LIGA 3 – seria 8. REZUMATELE ETAPEI a 4-a

liga 3
Distribuie:

Rezultate etapa 4


CSC Peciu Nou – Gloria Lunca Teuz Cermei  1-0

Făndel 42


Phoenix Buziaş – ACB Ineu 0-2

Udrescu 66, Susan 90+1/penalti 


CS Socodor – Progresul Pecica  1-3

Câmpan 67/penalti – Adamcsik 24, L. Bodri 45+1, Arsene 86/penalti

Şoimii Lipova – Avântul Periam  2-0


Gavra 37, D. Ciubăncan 65

SSU Politehnica Timișoara – FC Bihor Oradea 1-1

Marincu 60 – Bactăr 71


Etapa viitoare, a 5-a (22-23 septembrie): Periam – Poli, Ineu – Lipova, FC Bihor – Socodor, Cermei – Buziaș, Pecica – Peciu Nou.


Slalomul uriaș a lui Făndel

CSC PECIU NOU – GLORIA LUNCA TEUZ CERMEI 1-0 (1-0)

Gloria LT Cermei a venit cu mâna goală de la Peciu Nou, dar „sămădăii” au avut multe obiecții asupra arbitrajului. Pentru că „principalul” Radu Popa e plecat câteva zile în concediu, de pregătirea echipei s-a ocupat Adi Piț, supervizat de Roli Nagy. Și Piț, prezent și în teren, a fost de părere că „Mera merita roșu la intrarea la Sîntean. L-a călcat pe tendon și a avut sânge, avea deja un galben, trebuia să-l primească și pe al doilea”. Dar fostul jucător de la AS Roma a mai precizat una: „Am avut și un gol anulat pe motive de ofside, eu cred că nu a fost și ar fi contat foarte mult aceste două evenimente în economia partidei și a rezultatului final”. N-ai ce să faci, joci, Și nou promovata din Peciu Nou a câștigat cu un gol marcat de Făndel (pe bune!). ,,Ne-a driblat pe toți și a marcat”, a descris Adi Piț golul primit, dar veteranul a decretat: „Un egal era cel mai corect rezultat”.
Ah, măi Făndel! 


Peciu Nou (antrenor Sorin Gheju): Brașoveanu – Rosenblum, Mera, Matei, Buză –  Bud (65 Voroș), Gania, A. Ignea, Fandel – Giuricici (65 Dobie) – Enciu (82 Cristodulo). 


Cermei (antrenor Adrian Piț): Balica – Balazs (77 Stamorean), Siminiceanu, Lazăr (77 Țurcanu), Siminic (58 Hațegan) – Piț, Wilfred – Perenyi (46 Botaș), Vasilcin, Șiel (46 Bunea) – Sîntean. 


O victorie care nu-i de Lepădat

PHOENIX BUZIAȘ – ACB INEU 0-2 (0-0)

Eeeee, așa mai merge! Academia din Ineu a luat în serios „anul școlar” și a bătut Phoenix Buziaș chiar la ea acasă. Victoria este mare. Și știți de ce? Ok, pentru că Ineul a demonstrat că poate. Dar valoarea succesului are rol important și la moral, ineuanii având un handicap față de timișeni, cu care sezonul trecut au pierdut de trei ori și au remizat o dată. Pe terenul din Carani, ineuanii și-au aplicat cu sfințenie lecția pregătită și au luat toate punctele. Sculici și Mihuț și-au pus jucătorii să se apere atent, la închidere Șerban și Zdrențan au jucat exact, iar atunci când au atacat, au creat pericol. Și Ineul a marcat de două ori. Prima dată, pe o degajare lungă a portarului Merșca, Susan a prelungit cu capul spre Udrescu, care a scăpat în careu, a tras în Lepădat, dar mingea i-a revenit și a expediat-o în plasă de la 14 metri. Jocul s-a terminat în minutul 89, când Susan a marcat din penalti, tot el fiind cel faultat de Lepădat. A fost o victorie muncită ce ne-a dat încredere”, a spus Teo Mihuț, antrenorul secund al celor de la ACB Ineu.
Victoria asta obligă academicienii să continue pe acest trend. De urmărit.


