Mihai Fifor: „ Cetățenii din Seleuș și Gurahonț au nevoie, mai mult ca oricând, să simtă ca nu sunt singuri în această perioadă. Lupta politică trebuie să înceteze. Nu de asta au oamenii nevoie acum!”

fifor mesaj
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Aradul este din nou greu încercat. Seleuș și Gurahonț sunt de azi în carantină timp de 14 zile

„ Sunt vremuri care îndeamnă la solidaritate, vremuri în care lupta politică trebuie să înceteze. Nu de asta au oamenii nevoie acum!

Vreau să îi asigur pe toți locuitorii comunelor Seleuș și Gurahonț de întreg sprijinul meu. Sunt convins că vom traversa în cele din urmă cu bine această perioadă extrem de dificilă. Să ne păstrăm speranța și umanitatea și să fim alături de cei care au nevoie, mai mult ca oricând, de sprijin.

Concomitent, consider că se impune infinit mai multă transparență, informare publică corecta și responsabilitate din partea autorităților județene. Oamenii au nevoie să știe ce se întâmplă, în timp real, oamenii au nevoie de măsuri ferme și clare!

Cetățenii din Seleuș și Gurahonț au nevoie, mai mult ca oricând, să simtă ca nu sunt singuri în această perioadă!” – a precizat senatorul Mihai Fifor.

 

Categorie: Politice
Etichete: carantina, coronavirus, Gurahont, seleus, senatorul Mihai Fifor
Distribuie:
Articolul anterior
Victoria Zăbrani începe astăzi lupta pentru un loc în Liga a III-a
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Măsurile dispuse de autorități în localitățile Gurahonț, Bonțești, Seleuș și Moroda față cu pozițiile HALUCINANT-ANALFABETE ale primarilor acestora, odată cu instituirea CARANTINEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie