PREFECTUL devine un fel de „șef de stat major al panicii generale” conform DISPOZIȚIEI emise de D.S.U. „privind stabilirea unor măsuri suplimentare în vederea înfecției cu coronavirusul COVID 19”

dispozitie dsu 960x540 1
Distribuie:

 

Dispoziția nr. 531 din 14.03.2020 privind stabilirea unor măsuri suplimentare în vederea înfecției cu coronavirusul COVID 19 dă puteri de-a dreptul faraonice prefectului județului, înzestrându-l legislativ – și și făcându-l responsabil, totodată de acesta – cu atribuții de conducere și control asupra tuturor instituțiilor locale și cu filiale locale! Conform actului care ne-a parvenit „cu semnătură albastră” azi-dimineață… prefecții numai că nu vor conduce singuri toate ambulanțele, cu elicopter cu tot, de la un cort la altul – trebuind să fie de-a dreptul ubicui ca să facă față, în caz că, Doamne ferește, nu stă lumea-n casă!

La noi, în Arad, asta înseamnă că ȘEF DE STAT MAJOR peste toată această panică – în opinia noastră (mai avem voie să avem o opinie, nu-i așa?), exagerat-spre-inutilă, alimentată non-stop, de la declanșarea epidemiei de coronavirus în provincia Wuhan încoace, de autoritățile române, și nu de mass-media (care, neavând încotro, din cele 30 de știri primite pe zi, 30 fiind cu și despre #coronavirus… preia cât poate!) – va fi nimeni altul decât Gheorghe Stoian.

Chiar dacă relația dintre redacția noastră și personajul respectiv este una… contondentă (ca să nu-i zicem altfel), nu înseamnă că nu-i dorim succes în această dificilă misiune și că nu vom fi atenți la cum gestionează prefectul județului STAREA DE URGENȚĂ care începe de luni și ne va afecta pe toți, într-un fel sau altul.

Citiți „printre rânduri” în ce fel:

 

 

dsp coronavirus 3

 

dsp coronavirus 1

dsp coronavirus 2

Articole asociate: 

I-a fost cu NOROC – deși ne-a dat în JUDECATĂ pentru asta: l-am făcut „căcat cu servietă” și, după TREI LUNI, a ajuns PREFECT!

CORUPȚII care ne conduc ascund o VINĂ COLECTIVĂ: INFECTAREA ÎN MASĂ a copiilor de Liceul German a fost comisă de niște imbecili care au folosit un BIOCID NEAUTORIZAT SANITAR! „SAFE PLUS PREVENTOL CD 601 este INTERZIS din mai, 2019” – conform unui raport ȚINUT SECRET până acum

Atenție, doamnelor: un PERVERS cu servietă intră noaptea în Spitalul Județean Arad, pretinde că-i POLIȚIA, urlă că „spitalul este ÎN INCAPACITATE DE PLATĂ!” și dă afară infirmiere. ADMINISTRATORUL PUBLIC, Gheorghe STOIAN, FILMAT de slugi, se prezintă singur…

Categorie: Știri
Etichete: coronavirus, DSP, gheorghe stoian, masuri de urgenta
Distribuie:
Articolul anterior
Adrian ALDA: „Cred în renașterea satului românesc prin AGRICULTURĂ și în valorile colective ale DEMOCRAȚIEI”
Articolul următor
Apelul Organizației Patronale HORETIM către autorități: „Companiile din industria ospitalității autohtone au nevoie de SPRIJIN în regim de URGENȚĂ!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

pana sentinta

[ACTUALIZARE 4] VIVAT JUSTIȚIA din „Vestul sălbatic”! Fostul polițist de la Rutieră, INCENDIATOR de mașini, TRAFICANT și TÂLHAR de țigări de contrabandă și CULTIVATOR de „iarbă” Cosmin PANĂ a primit o glumă de pedeapsă: 2 ani și 10 luni de închisoare! Sentința e DEFINITIVĂ!

    Felicitări avocatului, multe și celebre fapte penale înainte lui Pană și tovarășilor săi – respectiv și rușine Justiției pentru sentința de astăzi a Curții de Apel Timișoara în…