Omul ăsta-l face de râs până și pe Pinocchio! „Pe vremea lui” a fost proiectat terenul de sport de la „Moise”… în aceeași măsură în care nu este „implicat la UTA”

pinochio
Distribuie:

Să-i spunem Pinocchio pentru că nu merită să-i pomenim numele, nici să-i facem reclamă. Singurul motiv pentru care-l băgăm în seamă e să-i contabilizăm minciunile și le publicăm pentru a se convinge și ultimii dintre spartanii săi că este un mincinos notoriu.
Ați observat, la un loc cu noi, că în ultima vreme Pinocchio suferă de lipsa de atenție a arădenilor și, mai mult, pentru că aceștia au început să uite că există.
Unii (îngrijorător de mulți pentru fanii, câți or mai fi rămas, ai fostului faraon) chiar au prins curaj și-l înfruntă la propriile sale postări pe Facebook, făcându-l mincinos PE FAȚĂ.

Ultima „realizare” de care „s-a lipit” este terenul de sport al Colegiului Național „Moise Nicoară” și se auto-felicită pentru asta

Pinocchio insistă și o trece la realizări personale, de pe vremea când el era primar

minciuna falca

Prins cu minciuna, în câteva secunde și-a șters comentariul… Dar demonstrația este simplă. Din trei clikuri pe Google aflăm:
Când a fost început proiectul terenului de la „Moise”?

Documentația tehnico-economică pentru reabilitarea și amenajarea terenului de sport a fost aprobată în 31 martie 2021, în cadrul unei ședințe extraordinare, fiind vorba despre o investiție de aproape 4 milioane de lei.

Unde era Pinocchio în 31 martie 2021?

era deja la Bruxelles

Ce legătură are Pinocchio cu proiectarea respectivei lucrări?

NICIUNA

Cum el uită repede, îi reamintim că, în 2016, a iscat un scandal cu societatea civică pentru că dorea să facă parcare pe acel teren de sport (vezi articol asociat)

De fapt, nu credem că a vrut să facă ceva nici atunci, doar să mai scurgă niște bani pe studii de fezabilitate și să-i mai țină pe arădeni ocupați cu alte subiecte, încât să le distragă atenția de la adevăratele tunuri.

În același topic, mai inserează o minciună: „Eu nu sunt implicat la UTA ( tot ce ați auzit a fost o campanie mizerabila)”

minciuna flaca2

 

N-am putut afla de pe Google de ce minte Pinocchio, dar asta știm, din păcate, cu toții.

Articol asociat:

Parcare pe terenul de sport al Colegiului Moise Nicoară – un proiect ilegal şi inoportun

 

 

Categorie: Pamflete
Etichete: Pinocchio, terenul de sport de la „Moise”
Distribuie:
Articolul anterior
Exponatul lunii noiembrie la Complexul Muzeal Arad: Fotografie din Aradul interbelic
Articolul următor
Eveniment încărcat de emoție, în sala festivă a Colegiului de Artă „Sabin Drăgoi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…
cod portocaliu bilcea

ATENȚIE: Cod portocaliu de proști!

E greu să-mi respect regula „nu băga în seamă un prost dacă nu vrei să-i ridici cota”… dar ți-e de-a dreptul imposibil, mai ales când prostul însuși se postează în…