Buziaș (antrenor Cosmin Petruescu): Lăpădat – Angheli, Mada, Nicolescu, Pamfile – Nagy,  Mitre, Ferțu (46 Grancea), Românu – Bădăuță, Pădurariu. 


Ineu (antrenor Cristi Sculici): Merșca – Voștinar, Clipotă, Bekono, Buza – Șerban, Zdrențan – Călin, Susan (90 Rucăreanu), Udrescu (70 Ndoye) – Toure (46 Kone). 


Micile detalii și-au spus cuvântul

CS SOCODOR – PROGRESUL PECICA 1-3 (0-2)

Socodorul a cunoscut gustul înfrângerii și acasă, după ce-l adulmecase și în deplasare, la Poli, în urmă cu o săptămână. Pecica s-a detașat în primul rând prin încrederea în forțele propria. Au stat oaspeții 10-15 minute să vadă ce turație au noii colegi de serie și apoi și-au pus în practică jocul. Socodorul a fost prea timidă în primul act și s-a văzut condusă la pauză cu 0-2. Și asta în condițiile în care Mucha a avut o zi în care a scos tot ce era (și nu era) de scos. Progresul a marcat primul gol după ce portarul gazdelor îi blocase acțiunea lui Răchită, dar faza a fost terminată cu gol de Adamcsik, anunțat în debutul campionatului la Lipova, dar legitimat de Pecica. Și Luca Bodri se poate lăuda că i-a dat gol lui Mucha în acest meci, reușita venind la fix, pentru a strica moralul gazdelor înainte de pauză.  

Tibi Darazs a smotocit puțin vestiarul și gazdele au fost altele în debutul reprizei secunde. Lupta s-a îndârjit, au curs cartonașele galbene, a apărut și un roșu, luat de Aldan pentru cumul, fază care a adus și un penalti Socodorului. Și Câmpan și-a băgat echipa în joc, marcând de la punctul cu var. N-a fost rost de egalare, deși Ciornei și Câmpan au încercat, dar a rezultat un 1-3, pentru că Ciornei a fost implicat la un penalti și în propriul careu, iar Arsene n-a ratat, cu toată opoziția lui Mucha. „Nu mai înțeleg nimic, nu știu de ce am jucat așa slab. Cred că am amețit un pic când ne-am văzut pe locul 2”, a încercat o explicație Tibi Darazs, antrenorul de la CS Socodor, în timp ce Dan Stupar a replicat: „Tensiunile au fost întinse la maximum și am avut de toate”.
Important e că ați avut punctele, Dane. Socodorul? La treabă, că nu v-ați făcut încă norma de victorii. Și-n Bihor vă place vouă. Baftă! 


Socodor (antrenor Tibi Darazs): Mucha – Ciornei, Gherheș, Țoca, C. Covaci (46 Mintaș) – Copil (46 Pirtea), Șerengău – Clej, Lezeu (46 Pele), Șulea – Câmpan. 


Pecica (antrenor Dan Stupar): Zamfir – T. Bodri, Nasiru, Gomboș, Aldan – Arsene, Avulumum – Borcea (88 Bănățan), Adamcsik (74 M. Salka), Răchită(88 Bozian) – L. Bodri


Destul de greu de ucis

ȘOIMII LIPOVA – AVÂNTUL PERIAM 2-0 (1-0)

I-au bătut, măi, pe Periam! Dar timișenii n-au fost victime ușoare. Lipova l-a avut însă pe Gavra capul (și piciorul) limpede și punctele au fost antamate de Șoimi. Nu știm cum l-a hipnotizat Gârlea – portarul Periamului – pe Ciubăncan, că ăsta micu a tras tot pe direcția lui, chiar singuri „face to face”.  A rezolvat Gavra problema, șutând din întoarcere din 14 metri și punându-l pe Gârlea să scoată mingea din plasă. Gavra l-a ,,tratat” și pe ,,Ciubi mic” de hipnoză, ajutându-l să marcheze cu poarta goală, că dacă nu, Gârlea putea fi din nou țintit. Dar Periamul n-a așteptat să treacă timpul până la plecarea acasă. Ștefanciuc l-a întins pe Iliescu care a scos de la rădăcina barei, Baranyi a și dat în bară, fază la care și Oancea putea marca, dar Iliescu a scos din nou. Lipova nu l-a avut pe bancă pe Cristi Todea, susspendat după ,,roșul” luat săptămâna trecută la Oradea. Dar concluzia a tras-o Norbi Polgar, secundul „Dulăului”: ,,Marcăm prea puțin la câte ocazii ne creăm”. Hai Șoimii, c-ați pătruns in ,,top four”. Și aici să rămâneți!


Lipova (antrenor secund Norbert Polgar): Iliescu – Candreanu (46 Blickling), Petruț, Bain, Obinna – Brad(90+3 Chelea), D. Salka, Jichici, Șimăndan (74 Dinu) – Ciubăncan, Gavra. 


Periam (antrenor Răzvan Leucă): Gârlea – Gălățan (31 Mager), Mureșan, A. Popescu, Baeram – Oancia, Cochintu (54 Viașu) – Ştefanciuc (70 Olteanu), Gașpar (70 Mânecan), Spulber – Toma(54 Baranyi). 


Nostalgia vremurilor bune

SSU POLI TIMIȘOARA – FC BIHOR 1-1 (0-0)

Stadionul Electrica a fost tot ce a putut oferi Timișoara unui derbi de tradiție Poli-FC Bihor. Dar de ambele părți, ultrașii și-au făcut treaba, baiul fiind că în teren, actorii au fost mai neinspirați. În minutul 35, Aurel Vlaicu (jucător la Poli) l-a faultat în careu pe Gunie de la Oradea (nu-i nume de manelist), dar Sorian a dat pe lângă poartă, deși-l trimise în colțul opus pe portarul advers, iar la pauză a fost nimic la nimic.  Marincu a aruncat galeria gazdelor în aer, marcând în minutul 60, cu o deviere la un șut a lui Pașcalău, dar Poli și-a păstrat avantajul doar 12 minute, Bactăr marcând la o reluare cu capul, la o centrare a lui Ionuț Ban. Bihorul a forțat victoria dar timișorenii l-au avut pe Miklos în poartă (intrat în locul lui Murariu, luat cu salvarea după o ciocnire cu colegul Curescu, înlocuit și el), iar acesta a blocat tot. „Mai avem nevoie şi de şansă, că prea au fost multe ghinioane în ultima perioadă”, a precizat Paul Codrea, antrenorul de la Poli Timișoara. ,,Am pierdut două puncte la acest joc”, a fost de părere și George Tătar, preşedintele de la FC Bihor. 


Poli Timişoara (antrenor Paul Codrea): Murariu (75 Miklos) – Curescu (77 Roşu), Bocşan, Huminic (17 Vlaicu), Taub – Marincu (65 Ciurel), Pureca, Rotariu, Prună – Paşcalău (65 Avramescu), Olariu.


FC Bihor (antrenor Florin Farcaș): Pînzariu – C. Jurj, Bactăr, Farcaş, Stoian – Gunie, Vasile (65 Calugher) – Chitaş (46 Ban), Sorian (46 Sg. Jurj), Moga (65 Chindlea) – Hosu. 


CLASAMENT

clasament liga3 et4


Conform cu https://frfotbal.ro


 

Categorie: Sport
Etichete: LIGA 3 - seria 8, Rezultate etapa 4, rezumate meciuri liga 3 Arad, Vali Viski
Distribuie:
Articolul anterior
Asistența Socială, un subiect tabu
Articolul următor
[email protected]. Episodul 10. H.C. Beldiman – o echipă cât o lecție despre viață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jackie ionescu large

Adio, dom’ profesor JACKIE!

De profesorul Ion V. Ionescu am auzit prima dată în vara anului 1980, când Poli Timișoara a luat Cupa României cu el antrenor. Cam de atunci am început să fiu…