Căcatul cu servietă și acreditările sale

3829857e 1c8d 46f9 8aac cfaa90ef1842
Distribuie:

 

Înainte de a da drumul la robinetul de înjurături, obligatoriu de pornit în această situație atât din punct de vedere literar (pentru că e un pamflet) cât și juridic (pentru că e un drept la replică), mă simt obligat să îmi exprim la modul public stima și respectul față de Instituția Prefectului, acest sentiment (probabil ciudat pentru cineva perceput și autodeclarat ca neoliberal cu apucături anarhiste de stânga-mprejur) derivând din constantele genetice pe care niciun om nu își poate permite luxul să le ingnore și (vă rog să ne scuzați dacă deranjăm cu acest amănunt) din patriotism.

Din patriotism și din genă afirm, așadar: nicio comunitate din lume, indiferent cât de mult a greșit din punct de vedere politic-administrativ (neieșind la vot, ignorând deciziile dictatorial-idioate ale conducătorilor săi etc.), nu merită un „prefect” ca Gheorghe Stoian (cum nu meritau rușii un Stalin sau nemții un Hitler… ca să ne raportăm și la case infinit mai mari), cu atât mai puțin în plină ascensiune a democrației în Europa – și scriem „prefect” în ghilimele în primul rând pentru că  județul Arad nu are un prefect învestit, Stoian fiind mandatat să exercite această funcție cu caracter temporar, conform acestui act – singurul oficial și care se găsește pe site-ul Guvernului României:

stoian numire

Însuși GUVERNUL SĂU numind caracterul funcției pe care i-o dă (fără să aibă cursurile necesare, prevăzute de lege, și fără a avea girul majorității la vot) ca fiind TEMPORAR, nu vedem de ce i-am respecta (tocmai noi!…) autoritatea, mai cu seamă cu cât nimeni din anturajul său efemer nu-l percepe ca pe o AUTORITATE în deplinul înțeles al termenului – ci, așa cum îl înțelegem și noi cu mult înainte de a fi cocoțat în această funcție, ca pe un vremelnic, dar periculos și toxic, căcat cu servietă.
Avem, după cum știe oricare cititor al acestui site, un litigiu juridic în derulare în acest sens, iar Instanța de judecată care l-a judecat pe fond ne-a dat nouă dreptate, respingându-i plângerea (detalii articolul asociat) după cum se poate citi pe Portalul Instanțelor de Judecată:

sentinta stoian

Gheorghe Stoian a pierdut în prima instanță… cum nu se aștepta – conform informațiilor noastre (pe care le putem proba cu martori, în caz că va face apel… iar noi credem că va face și chiar îi dorim să i se-ntâmple și asta), dreptul de a i se retrage populara poreclă, deși s-a dat mare în toate mediile în care se învârte că „sigur câștig… am vorbit acolo unde trebuie… l-am luat pe maestrul Fanu Moca… iau de pe el tot… îi desființez și firma… îl compromit”, crezând („fiind convins!” – după cum ne spun sursele) că și Tribunalul Arad e tarlaua sa, la fel ca (trist exemplu… tristă realitate!) Inspectoratul de Poliție Județean Arad, la conducerea căreia își permite să zbiere, să-i comande și, mult mai grav, să-i ceară să comită acțiuni neconforme cu legile în vigoare!
L-a frustrat enorm și l-a enervat la culme postarea laudativă la adresa Justiției din Arad pe care am ținut neapărat să o pun pe propria pagină de facebook (măcar)… fie și doar pentru că nu vezi în fiecare zi așa ceva:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10213550746721355&set=a.10200337925409080&type=3&theater

…și totul s-ar fi oprit aici cel puțin în ceea ce privește demersurile juridice ale acestui aiuritor conflict, dacă nu apărea căcatul ăsta de tentativă de ȘANTAJ (Art. 207, (1), Cod penal: Constrângerea unei persoane să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, în scopul de a dobândi în mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine ori pentru altul, se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani.) pe care l-am primit pe adresa de email a redacției:

stoian cerere

Ei bine, să ceri datele personale ale unui jurnalist acreditat pe Poliție (Prefectură, Primărie, Tribunal și toate restul) din anul 2000 („fără nicio reclamație, plângere sau declarație de neconformitate în acest raport, în cei 20 de ani de colaborare” – după cum vă poate confirma oricare purtător de cuvânt al IPJ Arad, de la Floare Dan încoace), precum și ale societății la care este asociat, din poziția de prefect (cu caracter TEMPORAR – insist) chiar de la Poliție, se cheamă că ești un infractor imbecil care vrea să târască în tentativa sa de șantaj organele statului (deci 5 ani plus spor de pedeapsă, pentru circumstanțe agravante… că nu cred că  vrea să-și ia un televizor de la Altex cu copia după cartea mea de identitate).

