În săptămâna cu alegerile și în primele săptămâni de la deschiderea școlilor, ce ar putea face directorul DSP Arad, Horea Timiș? Evident… să-și ia concediu medical!

timis
Distribuie:

 

În săptămâna cu alegerile și în primele săptămâni de la deschiderea școlilor, ce ar putea face un director de DSP? Evident să-și ia concediu medical! Isteria măsurilor de protecție din școli odată cu deschiderea noului an școlar și monitorizarea epidemiologică strictă a unităților școlare, organizarea în siguranță a alegerilor din 27 septembrie, creșterea numărului de cazuri ( fapt care este lăsat cumva la „păstrare” până după alegeri și nu prea se fac raportări exacte, pe principiul mai bine să nu știm) se pare că l-au copleșit atât de tare pe directorul DSP Arad, Horea Timiș, încât i-au afectat coloana vertebrală și l-au determinat să-și ia concediu medical în toată această perioadă.

În 12 septembrie, în cadrul emisiunii Pulsul Zilei la TV Arad, sintetizată în „Începe școala, iar DSP veghează” eram asigurați că „practic suntem într-o lună de foc, începe școala și se organizează alegerile”, ceea ce știam cu toții. Doar că, nu toți „veghem” din concedii medicale, fiind directori DSP.

Sau a expirat interimatul și încă nu s-a emis alt ordin? Horea Timiș a fost numit la conducerea DSP Arad la trei zile după ce Constantin Cătană a anunţat că demisionează de la conducerea Direcţiei de Sănătate Publică. În 6 aprilie 2020, a fost emis un ordin al ministrului Sănătăţii privind numirea lui Horea Timiş în funcţia de director. Era vorba de o numire interimară, mai exact pe perioada stării de urgenţă şi a încă 45 de zile după încheierea acesteia.

 

https://www.youtube.com/watch?v=IiPK7nzfkA4

 

Categorie: Știri
Etichete: concediu medical, coronavirus, DSP Arad, horea timis
Distribuie:
Articolul anterior
Camera de Comerţ Arad organizează curs autorizat de Specialist în managementul deșeurilor
Articolul următor
Bogdan Bulj revine la FCC Baschet Arad pentru sezonul 2020-2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

greva invatamant

[ACTUALIZARE 2] A treia zi de GREVĂ GENERALĂ în educație. Incapabil să gestioneze eficient această criză majoră, premierul Ciucă încearcă să convingă părinții și elevii să susțină așa-zisele demersuri ale Guvernului în detrimentul cadrelor didactice

[ACTUALIZARE 2] Este a treia zi de grevă generală în educație. Negocierile între reprezentanții sindicatelor din învățământ și decidenții guvernamentali și chiar politic s-au transformat în lupte „care pe care”.…