiști specializați în fraude economice cu banii statului… și să vezi atunci „grup infracțional organizat”!
Din cei peste 400 de funcționari publici care „ne” (mai realist: LE) compun aparatul administrativ, vreo 300 sunt arestabili… ieri, iar dacă D.N.A. sau D.I.I.C.O.T. ar vrea să demostreze arădenilor (precum și întregii țări, Europei și lumii) că nu sunt decât niște direcții-marionetă ale puterii, controlate și influențate să NU CERCETEZE ABUZURILE pe care le comit demnitarii săi, ar putea începe chiar de la verificarea informațiilor cuprinse în acest articol!

Cum suntem (aproape 100%) siguri că acest eveniment nu se va întâmpla curând

(deocamdată, niciodată – cum opinam și în recenta investigație despre mafia din Gospodărirea Comunală), înțelegem să ne informăm măcar cititorii de bună credință, contribuabili detașați politic ca și noi, față de aceste abuzuri… și, dacă tot am pășit pe terenul mlăștinos și urât mirositor al politicii, e important de precizat că documentele care ne-au parvenit întru analiza acestei spețe provin din SURSE LIBERALE (puțin ne pasă dacă „facțiuni”, simpatizanți sau antipatizanți ai edililor arădeni „pe val”).

Cum să EXTERNALIZEZI un SERVICIU pe care-l include propriul tău aparat, plătind DUBLU (față de cât te-ar fi costat, în condiții necorupte, salariile angajaților de la „Locală”) unei firme obscure dintr-un sat din alt județ?! 

Iată cum: S.C. Ambasador Group Security Rușii Munți S.R.L., patronată de un anume Vasile Florin Vlaic, consilier local PNL la Primăria Deda (județul Mureș) este beneficiara unei ACHIZIȚII DIRECTE în valoare totală de 2.151.985 de lei și 50 de bani, operată de pe calculatorul parolat al instituției ce ne gestionează bugetul, iar o AVERTIZARE ÎN INTERES PUBLIC a fost înregistrată chiar ieri, 2 iunie, la Camera 5 a Primăriei Municipiului Arad de către un angajat al Poliției Locale Arad al cărui nume nu-l vom face public, neavând acordul său, limitându-ne a cita din formularea sa către autorități partea care este de un INTERES PUBLIC MAJOR (și pe care o puteți lectura, în galeria foto atașată, astfel „periată” de date cu caracter personal):

2

Veridicitatea acestei informații este confirmată și în tabelul cu achizițiile publice din 2019 publicat pe site-ul Primăriei Arad (dacă-l cauți vreo 2 zile, s-ar putea să îl găsești și tu… dacă ești „un oarecare”):

 

amdasador achizitie arad

Cine și cum a facilitat un asemenea contract TOTALMENTE PĂGUBOS pentru bugetul Aradului… cunoaștem, de asemenea, dar deocamdată ne abținem în a dezvălui NOMINAL persoanele care se află în spatele „cortinei de ceață” ce învăluiește aceste achiziții – oricum, nu „niște oarecare”.

„Înființată în septembrie 2017, societatea prestatoare îl are ca administrator pe Florin Vasile Vlaic, un consilier local PNL, pensionar, din comuna Deda, județul Mureș. Asociat unic este Paula Nicoleta Hrișcă, o tânără ce locuiește în satul Rușii-Munți din același județ.” – citim pe site-ul https://www.topiasi.ro … de unde deducem că Vlaic ăsta, așa pensionar anonim cum e și locuind într-un sat de care acum auzim pentru prima oară cei mai mulți dintre noi, nu e chiar „ultimul fraiereștean”… sau face parte din „recentul lot de afaceriști-paravan-no-name, inventați pentru a sifona bani publici”… pe modelul taximetristului din Iași care defrișează păduri în Moldova.

„De ce ai externaliza un serviciu pe care-l ai în subordine, și așa supraîncărcat de personal plătit cu salarii duble față de media națională?” – e o întrebare pe care doar un om de afaceri care nu lucrează cu statul și-o pune… căci dacă o adresezi la o masă de politruci legați direct la „pompa cu bani publici” riști să cazi în ridicol!

Am fost și noi să vizităm obiectivele Primăriei… atât de importante încât merită să aduci paznici din alt județ la preț de luptători de K1 din TOP 10

Am dat peste niște amărâți care habar n-au pe ce lume trăiesc (nu aceasta fiind prioritatea lor), care lucrează 12 cu 72 (?!), niciunul sub 50 de ani – și vă invităm să ne repetați experiența, dacă nu aveți încredere în scrisele noastre: poate veți reuși să găsiți UN SINGUR ARGUMENT care să stea la baza acestei „achiziții”.
Noi nu am găsit!
Pe paznicii din Rușii-Munți îi găsiți (aproape ascunși) în coșmelia de la intrarea în Primărie, la Sala de Căsătorii din Palatul „Cenad”, în chioșcul din colțul „Parcului Reconcilierii” și la fostul mall „Galeria”, la Evidența Populației urbane  / pașapoarte.
Transmiteți-le din partea noastră scuze și multă sănătate…

 

Categorie: Culise
Etichete: Contract Serviciu de Paza Arad, Primăria Municipiului Arad, Rușii Munți, S.C. Ambasador Group Security Rușii Munți S.R.L, Vasile Florin Vlaic
Distribuie:
Articolul anterior
Q Band împreună cu Filarmonica Arad și Artiștii Filarmonicii Arad vă așteaptă la un concert de excepție: „Veste-am adus”
Articolul următor
„Hoții și vardiștii”, episodul Micălaca: mai multe focuri de armă trase de polițiști – doi hoți prinși, doi scăpați…
Bagă un „16”

1 comentariu. Leave new

  • Aceași firmă de securitate „asigură paza” și pe Stadionul Gloria, Spitalul Matern și Parcul Pădurice de la Podgoria

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie