Grevă la Poșta Română: Angajații opresc azi activitatea

posta
Distribuie:

Astăzi, 1 Aprilie, angajații Poștei Române au declanșat o grevă generală, suspendându-și activitatea și atrăgând atenția asupra presiunilor pe care le resimt din partea conducerii companiei.


Această acțiune sindicală ridică îngrijorări cu privire la primirea pensiilor, deoarece milioane de pensionari ar putea suferi consecințele întârzierilor.

Conducerea Poștei Române a făcut o ofertă angajaților cu salarii mici, propunând un spor de aproximativ 400 de lei. Cu toate acestea, oferta a fost respinsă, iar directorul general al Poștei, Valentin Ștefan, a subliniat că compania nu are resursele necesare pentru a oferi mai mult. Echipe mobile au fost pregătite pentru a prelua activitatea în timpul grevei.

posta

„Activitatea în cea mai mare structură a Companiei Naționale „Poșta Rpmână”- Oficiul Poștă Curierat București se desfășoară în condiții normale.”, a declarat compania într-o postare pe pagina sa de Facebook.


Aproximativ 20% din angajați au aderat la conflictul colectiv de muncă, solicitând creșterea salariilor și majorarea sporului de loialitate.

Compania Națională „Poșta Română” a asigurat că toți cei peste două milioane de pensionari care primesc drepturi sociale prin intermediul său își vor primi drepturile în termen, până pe 15 aprilie. Compania afirmă că a luat toate măsurile pentru a depăși această situație tensionată.


Sursă: Digi24

 

 

Categorie: Național
Etichete: Poșta Română, stiri
Distribuie:
Articolul anterior
Județul Arad, sub avertizare meteo de COD GALBEN după 3 zile de vară
Articolul următor
Aprilie 2024 – LUNA NAȚIONALĂ DE INFORMARE DESPRE VACCINARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie