LIGA 3 | E clar că-n play-out e Pecica și celelalte

1.liga 3 seria 8 2
Distribuie:

LIGA 3, seria 8


Rezultate etapa 3, play-off:

Politehnica Timișoara – Phoenix Buziaş 2-2
R. Ciurel 67, Pamfile 77 – Ferțu 13, Chistrugă 87
CSC Peciu Nou – FC Bihor Oradea  0-3
Sg Jurj 28/penalty, Calugher 48, Tincău 78

Etapa viitoare 19-20 aprilie: Buziaș – FC Bihor, Peciu – Poli.

Clasament play-off:

clasament play off etapa 3


Rezultate etapa 3 play-out:

Avântul Periam – Progresul Pecica 0-3
Răchită 39, Avalumun 67, Arsene 74/penalty

Şoimii Lipova – ACB Ineu 2-2
Dinu 63, 76 – Banam 10, Udrescu 43

Gloria Lunca Teuz Cermei – CS Socodor  2-3
Novac 30, Vasinc 45+1/penalty – Mercioiu 5, Lezeu 18, Ciornei 44

Etapa viitoare 19-20 aprilie: Ineu – Socodor, Pecica – Cermei, Lipova – Periam.

Clasament play-out:

clasament play out etapa 3


Și-au răzbunat conjudețenele din serie 
Avântul Periam – Progresul Pecica 0-3

Progresul Pecica arată că e o trupă de play-off, ajunsă fără să vrea în play-out. Confirmarea vine de la ce-a produs în vecinii de peste Mureș. Că după ce-au trecut podul i-a bătut cu 3-0 pe Avântul Periam, succes aplaudat (măcar în gând) de Socodor, Cermei, Ineu și Lipova, „victime în serie” ale agricultorilor timișeni.

Care au mai făcut totuși o victimă – la propriu – și-n acest meci. I-au rupt nasul lui Aldan, adică a făcut-o unul Roșus, fundaș la Periam. „A primit o lovitură de K1, la care nu te aștepți pe un teren de fotbal”, a explicat Dan Stupar, antrenor la Pecica, care a mai precizat că „Am fost clar echipa mai bună și am știut să nu intrăm în jocul lor cu mingi lungi, pe un teren destul de mic, pe care știu să joace”. Detaliind cum a ajuns tabela la 0-3, a fost 0-1 în minutul 37, cu un corner Arsene și „cap” Răchită. 0-2 s-a făcut în minutul 72, când Luca Bodri a avansat pe dreapta, i-a pasat spre centru lui Avalumun care a marcat din fața porții, iar „0-3”-ul final l-a reușit Arsene în minutul 80, din penalty, Luca Bodri fiind faultat de Popescu. Și mai ceva vă spus, adică „Stupi” a zis-o: „Vrem să terminăm primii în play-out, dacă se poate numai cu victorii”. Baftă Pecica!

Periam (antrenor Răzvan Leucă): Antonescu – Filip (83 Baeram), Mureșan, Rosuș, Rancov – Oancia, Cristea – Mager, Gașpar (69 Olteanu), Budur (69 Popescu) – Baranyi (83 Jurj).

Pecica (antrenori Dan Stupar și Bogdan Bozian): Burtic – T. Bodri (46 Moraru), Nasiru, Aldan (63 Iuga), Nortey (57 Wild) – Arsene (81 Bozian), Avalumun – Răchită (46 Pășcălău), L. Bodri, Salka – Borcea.

periam pecica 0 3


Fără Dinu viața e pustiu… 
Șoimii Lipova – ACB Ineu 2-2

Pe ACB Ineu i-a cam bătut toată lumea. Numa Șoimii Lipova n-a putut s-o facă etapa asta. „Ajungem acolo, ne creăm ocazii, dar nu reușim să marcăm din fața porții”, a încercat o explicație Norbert Polgar, antrenor la Lipova. O echipă modestă-modestă sezonul ăsta, care de-abia așteaptă – cred – să se termine odată.

Să vină vara, să vedem cu ce primar, că dac-ar fi unul care înțelege fenomenul, sau și-ar pune la fotbal un om pe meserie, atunci Șoimii ar desface din nou aripile, și-ar putea recăpăta anvergura din ultimii ani, când s-au luat de guler cu Craiova 48, sau cu Reșița. Că acum, dacă te chinui cu Ineul…Ok, ambele echipe sunt tinere, e bine că se dau credit copiilor. Români, africani, ce-or fi ei. Da totuși e jale ce scot – în cele mai multe cazuri – dintr-un joc, de-ți vine să-i trimiți la „orientare turistică”, prin parcul Central din Ineu, sau pe dig, spre Radna. Dar înțeleg, e liga a treia și asta e limita, deși ar trebui depășită, dacă nu cu echipa – că nu-s fonduri – măcar individual, la bucată cum s-ar spune. Că de aici din serie a sărit și Cristi Mihai în Superliga. Rezumând ce-a fost în teren, Banam a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 10, după o gafă a defensivei adverse, iar Udrescu a făcut 0-2 înainte de pauză, cu un șut din 25 metri – astea merg blană aici în eșalon! Că Lipova a revenit în joc cu un gol marcat de la 28 de metri, de către Dinu, din lovitură liberă. Care a și egalat, tot prin acest procedeu, de data asta de la 23 metri (dar i-a ieșit media).
Așa că la final, a fost 2-2, scor care a produs regrete în tabăra Ineului, al cărui antrenor secund, Teo Mihuț, a zis că „Nu am mai legat din toamnă două meciuri fără eșec, dar remizele nu ne ajută prea mult”.