E doar tentativă pentru că IPJ Arad, respectând legile în vigoare, i-a refuzat cererea lui Gheorghe Stoian (RESPECT pentru asta!)… dar imaginați-vă că numirea șefilor din poliție ar depinde de căcatul ăsta! Care slugă și-ar mai permite să-l refuze dacă, de pildă, i-ar cere să-ți planteze microfoane-n dormitor?!…

Ce să faci, bă, zdreanță de om pe care în viața ta nu te-a respectat nimeni pentru ce fel de om ești, pentru vreun talent sau vreo altă abilitate în afară de cea a căra căcatul altora cu servieta, cu datele mele cu caracter personal?! Să mi le bagi în servieta ta de căcat sau ce?!… Să-mi trimiți rackeți acasă?!… Să-mi pui camere video-n dormitor?! De ce nu-mi ceri MIE, PERSONAL, DATELE MELE CU CARACTER PERSONAL – cum aș face eu dacă mi-ar trebui datele personale ale oricui… mai ales ale unei PERSOANE FĂRĂ FUNCȚII PUBLICE?! Nu ești suficient de bărbat încât să mă dai în judecată pe mine personal, pentru ce am scris despre tine cu semnătură proprie, poză și promovare pe rețele, atacând în justiție abstracțiuni… idei… opinii – am înțeles: face parte din strategia ta, a partidului și a lui Fanu Moca să mă ataci pe persoană juridică – dar să te folosești de Poliție pentru a mă șantaja pe persoană fizică e deja prea mult! Ce gâții mă-tiI, m-am luat eu de persoana ta fizică?! Te-am atacat prin intermediari mai suspuși decât tine?! Aveam, eu vreo treabă cu tine dacă nu te numeau ăștia în funcții pe care, într-un stat normal, ar fi stat oameni de seamă, necorupți, cu caracter și cu morală, nu – cum te descrie pe scurt și cuprinzător un fost coleg de-al tău – „Tov. Stoian  Ghe.,  secretar UTC  și  administrator, cu pregatirea  de laborant  la brigada Pecica,  Schela   de Foraj  Zădăreni,  anii 8o….”?! Liberalul lu` pește prăjit care te dai!
Am fost eu curios de existența ta până să nu mă chemi tu însuți la tine (tot prin intermediari)?!

Căcat cu servietă care ești tu, prefect fără nicio acreditare!

Articole asociate:

SOLIDARITATE! PRESA ARĂDEANĂ ÎI SOLICITĂ DEMISIA DE ONOARE lui Gheorghe Stoian din demnitatea de PREFECT

I-a fost cu NOROC – deși ne-a dat în JUDECATĂ pentru asta: l-am făcut „căcat cu servietă” și, după TREI LUNI, a ajuns PREFECT!

Categorie: Pamflete
Etichete: acreditare, cacatul cu servieta, gheorrghe stoian, lucian valeriu, pamflete
Distribuie:
Articolul anterior
Ecaterina Armanu a semnat pentru FCC Baschet Arad, iar Ildiko Nagy revine la Arad
Articolul următor
Orașul Făget și satele sale aparținătoare intră în carantină începând de astăzi de la ora 19, pentru 14 zile. Ce este interzis

8 comentarii. Leave new

 • LIKE, LIKE, LIKE! Cât căcat o fi mâncat nenorocitul ăsta până să se ajungă în funcția asta TEMPORARĂ?! Cât de pleznit mintal poți fi dacă te pui tu să trimiți depeșa asta de Caragiale când își afunda pana în străfundul prostiei și corupției vreunui musiu sau altul?! Nimic mai INSPIRAT decât această binemeritată poreclă devenită trend (nu mă mai pot despărți de ea!) ”CĂCAT CU SERVIETĂ”! Genial! Un nesimțit care n-a scris decât semnături la luat salarii – alea trebuiau să fie de CĂCAT! Date cu caracter personal și datele firmei?! Ar trebui să-l dai în judecată pe acest deja plictisitor și inutil viețuitor într-ale dejecțiilor ! Felicitări, DOMNULE JURNALIST ! O atitudine-model pentru toți jurnaliștii adevărați – foarte puțini, dealtfel!

  Răspunde
 • avatar of ovidiu balint
  Ovidiu Balint
  26 iulie 2020 19:44

  Eu sunt micuţ, ca blog, dar pun un umăr solidar. E foarte credibil unde s-a ajuns cu corupţia. Nu mă mir. Nici de faptul că i se dă curs abuzului.

  Răspunde
 • Pentru exemplare din aceasta subgrupa politica ar trebui facuta o rezervatie.

  Răspunde
 • avatar of agrișumijlociu
  Agrișumijlociu
  27 iulie 2020 19:27

  Bă muie cu sevietă,
  uitătăte la burdihanul cel porți, ai tone de căcat mâncat la foc automat ,de la GOGU,PISTRUIATA,CIOCA-BOCA,și alții care te încalecă(intelectual)de cocalar municipal cu 2 clase,și pupat dosul cunpărătorilor de diplome,ești tipul pe care laș scuipa în fățăul de slugă….MARȘ la gunoi sugaciule….Avorton Politic….Un Zero Caracter…….PS…O SLUGĂ……Proastă

  Răspunde
 • Luciane, in imaginatia mea zburda Căcatului cu servietă cum are o mini erectie ca l-ai pus pe acelasi piedestal cu Stalin si Hitler … cat despre Fanu-Moca… mi-a fost profesor … trist ca ajuns sa fie avocatul bolovanului astuia…

  Răspunde
 • Cine-i sefu’ lu’ bou asta ? Sa-l dea afara ! Ce dracu cauta asta pe post de prefect ?

  Răspunde
 • îmi place să cred că am să ajung vremurile în care nulitățile de genul ăsta nu vor mai exista în administrația publică…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie