Ioniță nu poate evolua în meciul cu Dinamo din Etapa a V-a

ionita
Distribuie:

 

UTA pregătește meciul cu Dinamo programat în runda a V-a, luni, 28 septebrie.
Suntem in fața unei deplasări complicte, dificile care din păcate nu vine în context favorabil pentru noi, ce este important pentru mine este modalitatea în care ne vom prezenta  după ultima etpă de campionat, am așteptări și pretenți să recționeze și să revenim pe pnta ascendentă, orgnizre bună pe tote momentele jocului, pirit colectiv cre să ne permită să sperăm la un rezultat bun. Din păcte au fost și momente când ne-am pierdut organizarea. Nu am reușt să întârziem atacurile advere care au venit direct pe apărarea nostră. A fost un meci de anliză și pentru noi dar și împreună cu jucătorii. Avem nevoie de determinre în fiecre meci indiferent de adversar” a spus azi la conferința de presă antrenorul Laszlo Balint.

„Dinamo e un stimulent nu o presiune echipa arată din ce în ce mai bine în urma transformărilor radicale, din ultima perioadă. Jucători peste nivelul de la noi, calitate individuală. Vreau să dăm o replică pe măsură să ne întorcem cu un rezultat bun”, a mai spus Balint.

Echipa a avut două antrenamente de intensitate marți și miercuri, UTA trebuie să fie constantă în abordare colectivă. Echipa și-a pierdut organizarea pentru câteva momente pe fazele defensive și ofensive în meciul cu Iași. Aradul are nevoie de echipă în prima ligă și de preocupare a administrației. În meciul cu Dinamo e clar că vor exista două trei mutări față de echipa care a jucat acasă dar nu e legat de o eventuală evoluție slabă ci de fiecare adversar în parte. Din păcate, inactivitatea jucătorilor pe timpul pandemiei afectează tonusul muscular și intervine această problemă când vine vorba de transfer.
Isac se apropie de nivelul de pregătire al echipei, se dorește o echipă competitivă lot echilibrat incluzând și rezervele. Din păcate va lipsii Ioniță (foto), acesta a suferit o accidentare din cauza desprinderii unei bucăți de gazon și va lipsi trei săptămâni. Delegația arădeană va pleca spre București duminică seara cu avionul, luni e programat meciul cu Dinamo iar marți UTA se reîntoarce la Arad după un antrenament de refacere. Perioada următoarei etape se va stabili după evoluția echipelor angrenate în cupele europene, la Arad urmând să sosească Academica Clinceni.

Categorie: Sport
Etichete: cosmin contra, dinmo, Laszlo Balint, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
„L-au luat pe Mura” cu 7 kile de iarbă… ce să-ți povestesc… „Plânge” Bujacul!
Articolul următor
De prezența noastră LA VOT depinde VIITORUL ARADULUI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

uta 1 large

Un campionat de ținut minte!

UTA – FC U CRAIOVA 1948 3-1 (2-0) Au marcat: Luckassen (6), R. Pop (31), J. Pedro (67) – Ibrahim (87) 6 mai 2024, ora: 18:00, stadion: „Francisc Neuman“, temperature:…
uta dinamo scaled

SĂRACĂ IRIMA MEA!

UTA – DINAMO: 2-1 (1-1) Au marcat: Micovschi (41), Freitas (90+2,penalty) – Politic (8) 06.11.2023, ora:18,00, stadion: „Iuliu Bodola”, spectatori: 8000. UTA (antrenor Mircea Rednic): Iacob – Capușă, Conte, Stolnik,…