Lipova (antrenor Norbert Polgar): Iliescu – Candreanu, Petruț, Fieraru, Obinna – Vlad, Salka, Said (89 Bălașa), Nica (87 Chelea) – Șimăndan, Dinu (80 Brad).

Ineu (antrenor Cristian Sculici): Merșca – Clipotă, Ndiaye, Șerban – Călin, Zdrențan (78 Ndoye), Susan (78 Mbengue), Buza – Thiam, Banam (46 Toure), Udrescu (71 Spătaru).

lipova ineu 2 2


Ăștia suntem, atâta putem!
Gloria Lunca Teuz Cermei – CS Socodor 2-3

C-ai făcut numa un punct anul ăsta, hai, treacă-meargă. Că te-ai obișnuit acolo la „sărăcie”, jos în clasament zic. Da că nu ai dat gol la nimeni (nimeni-nimeni!) în meciurile amintite, chiar era motiv de îngrijorare pentru cei de la Gloria Lunca Teuz Cermei. Ei, sâmbătă „sămădăii” au dat. Două! Cui? Celor de la CS Socodor, trupă la fel de chinuită în treaba ei prin campionat. Da tot n-a fost bine pentru cermeienii ce nu găseau poarta. Că în acest duel, adversarii le-au găsit-o și ei pe-a lor. Și au deranjat-o de trei ori. Deci avantaj, puncte full și bucurie în vestiar pentru Socodor. Iar la Cermei, fețe întunecate, antrenori plecați rapid din stadion și public dezamăgit. Ah… și un președinte – Petrică Bulza – care nu mai înțelege nimic. Sau înțelege el, că e demuuult în fotbalul ăsta mic. Petrică a și zis printre altele că „Ăștia suntem în mini-campionatul acesta, dar tot o scoatem la capăt. Pentru noi, de luni începe un alt campionat”. Se mută Gloria în alt „play-out”? Naaah! Face Petrică puțină curățenie, așa, de primăvară și nu-și lasă echipa să se scurgă în „județ”. Socodorul în schimb, se simte binișor de vreo patru etape, adică produce câte ceva în clasament. Că știți voi, pic cu pic…Și-n acest meci au făcut 0-1 încă din minutul 5, gol cu centrare Lezeu și reluare Mercioiu cu latul, lejeeer! Lezeu a avut chef „ca pe timpuri” și a dat golul de 0-2, spre vinclu, din preajma careului mare. Și acum: „ta- na-na-naaaa!”, doamnelor și domnilor a marcat Cermeiul. Cum? Sevici a centrat, iar Novac a plonjat în fața careului mic și a dat-o cu capul în poartă, la colțul scurt. Notăm și minutul: „30”. Da a mai fost show până la pauză. Că Ciornei a făcut „unu-trei” (n-am găsit altă rimă), marcând din lovitură liberă de la 25 metri. Continuând rima, și Cermei a făcut „doi-trei”, c-a făcut un henț…Ciornei! Gata d-aici, că Vasinc a marcat din penalty. În repriza a doua n-a mai rimat nimic, n-a mai fost poartă în joc, așa că Socodorul a smuls o victorie foaaarte bună! Și-al lor antrenor, Tibi Darazs a fost moderat și-a recunsocut că Mai avem de muncit, încercăm să ne salvăm, dacă se poate, vrem deasupra liniei, mai sus nu cred că putem”.

Cermei (antrenor Radu Popa): R. Rusu – Siminiceanu (65 Stamorean), Lazăr, Siminic, Botaș (78 Sas) – Iosu, Tănase – Ghighilicea (72 Nica), Vasinc, Sevici – Novac (65 Cornicioiu).

Socodor (antrenor Tiberiu Darazs): Mucha – Clej, Pele, Gherheș, C. Covaci – Țoca, Mintaș (46 Daina, 89 Florea) – Ciornei, Lezeu, D. Covaci – Mercioiu (89 Todincă).


 

Categorie: Sport
Etichete: Avântul Periam – Progresul Pecica 0-3, Clasament play-off, Clasament play-out, Gloria Lunca Teuz Cermei – CS Socodor  2-3, LIGA 3 - seria 8, Şoimii Lipova – ACB Ineu 2-2
Distribuie:
Articolul anterior
Florin Piersic jr., premieră pe scena Teatrului Național din Timișoara
Articolul următor
Un urmărit național a fost depistat cu ajutorul aplicației eDAC, la Lipova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie