Marius Sulincean: „Cionca şi Bîlcea nu au mişcat un deget pentru atribuirea sau demarerea lucrării de reparație a drumului ARAD – PÂNCOTA – BUTENI – pentru care există finanțare guvernamentală!”

foto sulincean 27 iunie
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Nemulţumirile şi protestele cetăţenilor legate de pasivitatea impardonabilă a conducerii CJA faţă de drumurile judeţene sunt complet justificate, este de părere Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean. Aproape că nu trece o zi în care oameni revoltaţi din întreaga regiune să nu ne sesizeze în mod direct cât de periculos a devenit să circuli pe căile de acces dintre localităţile judeţului.

„Nimeni nu poate să înţeleagă bunăoară cum o situaţie atât de limpede precum cazul drumului judeţean Arad-Pâncota, Pâncota-Buteni nu poate fi tranşată rapid şi elegant… prin simpla executare a lucrărilor necesare. Şi da, o ştim cu toţii, finanţarea guvernamentală de la Ministerul Dezvoltării există deja de un an de zile !

Nu numai că Cionca şi Bîlcea nu au mişcat un deget pentru atribuirea lucrării sau demarerea ei dar nivelul de dispreţ al acestor personaje faţă de cetăţeni îmbracă deja forme extreme. Normal că drumul menţionat nu este o situaţie izolată pentru că la fel au procedat şi cu altele, şi ele de importanţă judeţeană majoră.

Adică să ai bani de la Executiv şi tu să te faci că plouă, în timp ce buletinele rutiere ale Poliţiei abundă de accidente grave, datorate condiţiilor mizerabile în care se găsesc drumurile judeţene.

Mă întreb şi eu pentru a nu ştiu câta oară, ce face Sergiu Bîlcea, ce păzeşte ? Pentru ce este plătit ? Pentru simularea şi răspândirea publică a inepţiilor administrative municipale marca Gheorghe Falcă ? Toate proiecte de sertar care există doar pe hârtie, gen regenerare urbană şi multe alte trăznăi cu nume atractive de reclame, care se află în stadiul de incubaţie situat la genunchiul broaştei.

PSD Arad, la fel ca şi cetăţenii judeţului doreşte în mod clar câteva lucruri. Atribuirea urgentă a lucrărilor de reabilitare a drumurilor judeţene, responsabilitate şi transparenţă administrativă din partea conducerii liberale a CJA. Nici nu vreau să mă gândesc ce ar însemna să pierdem şi aceste finanţări datorită indolenţei şi nepriceperii unor politicieni PNL care răspund la numele de Cionca şi Bîlcea” spune Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean

Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Știri
Distribuie:
Articolul anterior
Un CARDIOTOCOGRAF a fost donat Secției Obstetrică – Ginecologie a Spitalului Judeţean de cei de la „Lions Club Arad”
Articolul următor
Înotătorii „Masters” de la CSM Arad s-au întors cu 6 medalii de la Concursul ,,Gaspar Ervin” (Bekescsaba)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

tiberiu rancu1

IN MEMORIAM Tiberiu RANCU

  A trecut la cele veșnice, cu puțin înainte de a împlini 72 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați medici din Lipova și din județul Arad: medicul…