Yeahh! Prima nuntă în stil PASTAFARIAN s-a desfășurat sâmbătă, în Noua Zeelandă

pastafari
Distribuie:

Noua Zeelandă, unul dintre cele mai democratice state de pe planetă, a legalizat, de curând, „religia” pastafariană, iar de aici până la decizia ca nunțile adepților acestei religii să fie recunoscute la nivel național nu a fost decât un pas mic. Pe 16 aprilie, 2016, doi tineri adepți ai acestei glume metafizice s-au hotărât să faca pasul cel mare și au tinut cont de fiecare superstiție – scrie site-ul stirileprotv.ro preluând știrea de la gigantul  tv-video wochit news.

„Jur că întotdeauna voi pune sare în apă și o voi fierbe înainte să gătesc pastele” – a jurat mirele cu mâna pe un pergament. De la nuntă nu a lipsit niciun detaliu. Petrecerea s-a desfășurat pe o corabie de pirați, iar toti invitații, inclusiv mirii au fost costumați ca atare.

Toby Ricketts, mirele, a declarat pentru televiziuni: „Am decis să avem o nuntă în stilul piraților pentru a arăta respectul pe care îl avem pentru credința pastafariană. Adepții acestei religii cred că  oamenii sunt descendenți ai piraților și împărțim 99% din ADN-ul nostru cu ei. Pe deasupra, este și distractiv.”

Dupa ce și-au pus verighetele realizate din spaghete pe deget, mirii s-au sărutat în timp ce mâncau, desigur, spaghete.

Mireasa nu a purtat voal, ci, în timpul ceremoniei, a primit o strecurătoare în formă de palarie plină cu paste.

Religia-parodie „pastafari” a apărut în 2005, iar zeul acesteia este Monstrul zburător de spaghete. Adepții acestei religii consideră că zeul a creat lumea dupa ce a băut o cantitate mare de bere, din acest motiv creația sa ieșind cu imperfectiuni.

Categorie: Externe
Etichete: international, Noua Zeelanda, nunta, pastafari, religie-parodie
Distribuie:
Articolul anterior
De ce nu vă luați copiii în serios?
Articolul următor
Mașini de epocă, soldați sovietici, Isus vine, Cununița din Sântana, Barnevernet și Gheorghe Falcă în Piața Avram Iancu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie