Medalii şi pentru cadeţii debutanţi!

kejek
Distribuie:

Prima competiţie din 2021 pentru kaiaciştii de la CSM Arad, pregătiţi de antrenorul Alexandru Stoian, a fost Memorialul Zeno Lache, organizat la Timișoara. La întrecerile de pe Bega, cadeţii CSM-ului, la categoria 10-12 ani, proba de 200 de metri, au cucerit o medalie de aur, prin Marian Boițiu și una de bronz, prin Răzvan Sărac, cei doi fiind la prima lor întrecere, cu emoţii foarte mari la debut. La categoria cadeţi, 13-15 ani, în proba de 200 de metri feminin, Csenge Dascăl a obţinut medalia de bronz, iar la categoria băieţi 200 de metri, Tibor Kisvardai s-a clasat pe poziţia a doua, cucerind argintul. La juniori II, 200 de metri masculin, Darius Borza s-a ales cu o medalie de aur, iar la juniori I, 200 de metri masculin, Alexandru Ogrinci s-a clasat pe locul 4, Tamas Kisvardai a venit pe 5 şi Khristian Lucacs pe şase, după o serie de calificări si o semifinală.

Urmează CN de primăvară pentru cadeţi şi juniori

La bărcile dragon, sportivii de la CSM Arad au ocupat primul loc, cu următorul echipaj: Gheorghe Muscă, Darius Borza, Casian Borza, David Marian, Alexandru Ogrinci, Emanuel Marian, Tamas Kisvardi, Tibor Kisvardi, Khristian Lukacs, Sarah Fulop, Valentina Ardelean şi Răzvan Sărac. În perioada 23-27 aprilie, kaiaciştii de la CS Municipal Arad vor participa la Campionatul Naţional de primăvară pentru cadeţi şi juniori, care se va desfășura la Bascov, Piteşti.

Categorie: Sport
Etichete: Casian Borza, csm arad, Darius Borza, David Marian, Gheorghe Muscă
Distribuie:
Articolul anterior
Universitatea Politehnică Timișoara ne ofertează SPORTIVII de performanță: în premieră NAȚIONALĂ, ei pot accede la locurile FĂRĂ TAXĂ de la IT, inginerie, arhitectură, management sau comunicare
Articolul următor
EȘEC la scor pentru fetele de la FCC Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie