Idile și acte ratate. Semafor cu semafor, ratând deliberat centura. Povești din trafic

trafic
Distribuie:

 

O dimineață frumoasă de toamnă. E o joi oarecare și o vedem pe Anne care vine „dă pă Italia” și vedem cum ajunge ea în Fortuna, săraca, la primul semafor de la piață. Dar, VAI! – e cu 350 metri în spate, așa că nervii ei sunt întinși la maxim și din 2 în 2 metri aruncă cu un „vaffanculo”. După câteva aruncături de de-astea, aproape de ea se Rică Bombardieru care, văzând ce mașină are Anne, îi trage cu ochiul și îi cere id-ul de Facebook. Ea face pe dura și nu vrea nici o abordare, dar cum timpul trece și roșul durează, asta cedează și se lasă și cu o cafea. Avantaj: cuplul Rică Bombardieru și Anne dă pă Italia, au ucis plăcut așteptarea.

Semaforul dintre Lebăda și UTA. Ana este secretara lu’ Popescu. Nervi îi sunt întinși la maxim, fondul de ten deja se prelinge de la crize, iar Ana suferă o transformare: nu va mai fi atât de cool pentru șeful ei și îi e frică că ăla nu o mai recunoaște. Ana își lasă educația de o parte și printre dinți aruncă 3 de „morții mă-sii” și 8  de „mă-ta vie”. Dar STAI, se face VERDE. Ana îi dă în gură și POC  – se tamponează cu Mirel, proaspăt divorțat… și una peste alta și aici se lasă cu o întâlnire, un film și o relație. Din nou, oamenii câștigă aștepând.

Semaforul dintre gară și UTA. Un tânăr preot așteaptă calm vreo 25 de minute, după care cedează și începe să înjure. Nu uită (sau nu se poate abține) ca după fiecare înjurătură să spună „Tatăl Nostru”. Fiind cuprins de nervii așteptării uită să meargă mai în față așa că unu din ceva mașină neagră și cu numere de Bulgaria începe să-l înjure. Brusc privirea lor se intersectează și ca prin minune apare acel „eye contact” și, după 2-3 pilde, își dau întâlnire la o cafenea, părintele prezentându-se elegant ca fiind „Domnul Pomohaci”. Din nou, idilă la semafor.

Semaforul și rotunda de pe Poetului. Aici nu se leagă nimic, nu este timp, unu o ia peste rotundă, altu merge către stadion, altu vrea să intre în rotundă. Un adevărat haos, unde iubirea nu își are locul. Aici e pe full contact, e care pe care. Aici nu contează că ești „domn” sau „bă”. Aici tupeul te duce în față! Dar n-ai tupeu să faci pe șmecherul în intersecția dintre Poetului, Vlaicu și Cocorilor. Tre să fii poet, aviatori și cocor, totodată.

Semaforul de la Podgoria: el este regele nervilor, el este singurul care îl poate face pe orice Guru-l seninătății să scuipe și să sară la bătaie. El e singurul care poate provoca transformări diavolicești domnișoarelor care vor să ajungă la amanți sau la muncă. El e singurul care după atâta așteptare topește orice farmec feminim, iar atunci din gura unei „sexy” se aude un „du-te în p**a mea de fraier”. Deci, act ratat.

Cu bariera de pe centură… acolo nu ne băgăm. Ai așa de mult timp să stai încât oricând îți poți organiza nunta sau petrecerea de majorat direct în stradă. Nu deranjezi pe nimeni!
Furăm și noi o poză de pe facebook – că nici n-avem curajul să trecem pe-acolo…

 

trafic1

Nici idee n-aveți ce mîndri ne simțim că suntem din Arad! Plecăm de la masă când apare întrebarea „tu de unde ești?”

Categorie: Reportaje
Etichete: eustache cantemir, reportaj, trafic
Distribuie:
Articolul anterior
[ANUNŢ] Reprezentanţele RAR vor lucra cu publicul şi în zilele de sâmbătă, până la sfârşitul anului 2017
Articolul următor
„Recoltă” de la o singură zi de RAZIE a polițiștilor, la Lipova: două dosare penale și 61 de contravenții pentru comerț ilicit… cu de toate

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

strada sabinelor nr 8 pr

Doamna Oltea Semeniuc – femeia uitată până și de Dumnezeu pe strada Sabinelor, nr.8. Umilită de autorități, își duce cu demnitate povara și nu vrea nimic din ce nu i se cuvine. „Să mă omoare aici, în fața casei în care stau din 1989? Asta vor?”

S-au scris zeci de materiale pe tema demolărilor din zona Mărului, respectiv strada Sabinelor din municipiu. S-au epuizat temele de comunicate de presă pe tema proiectului „Revitalizarea Zonei Strada Mărului…