[HIP HOP NEWS] Traducerea statusurilor cuplurilor fericite pe înțelesul celor nefericiți

hip-hop-news
Distribuie:
EA -într-o relație complicată
 • Femeie singură, indecisă care se cuplează cu bărbați însurați pentru diferite favoruri, zugrăveli, vacanțe, ceai, chirie sau o garderobă mai nouă. Din când în când o mai tăvălește și Rică Bombardieru, nu de alta dar vrea să-l pună să-l bată pe Mitru că i-a dat viteză pentru aia din colț de la aprozar dar și pentru că are droguri faine. Mereu indecisă, iar până la găsirea perechii perfecte dar și pentru că își iubește semenii enorm, ajunge să o „complice” un număr de 10-15 bărbați pe an. Îi dorim înțelegere și s-o’ țină “jenunții”
EL într-o relație complicată
 • Bărbat trecut de 30 ani, lipitoare, venit de la munte, indecis pe cine să aleagă, pe asta cu care stă și are copil și bani sau cu aialaltă pe care a cucerit-o cu mașina lu asta și banii ei. Se recunoaște ușor după postările cu Dumnezeu, flori și animăluțe, vroind să pară un romantic incurabil deși în fiecare săptămână ține post să pățească asta ceva să poată ajunge stăpân pe tot. Lui îi dorim să nu uite cum l-a luat asta și să fie cu frică de Dumnezeu dacă Îl tot invocă din 4 în 4 ore pe Facebook.
Relația bine punctată cu „CĂSĂTORIT/Ă”

EA – în 69,69% este falsă. Se văd comentariile cu „sunteți superbi” dar se vede și bradul de 800€ cumpărat de soț, un soț cu 90 kg peste ea și cu 15 ani diferență. Ea oricând e gata de-o partidă pe turbo când e plecat soțul cu mita și șpaga prin țară. Nu a vrut ea să pună statusul ăla, a fost constrânsă, că-i tot scria Ricky Madrid și deja soțul făcea spume, așa i-a luat și o mașină frumoasă și mare cu care dă în borduri mereu… apoi la vânzarea ei se zice „a condus-o o femeie”… Ei nu-i urăm nimic, ci doar atenție să nu calce pe bec tare, că pleacă și bradu și mașina! Cât pentru prietenele ei, mai multă realitate în comenturi, că doar știe și ea cine-i bărbatu-so!

 

EL– căsătorit 100%, venit din județ cu o plasă de Billa și aia ruptă într-un colț dar căsătorit din cauza acoperișului, a mâncării 100% bio și a hăinuțelor slim cumpărate de soție. Ăsta dacă înșeală, o face cu prietena lu’ nevastă-sa și ea măritată, dar așa secretul e bine ținut în familie.

LOGODIT/Ă

EA 54.54% din cazuri.
Entuziasmată la maxim de viitorul soț, 20-35 de poze cu rochia de mireasă, copii, cărucioare și lapte praf. De n-o iubește ăsta mult și-l termină cu etichetările astea, n-apucă nunta iar în caz contrar, viața ei se va derula la oale și cu minim 3 bătăi pe săptămână.

EL – prea tânăr să înțeleagă că-l așteaptă rate, certuri și munca pe bandă. Entuziasmat că va fi soț și că de acum el va fi stâlpul familiei, stâlp care după ce îl va ingreuna cu rate și datorii, îi va pica în cap și se va trezi la realitate.Va fi târziu însă că ai deja 3 copii și mai vin 2 gemeni…..

Relația aia care nu are timp de nimeni că ea e model

În 89,69% din cazuri, e durere mare. Pe lângă cârpele prezentate de te miri ce no name, acolo după prezentare se lasă greu,  fetele sunt alese, plătite pentru after modeling… Ce nevoie mai au de relații când ele „se tăvălesc” pentru like-uri sau ture cu mașina… vrrrm vrrrm. Lor le dorim plinuru de benzină și 10000 like-uri.

Ăștialalți, „șmecheri” ce scriu în italiană sau engleză sunt doar actuali pești dornici de „soții” noi că s-a ieftinit BMW-ul cu 3000 și dacă-l trece pe Bulgaria e mai ieftin tot!
Așadar dragii mei,pentru a fi feriți de bârfele apropiaților voștri, fiți voi frumoși, iubiți, că pe nimeni nu interesează că el ți-a scris numele cu pixu pe o hârtie la cafea, din contră acolo e startul la bârfe….„umblă cu ăla care….” sau „umblă cu aia care are 4 copii și o arde pă Germania”, fiți realiști cu voi, aveți oglindă… și trăiți cu inima liniștită în SINGURA viață lăsată de Dumnezeu… și asta nu pe facebook…

Categorie: Subversiv
Etichete: cantemir eustachie, hip hop news, relații, statusuri
Distribuie:
Articolul anterior
Președintele CCIA Gheorghe Seculici a participat la Conferința Economică de Relații Externe și Parteneriat Maghiar-Român
Articolul următor
A fost votat un buget pe 2018 „de subzistență și de sărăcie, datorită PSD” zice PNL. Consilierii PSD au votat, însă, ÎMPOTRIVĂ și arată spre PNL pentru alocările ”zero” primite de primăriile PSD

3 comentarii. Leave new

 • Facebook,lumea celor puternici!Acolo majoitatea sunt fericiti,bogati si destepti! Iar comenturile te fac sa vomiti la propriu cand le citesti si vezi ”sunteti frumosi,scumpi,adorabili”

  Răspunde
 • Cu dume din astea serveşte-ți amicii de pahar nea ziaristu lu peşte

  Răspunde
 • avatar of a.rădeanu
  A.Rădeanu
  3 martie 2018 9:32

  O fi autobiografică traducerea (și interpretarea) statusurilor cuplurilor fericite?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…