Ilie Cheșa: Arădenii nu sunt interesați de circul politic ci vor pasajul din Micălaca finalizat

3pasajmicalaca
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Ilie Cheșa: Arădenii nu sunt interesați de circul politic ci vor pasajul din Micălaca finalizat

„Am tot auzit în ultimii ani: PSD este la guvernare și nu termină pasajele! Asta în condițiile în care sub guvernarea social-democrată s-au finalizat lucrările, s-a dat în folosință pasajul de la Cet iar arădenii îl folosesc zilnic.

Acum când USR gestionează ministerul Transporturilor, în actuala formulă guvernamentală, parlamentarii USR tac chitic în vreme ce, realitatea a devenit și mai dramatică, după ce constructorul pasajului din Micălaca a reziliat contractul, iar autorităţile sunt nevoite să caute altă firmă care să finalizeze proiectul început în urmă cu un deceniu. Varianta oficială sună că antreprenorul a renunţat la contract din cauză că lucrările au fost blocate prea mult de neînţelegerile dintre autorităţi şi proprietarii de terenuri din zona şantierului.

Păi cum stau lucrurile domnilor Vlad și Wiener, parlamentari de Arad? Dar promisiunile din campania electorală? Cu ele ce faceți? Zecile de cuvinte frumoase, de proiecte mărețe de infrastructură pentru Arad, în ce s-au transformat?

Vă spun eu: într-o lipsă de finanțare și rezilierea de contract despre care tocmai au aflat arădenii. Acum nu mai aveți nicio scuză! Ministrul e USR iar consecințele cele despre care tocmai am pomenit. Din tot circul acesta ieftin au de pierdut doar arădenii, pe care în mod cert nu îi interesează culisele politice, ci pur și simplu vor un pasaj funcțional în Micălaca și nu teme de propagandă la grătar.” – spune președintele organizației municipale PSD Arad, consilierul local Ilie Cheșa.

Biroul de Presă al PSD Arad

foto chesa 8 ianuarie 2021

Categorie: Politice
Etichete: consilierul local Ilie Cheșa, infrastructura rutiera, pasaj micalaca, președintele organizației municipale PSD Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Atacantul Albert Voinea a semnat cu UTA
Articolul următor
Gara din Arad – între reabilitarea de sute de milioane de euro și realitatea luată la bani mărunți: o spoială deprimantă, renovată „de ochii lumii”, o scurgere de bani publici care stă pe un prister acoperit de rahat de porumbei vagabonzi [FOTO / VIDEO]

1 comentariu. Leave new

  • M-as fi asteptat sa fi scris la fel , in urma cu 4 ani, …si cind Dl Fifor- parlamentar de Arad, apoi vice-prim ministru si cu alte functii ( actual parlamentar si sef de filiala Arad) a spus : „va promit ca in 6 luni pasajele sint terminate”. Insa Dvoastra …ati uitat si transmiteti…promisiunile nerezolvate altora. Nu-i frumos. !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie