Mihai Fifor: Vătaful Cionca a lovit din nou…

amendament psd scaled
Distribuie:

Mihai Fifor: Astăzi, vătaful Cionca a lovit din nou… Nimic nou în atitudinea lui Marinel Cionca, încă președinte al CJ Arad, față de arădeni. E drept, nu față de toți, ci doar față de cei care au avut îndrăzneala să voteze altceva decât PNL.


„De data aceasta, două comune arădene, Dezna și Craiva au primit ZERO lei din partea Consiliului Județean Arad, din cota de 6% a impozitului pe venit, adică din proprii lor bani. Pentru că așa vrea Marinel Cionca, vătaful Aradului, să îi pedepsească pe cetățenii care au singura vină de a fi ales în fruntea lor primari PSD. Nu este pentru prima dată când, în disprețul său total față de lege și față de cetățenii Aradului, cel mai slab președinte din istoria CJ Arad alege să împartă banii arădenilor, nu ai lui de acasă, pe criterii strict politice.

Aveau nevoie locuitorii din Craiva și din Dezna de bani de la CJA?

Cu siguranță, da, pentru proiecte punctuale cum ar fi modernizări de trotuare, căi de acces și drumuri comunale. Motiv pentru care, în termenul solicitat de CJ, primarii au depus documentele necesare alocării fondurilor. Degeaba! Astăzi, răspunsul vătafului Cionca a fost halucinant: „dacă vor bani nu e suficient să depună solicitări oficiale…Trebuie să treacă și pe la mine!” Să treacă pe la tine ca să ce, Marinele? Să pupe inelul, papucul sau pentru ce să treacă pe la tine? Nu e suficientă corespondența oficială dintre UAT-uri, depusă în termen?

Pornind de la aceste considerente și încercând să pună capăt acestui abuz, consilierul județean PSD Ruben Budău a depus amendamente cerând astăzi alocarea a câte 200.000 lei pentru fiecare dintre cele două comune.

amendament psd scaled

Rezultatul? Același comportament abuziv și disprețuitor din partea lui Cionca, urmat de respingerea în sedința de plen de astăzi a amendamentelor. Și, desigur, pedepsirea celor două comunitați arădene, care s-au văzut fără niciun leu alocat.

Motiv pentru care, constatând încălcarea legii, ne vedem siliți să depunem o plângere penală pe numele domnului Cionca, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, conform art. 248 Cod Penal. Pentru că, din punct de vedere al dreptului penal, aici se încadrează faptele sale, repetate an de an. Cu siguranță că, în calitatea sa de Doctor în Drept, domnul Cionca știe de ce…” – Deputat Mihai Fifor, Președinte PSD Arad.

 

Biroul de Presă al PSD Arad


 

Categorie: Politice
Etichete: Amendament PSD, CJA, Craiva, dezna, Iustin Cionca, Mihai Fifor, PSD
Distribuie:
Articolul anterior
Trupa B-ton, live la Radio Guerrilla. Urmărește aici
Articolul următor
ISTORIA E O CURVĂ IAR POLITICA, LUPANARUL EI (VI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…