[email protected]. Episodul 7: UTA – prezent încătușat, viitor amanetat

PODCAST - Giuliano, Fuliaș, Viski
Distribuie:

Începem o serie de ediții ale podcastului Critic Arad pe teme de sport și o felie importantă din tortul acestor subiecte va fi rezervat obiectului iubirii obsedante a unui întreg oraș: UTA. Probabil deloc surprinzător, dat fiind că ne numim Critic Arad, vom aborda anumite teme legate de Bătrâna Doamnă într-o notă voit deranjantă (pentru unii).
Adevărul despre UTA și despre felul în care actuala conducere, cu susținere politică, și-a luat clubul la purtător, este atât de evident încât punerea lui în lumină, cu fiecare ocazie, a devenit, cel puțin pentru noi, o obligație. E o poziție pe care ne-o asumăm cu riscul ca o parte a celor interesați de fenomenul UTA să pună asupra activității noastre eticheta de partizanat. Între condiția comodă de jurnaliști cuminți, care încearcă să împace și capra și varza, să nu deranjeze pe nimeni și conștiința de a spune și a scoate în evidență că acest club este capturat și condus spre dezastru, o alegem pe cea de-a doua.


În această ediție i-am avut ca invitați pe jurnaliștii Vali Viski (Critic Arad, Fotbal Vest) și Andrei Fuliaș (Arad Obiectiv). Dacă doriți să aflați de ce la UTA au ajuns în această vară nu câțiva „prieteni cu fotbaliștii” ci mai degrabă „prieteni cu jucătorii”, cât de „academie” este în fapt Academia UTA, de ce clubul e „mumă” pentru unii copii și „ciumă” pentru alții, de ce are clubul datorii, cine profită și cine are interes ca acestea să existe sau cum „onorează” clubul memoria lui Nicolae Bara, urmăriți discuția noastră.LINKURI RECOMANDATE

 

Categorie: Podcast
Etichete: Andrei Fulias, arad obiectiv, Giuliano Junc, Pentru noi doar UTA contează! UTA liberă!, PODCAST CRITIC - Episodul 7, podcast@criticarad, UTA, Vali Viski
Distribuie:
Articolul anterior
Concert simfonic, sub egida Festivalului „George Enescu”, la Filarmonica Arad
Articolul următor
Structura anului școlar 2023-2024

1 comentariu. Leave new

 • Avatar of Lucian Ioja / Timișoara
  Lucian Ioja / Timișoara
  11 septembrie 2023 12:45

  Doar cu vorbe și înscrisuri, nu ve’ți reuși să avem UTA LIBERĂ !
  Găștii care administrează clubul, cu voinea în frunte, deși de facto rahatul de meszár conduce, trebuie să i se suprime dreptul de a mai folosi culorile, sigla și înscrisurile, altfel trebuie așteptat să vină comanda de la București „să înceapă anchetele la Arad”, comanda care v’a veni într’un final, dar când v’a fi târziu și UTA v’a fi pe buza falimentului !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

UTA Official App

UTA Official App
DOWNLOAD