Unde ești Klausi?… că ții poporul pe jar!

klausi missing scaled
Distribuie:

Deputatul AUR Adrian Axinia a depus la Secția 17 Poliție din București o cerere de declarare a dispariţiei lui Klaus Iohannis, în semn de protest față de absența îndelungată a șefului statului din spațiul public. Ultima postare pe pagina de facebook a Președintelui a fost făcută în 31 decembrie 2023 cu mesajul de Revelion: „Dragi români, vă urez tuturor un An Nou cu sănătate, plin de bucurii și împliniri! La mulți ani!”. Administrația Prezidențială nu a avut până la această oră nicio reacție oficială cu privire la această glumă proastă politică, ultima postare pe pagina oficială a instituției fiind în 28 noiembrie 2023.„Klaus Werner Iohannis nu a mai apărut public din data de 18 decembrie 2023. Acesta este absent complet din spațiul public, neîndeplinindu-şi obligaţiile legale care îi revin conform fişei postului stabilită de Constituţia României. Spre exemplu, având în vedere masivele proteste de stradă, acesta nu şi-a îndeplinit obligaţiile de serviciu trasate de Constituţia României conform articolului 80 alineatul 2: „(2) Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate”, a declarat Axinia.

declaratie disparitie iohannis aur 767x1024 1


Cum în ultima vreme USR nu prea a mai avut cu ce se prezenta în spațiul public, a profitat de demersul deputatului de la AUR și s-a lipit de subiect:

„Cetățeanul din imagine nu a mai fost zărit de o bună perioadă. Agenda prezidențială notează o lună, în realitate sunt vreo 10 ani.” – a postat USR pe facebook.

 

usr disparitie klaus iohannis


Președintele Iohannis a participat în 15 decembrie 2023 la Consiliul European de la Bruxelles, apoi în 18 decembrie la Ceremonia de decorare a Asociației Code for Romania, și de atunci pe agenda sa oficială nu apare nici un alt eveniment.


 

Categorie: Politice
Etichete: Deputatul AUR Adrian Axinia, dispariție Klaus Iohannis, Klaus Iohannis
Distribuie:
Articolul anterior
Un șofer din Republica Moldova care conducea un autobuz cu 12 pasageri spre Italia a fost amendat pe A1 cu 31.000 de lei, pentru nereguli la tahograf
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Autorii tâlhăriei de 30.000 euro au fost arestați preventiv

3 comentarii. Leave new

 • avatar of virgil florea
  virgil florea
  19 ianuarie 2024 14:19

  „Jarul” din articol este definit mai exact prin dorința celor mai mulți, ca individul să nu se mai întoască la Cotroceni. De altfel este o speranță că lipsa lui din spațiul politic ar contribui, nu decisiv, la o normalizare a vieții sociale din țară. Omul face parte fără nici o îndoială,din categoria, „așa nu”, așa că sunt extrem de puțini aceia care îi duc dorul sau lipsa. Cu alte cuvinte: ducă-se…

  Răspunde
 • e constipat, dupa cat a ros pe ciolan.

  Răspunde
 • avatar of bluesbreakers
  bluesbreakers
  22 ianuarie 2024 6:06

  E consemnat la unitate,prin ordin.Eclozeaza numirea urmasului sau la Cotroceni și viitoarea sa funcție în contextul actual militar-o,plandemic,sanitar căruia cu mândrie patriotică euro- atlantica o numim Agenda 2030.Visul de aur al Omenirii cretinizarea populatiei,aducerea ei la stadiul de sub primata.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie