Poliția Locală își asumă meritul de a-i fi evacuat pe cei doi oameni fără adăpost care-și făceau veacul în cel mai „bombă” imobil din Centrul Aradului… de parcă ar fi eliberat o zonă aflată sub ocupație militară străină

grigore alexandrescu
Distribuie:

Poliția Locală SĂRBĂTOREȘTE (de-a dreptul) faptul că a reușit… „după lupte seculare” care, într-un oraș normal, ar fi durat maxim două ore, să evacueze cei doi oameni fără adăpost care-și făceau veacul în maghernița de pe strada Grigore Alexandrescu – asumându-și reușita care i se datorează în primul rând noului proprietar al imobilului.[COMUNICAT DE PRESĂ]

Acțiune în forță în această dimineață pe strada Grigore Alexandrescu nr. 2-4. Imobilul în care și-au găsit refugiu în utimii ani mai mulți oameni ai străzii, a fost eliberat de cele două persoane care l-au ocupat în mod ilegal de ceva vreme. 


Este un succes al administrației locale care, cu sprijinul noului proprietar interesat să consolideze imobilul, pune capăt unei situații ce părea fără rezolvare.  

Nici supraimpozitarea, nici amenzile succesive aplicate, nici desele intervenții ale agenților DGPLA și chiar ale celor de la ISU, nu i-a determinat pe foștii proprietari să ia măsurile menite să reglementeze situația clădirii care ani de zile a fost o rușine pe obrazul orașului. În ultimii ani, peste 30 de procese verbale au fost aplicate acolo pentru contravenții înregistrate în domeniile ordine publică și protecția mediului. 

La acțiune au participat mai mulți agenți ai DGPLA și reprezentanți ai DAS Arad, care le-au oferit posibilitatea celor doi să stea pentru o vreme la Adăpostul de Noapte de pe str. 6 Vânători. Întrucât au refuzat, au fost relocați cu sprijinul societății RECONS,  în Checheci la casa părintească a bărbatului. 

grgNu s-au înregistrat incidente.

Poliția Locală va sigura în următoarele zile locația pentru a nu mai permite reinstalarea oamenilor străzii în locația respectivă. 


Vezi și

Casele din Centrul Vechi încep să se prăbușească. Apel la 112 pentru un acoperiș de pe strada Grigore Alexandrescu


 

Categorie: Știri
Etichete: evacuare, oamenii strazii, politia locala, recons, strada Grigore Alexandrescu nr. 2-4
Distribuie:
Articolul anterior
Prima activitate în cadrul programului STEM sySTEMs, la UVVG
Articolul următor
Promisiune electorală de 1 Aprilie | Bibarț: „Aradul primește Cetatea fără să cheltuie niciun ban”

2 comentarii. Leave new

 • Politia locala este de câțiva ani o capusa care sa infipt în multe domenii ale vieții cotidiene, pe nesimțite, sporindu-si unele prerogative, adăugând altele noi, având dotări fără acoperire, pana când, pe banii administrației o sa devina prea puternica pentru omul de rand.
  Abuzul își face loc pe nesimțite, aroganta înflorește odată cu salariile nesimtite pe care le reclama. Instituția este nereformata și prea puțin controlata, pentru ca nimeni nu și-a propus sa se pună, nu-i asa, rău cu stăpânirea.

  Răspunde
 • avatar of liviu alexe
  Liviu Alexe
  2 aprilie 2024 9:03

  Poliția locală este un instrument de forță al administrației corupte.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie