Consilierii opoziției îl acuză pe Cionca de lipsă de transparență privind RAPORTUL Curții de Conturi și, desigur… Târnova!

cja
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Marius Sulincean: PSD Arad insistă ca activitatea CJA să se deruleze doar în parametri legali

PSD Arad militează pentru transparența publică a actului administrativ, totul într-un context procedural legal, aspecte care nu sunt pe gustul conducerii liberale a CJA, după cum atestă și raportul Curții de Conturi privind achizițiile pe timpul pandemiei COVID, spune consilierul județean PSD Arad Marius Sulincean.

„Din capul locului, echipa de consilieri social-democrați și-a pus întrebarea ce are de ascuns Iustin Cionca, de vreme ce a modificat formatul ședinței într-unul online, încercând să minimalizeze orice tip de dezbatere pe fondul raportului Curții de Conturi, care vorbește despre abuzuri și ilegalități.

Noi am luat act de conținutul acestui raport și vom sesiza autoritățile competente, având în vedere că liberalii se străduie să ascundă din nou propria mizerie sub preș.

Tot în spiritul principiilor noastre de a valida prin vot doar hotărâri de Consiliu care sunt total legale și mai ales complete și acoperite de acte, am votat astăzi, după ce am verficat întrunirea condițiilor, transferul unui teren intravilan  din domeniul public al comunei Târnova, în domeniul public al județului Arad, acesta reprezentând în fapt amplasamentul drumului județean DJ 709A pe o lungime de 270 m”, afirmă consilierul județean PSD Arad Marius Sulincean.

Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Politice
Distribuie:
Articolul anterior
Francisc Kempf: „ Comuna Vladimirescu are nevoie de rampe moderne pentru depozitarea gunoiului, inclusiv pentru cel rezultat din demolări sau din alte activități gospodărești”
Articolul următor
Ioan Hora – prima achiziție a UTA-ei pentru Liga I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie