Incredibila confesiune a mamei copiilor lui Sergiu Bâlcea: „Când ți-am spus că Vlad vreau să rămână internat, mi-ai zis: CHIAR VREI SĂ ÎL INTERNEZI ÎN MIZERIA ASTA DE SPITAL?”

bilcea
Distribuie:

 

Publicat în jurul orei 13.00 a acestei zile, statusul de pe facebook al Laurei Crișan (Bâlcea) dezvăluie mizerabilul caracter… nu atât al fostului său soț (faptul că e candidatul de primar al partidului aflat „pe val” îl face demn de băgat în seamă – altfel ar fi un personaj fără niciun interes pentru mass-media!) – cât al politicienilor, în general.

Nu mai e nimic de completat la critica mult mai dură decât cea pe care noi am fost în stare să o etalăm în această publicație: nimic nu credem că „rupe” mai mult decât acest Knockout matern pe care i l-a administrat astăzi vicepreședintelui… mafiei de la Consiliul Județean Arad cea care, probabil, îl cunoaște pe „candidat” cel mai bine din acest spațiu.

„Copiii sunt stabili acum, dar rămânem încă sub supraveghere medicală. Mulțumesc încă o dată cadrelor medicale. Aseară eram turbată, copiii mei alături de alți copii, colegi de ai lor, respirau cu tubul de oxigen și aveau ochii injectați. Ai venit și tu într-un târziu. Bine că nu ți-ai trimis bonul, adică șoferul ăla care culege copiii de prin aeroporturi străine. Deranjul a fost mare când ai văzut presa acolo. Desigur, presa a ajuns înaintea ta, noroc cu presa că ai aflat și tu de nefericitul eveniment. Prima reacție, citez, «De ce Atâta tărăboi!». Dacă se poate cumva mușamaliza totul ar fi perfect. Când ți-am spus că Vlad vreau să rămână internat mi-ai zis «Uită-te în ochii mei, chiar vrei să îl internezi în mizeria asta de spital?» Da, aici îl internez. Așa cum sunt și ceilalți colegi internați, nu văd unde-i problema. E plină pagina ta de propagandă cu poze în care te lauzi cu mizeria asta de spital, dar despre firma criminală ce se aude? Nimeni nimic. Și firma criminală de ce trebuie «mușamalizată»? Pentru că e din Deva? Sau pentru că este «firmă de casă»? Puțin îmi pasă, copiii mei, ai noștri și mulți alți copii, puteau să moară. Uite vezi de aia am făcut atâta tărăboi și vom continua până toți cei implicați vor fi trași la răspundere, indiferent de numele și statutul pe care-l poartă. Viața copiilor este mai presus de toate. În cursa spre primărie, mai fă câte un popas și amintește-ți că ai doi copii.”

8d7a6438 9724 4124 bb2e 1fe88d76c8d5

[ACTUALIZARE – 16 ianuarie]

La 36 de ore de la apariția în spațiul public al statusului mamei copiilor săi, Sergiu Bîlcea a ieșit cu următoarea mizerie – pe care o redăm exact cum am copiat-o de pe alte site-uri:

„Resping categoric minciunile puse în seama mea de o parte a presei şi persoane interesate, pe reţelele de socializare: nu este adevărat că am vorbit urât, în public sau în privat, despre situaţia de la Spitalul Judeţean. Nu pot să accept un circ ieftin cu pretenţii de dezbatere prin care să fie afectaţi copiii mei, aşa cum înţelege cred orice părinte. Cer tuturor respect şi decenţă. Cei care folosesc astfel de atacuri, rostogolind minciuni, nu fac decât să îşi arate lipsa de caracter. Lupta politică se câştigă prin proiecte şi competenţă, nu prin minciuni şi manipulare. Aceste atacuri îmi întăresc convingerea că trebuie să luptăm corect şi deschis pentru valorile adevărate ale Aradului: onestitate, respect, încredere.”

 

Categorie: Știri
Etichete: critic arad, infectii copii, laura crisan, Sergiu Bilcea, Spitalul Judetean Arad, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
UTA a revenit din vacanță și începe pregătirile
Articolul următor
Crișul Chișineu Criș are onoarea să o primească pe legendara H.C. Minaur Baia Mare în „Polivalenta” arădeană

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

agromalim 1

AGROMAILIM și-a deschis porţile [GALERIE FOTO]

  Este sărbătoarea AGRICULTURII la EXPO ARAD. A XXIX-a ediție a Târgului internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje s-a deschis astăzi, în prezența oficialităților Aradului și cu participarea unor…