Meciuri internaționale pentru echipele din Academia UTA

academia uta
Distribuie:

 

Zilele trecute, două din echipele din Academia UTA s-au deplasat la Budapesta pentru confruntări cu formațiile similare ale clubului Ujpest.

UTA U17 a remizat,1-1, cu trupa maghiară, golul arădean l-a marcat Onișor. Roș-albii, pregătiți de Dinu Donca, Radu Mărginean și Sandu Țamboi, au jucat în formula Roșca – Popa, Bortiș, Măgulean, Putnic, Andrieș, Dănilă, Goldiș, Onișor, Rotea, Mercioiu. Au mai intrat Tirian – Goian, Blaga, Mocan, Cira, Țurcanu, Maxim și Domide.

UTA U16 s-a impus cu 5-0, reușitele le-au semnat Dura, Lingurar, Mare, Bulza și Ciubăncan. Staff-ul tehnic, compus din Dinu Donca, Costel Bogoșel și Sandu Țamboi, a început cu Brândă – Sarkozi, Pele, Opriș, Codre, Șerengău, Bulza, Ungureanu, Dura, Lingurar, Mare. Pe parcurs, în echipa arădeană au intrat Blaga, Varga, Popescu, Botoroagă, Ursu, Buzgău, Boiț, Ciubăncan, Balint, Cristea, Vale.

Săptămâna aceasta include o serie de confruntări între UTA și echipe din Ungaria: Sâmbătă, 15 februarie, de la 13:00 respectiv 15:00, UTA U15 și UTA U14 vor fi față în față cu Ujpest. În aceeași zi, de la 11:00 și de la 13:00, pe terenul Șega, UTA U17 și UTA U16 primesc vizita echipelor din Gyula.

Pe data de 22 februarie, echipele U12, U13, U14 și U15 merg la Bekescsaba pentru meciuri cu echipe de categorie de vârstă similare ale clubului Elöre.

Victoria băieților lui Sandu Gaica, Adi Ungur și Mihai Petcuț, 4-0 cu Ujpest Budapesta obținută acum mai bine de o săptămână, a deschis seria confruntărilor internaționale dintre echipele de juniori roș-albe și cele din țara vecină.

Categorie: Sport
Etichete: academia UTA, adi ungur, mihai petcut, sandu gaica, tamboi
Distribuie:
Articolul anterior
Antrenorul, profesorul și mentorul Imre Davidhazy a trecut în neființă
Articolul următor
Scrisoare deschisă către PSD-iștii cu funcții din partea unui patriot de la TALPA PARTIDULUI: „Victimele suntem noi, ăia care am luat *uia împreună cu voi, deși vina noastră a fost doar că v-am crezut și v-am urmat!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie