Hoții de cabluri țin cu Bibarț în „RĂZBOIUL POMPELOR”: azi-noapte au tăiat și sustras toate cablurile de la panourile electrice care alimentează Stația de pompare de pe Cocorilor!

pompe cocorilor
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Compania de Apă Arad anunță că Stația de pompare ape uzate nr. 10 de pe strada Cocorilor este momentan nefuncțională după ce, noaptea trecută, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta stației și au sustras toate cablurile de la panourile electrice care alimentează pompele.

Angajații Companiei verifică starea pompelor de la stațiile din municipiu în fiecare dimineață și seara, însă la controlul de astăzi au descoperit gratiile de la fereastra imobilului tăiate iar înăuntru, panourile electrice distruse. În acest moment se evaluează paguba iar în zonă au fost aduse vidanje și motopompe până vor fi refăcute panourile electrice care să asigure funcționarea stației de pompare ape uzate.
A fost sesizată și Poliția Municipiului care a început o anchetă.

Deși s-au luat măsuri, Compania de Apă Arad cere scuze în eventualitatea în care în zonă ar putea apărea probleme datorită nefuncționalității stației de pompare a apelor uzate.

Monica Iovan – purtătorul de cuvânt al Companiei de Apă Arad

Articol asociat:

[ACTUALIZARE 2] În aparent inegalul meci dintre Călin Bibarț și Compania de Apă, s-au marcat până acum PATRU POMPE… pe care (cică!) ploaia le-a prins nemontate

Categorie: Știri
Etichete: Compania de Apa Arad, hoți, Monica Iovan, stiri arad, strada Cocorilor
Distribuie:
Articolul anterior
Coronavirusul face o nouă victimă: Filarmonica din Arad!
Articolul următor
S-a aprobat PROTOCOLUL MEDICAL pentru desfășurarea COMPETIȚIILOR SPORTIVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jandarmi covid

S-a ajuns la faza în care, dacă părăsești domiciliul în timpul IZOLĂRII fie și-n ultima zi, te dă mă-ta-n primire și se consideră EVADARE + Zădărnicirea combaterii bolilor!

  [BULETIN INFORMATIV]                                                                                               Un arădean, infectat cu virusul SARS Cov-2, nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Acum va răspunde în fața legii   Marți, 1 decembrie 2020, în…