Old Boys UTA și-a făcut încălzirea la Pecica, înainte de Turneul Internațional din 31 mai-1 iunie de la Arad

old boys uta la pecica
Distribuie:

Dorel Toderaș și colegii săi de la Old Boys UTA au onorat invitația de a participa la turneul organizat la sfârșit de săptămână la Pecica.

Dacă atmosfera de la competiția la care au participat șase echipe – OB Unirea Sânnicolau Mare, o echipă a Poliției Oradea, AS Codru Moma, ISU Arad, Echipa de joi și Old Boys UTA – a fost una prietenească, săptămâna viitoare se anunță încleștări de mari orgolii, la Turneul Internațional Old Boys de la Arad, de pe arena Banatul din cartierul Sânnicolau Mic, de vineri și sâmbătă, 31 mai – 1 iunie. 

Echipele au jucat câte un meci de debut, fiind apoi împărțite în trei grupe a câte trei formații, învingătoare și învinse. Old Boys UTA s-a impus în grupa a doua, învingând Echipa de Joi cu 3-2 și pe omologii lor de la Sânnicolau Mare, cu 3-1, după ce a cedat în primul meci, scor 0-2, cu ISU Arad, câștigătoarea competiției (n.r., 2-1 în finală cu AS Codru Moma). După partidele de fotbal, întinse pe durata a câte 20 de minute, care s-au desfășurat pe terenul sintetic din spatele Sălii de Sport din Pecica, repriza a treia a fost deliciul serii.

Au participat, de la Old Boys UTA următorii: Fador, Pășcălău – portari; Botiș, Bozgan, Ciubăncan, Fl. Pavel, Ștefeligă, Negrău, Mitu, Grad, Toderaș, Burtea și Nadiu. Dintre seriori i-am regăsit pe Jivan, Biro, Bedea, Axente, Vaczi II și Giurgiu.


 

Categorie: Sport
Etichete: fotbal, Old Boys UTA, Turneul Internațional
Distribuie:
Articolul anterior
GREAȚA VOIOASĂ A COTIDIANULUI (1)
Articolul următor
Singura sportivă din județul Timiș cu titlul de Maestru Emerit al Sportului – o adevărată creatoare de campioane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie