Penitenciarul Arad a inaugurat Secția Variașu Mare – Punct de lucru exterior cu cazare permanentă

locatie exterioara penitenciar arad variasu mare
Distribuie:

Penitenciarul Arad se aliniază celorlalte 3 unități penitenciare din țară, devenind al patrulea penitenciar care implementează conceptul de parteneriat public-privat. Anunțul a fost postat pe pagina de facebook a Penitenciarului Arad.

În acest sens, în data de 24 ianuarie 2024, Penitenciarul Arad a inaugurat Secția Variașu Mare – Punct de lucru exterior cu cazare permanentă, rezultatului parteneriatului cu SC PORK PROD SRL.
Noua secție a fost construită pe cheltuiala proprie a operatorului economic și include 30 de locuri de cazare la cele mai înalte standarde, pentru persoanele private de libertate custodiate în regim semideschis, care muncesc în cadrul acestei firme, precum și spații destinate activităților de reintegrare socială.


Selecția persoanelor private de libertate care vor fi cazate în spațiul exterior locului de deținere și vor desfășura activități lucrative a fost realizată cu respectarea tuturor normelor și prevederilor legale, iar personalul desemnat are experiență vastă în monitorizarea și sprijinirea deținuților, atât din punct de vedere al custodierii, cât și în ceea ce privește demersurile de reintegrare socială.
Prin acest proiect ne dorim diversificarea și eficientizarea demersurilor adresate persoanelor private de libertate, prin care acestea au posibilitatea de dezvoltare și exersare a unei atitudini corecte față de ordinea de drept, față de regulile de conviețuire socială și față de muncă, în vederea reintegrării cu succes în societate în perioada postdetenție.


 

Categorie: Știri
Etichete: Iratoșu, penitenciarul arad, SC PORK PROD SRL, sectie externa penitenciar arad, Variașu Mare
Distribuie:
Articolul anterior
Doi bărbați au fost transportați la spital în urma unui accident în municipiu, pe strada Râșnov colț cu Rozelor
Articolul următor
Presupus complot pentru lovitura de stat din Ungaria –11 maghiari arestați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jandarmi covid

S-a ajuns la faza în care, dacă părăsești domiciliul în timpul IZOLĂRII fie și-n ultima zi, te dă mă-ta-n primire și se consideră EVADARE + Zădărnicirea combaterii bolilor!

  [BULETIN INFORMATIV]                                                                                               Un arădean, infectat cu virusul SARS Cov-2, nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Acum va răspunde în fața legii   Marți, 1 decembrie 2020, în…