CORUPȚII care ne conduc ascund o VINĂ COLECTIVĂ: INFECTAREA ÎN MASĂ a copiilor de Liceul German a fost comisă de niște imbecili care au folosit un BIOCID NEAUTORIZAT SANITAR! „SAFE PLUS PREVENTOL CD 601 este INTERZIS din mai, 2019” – conform unui raport ȚINUT SECRET până acum

liceul german 1
Distribuie:
În opinia leprelor care conduc acest județ și oraș (cu școli, contracte și șobolani cu tot) vizavi de INFECȚIILE ÎN MASĂ produse la Liceul German, „presa exagerează, părinții sunt manipulați și nu stăpânesc domeniul”. 

Veres Csaba, Gheorghe Falcă, Gheorghe Stoian și Sergiu Bîlcea sunt cele mai notorii nume, întrucât, deși au semnat contractele cu firma criminală cu mânuțele lor, au ieșit cu declarații publice care minimalizează în primul rând suferința copiilor (a propriilor copii – circumstanță incalificabilă pentru vicepreședintele Consiliului Județean Arad și candidat la fotoliul de primar al Aradului), apoi amploarea evenimentului, recidiva sa la exact o săptămână după ce s-a declanșat, reacțiile adverse și efectele post-traumatice (încă în derulare!) ale zecilor de copii care în după-amiezile și serile de 13 și 20 ianuarie, 2020, au „rupt poarta” UPU a Spitalului Județean Arad.

Toate acestea pentru a-și acoperi propriile infracțiuni economice, de pe urma cărora au profitat material, profesional și politic.

ASCULTĂ ULTIMELE 30 DE SECUNDE

ale „rezumatului” pe care acest individ, numit temporar în funcția de prefect al Aradului îl face cazului și memorează care e RECOMANDAREA sa pentru părinți și cei implicați.

„Cred că ar fi necesară mai multă prudență în afirmațiile pe care le fac, să nu se aventureze și să dea soluții în domenii pe care nu le stăpânesc!” – are tupeul să declare, în fața camerei de filmare a unei televiziuni, Gheorghe Stoian.

https://www.facebook.com/TVAradOfficial/videos/467434533940654/

Ei bine, această marionetă penibil îmbrăcată în costum oficial

nu numai că nu și-a dat demisia din funcția de prefect după ce a rostit acest adevărat AUTODENUNȚ, fiind înjurat de tot Aradul pentru impostura sa – dar o ține „langa” și acum.

Stoian (i se citește asta în priviri!) a citit mai multe rapoarte secrete decât noi, a avut acces la toate informațiile… iar acum vrea să tăcem… că el e „stăpânește domeniul”!  (Cine crede că Stoian „stăpânește domeniul”… oricare ar fi domeniul, să facă bine să părăsească acest site, iar cine tace când urlă la el Stoian să tacă… să-și pună gluga pe cap când umblă pe stradă… scuze pentru paranteză!).

Și el, și Sergiu Bîlcea, și Gheorghe Falcă, și Călin Bibarț (fiecare dintre aceștia având partea lui  de vină în „lanțul infecțiilor de la Liceul German”) mint, tac sau / și încearcă să mușamalizeze cazul, iar  directoreasa Inspecţiei de Sănătate de Stat din cadrul Ministerului Sănătăţii, Mioara Comana… cea căreia i s-a făcut rău și a leșinat în scurta sa vizită la Arad, încearcă să profite de el dând vina pe… dușmanii săi personali!

[EXCLUSIV] Critic Arad a citit o notă informativă elaborată în urma inspecției pe care, chiar în seara de 13 ianuarie, în vreme ce „curgeau ambulanțele” spre UPU, specialiști delegați de Ministerul Sănătății au întocmit-o… iar de atunci, autoritățile o țin „în sertar”! 

În acest act STRICT TEHNIC se arată că „Ministerul Sănătății s-a autosesizat, dispunând un control la S.C. DD Chim S.R.L. cu sediul în localitatea Hunedoara, strada Eroilor, nr. 2 bis, județul Hunedoara”, cea care a făcut operațiunile de Deratizare / Dezinfecție / Dezinsecție (DDD) la Liceul Teroretic Adam Muller Guttenbrunn.

De asemenea, Direcția de Sănătate Publică Hunedoara a efectuat o inspecție de specialitate unde s-au constatat următoarele:

„Procedurile de DDD au fost efectuate urmare a achiziției publice pe SEAP din data de 16.12.2019, pe o suprafață interioară de 5234 mp. Nu se prezintă nici în achiziția SEAP, nici în procesul verbal de recepție a lucrărilor un deviz detaliat cu privire la numărul de săli de clasă, spații anexe, volumul acestora.”

Pe perioada desfășurării controlului inspectorii delegați de autorități au discutat cu RUMEGA MARIUS – unul dintre cei doi „operatori” cărora părinții, cadrele și, mai ales, copiii trebuie să-i „mulțumească” pentru ce s-a întâmplat.

Acesta a declarat că „operațiunile au fost efectuate la data de 10.01.2020, iar procesul verbal de recepție a lucrărilor a fost încheiat la data de 17.12.2019” (!!!)

Pentru dezinfecție, arată raportul, s-a folosit produsul SAFE PLUS PREVENTOL CD 601 – produs biocid grupa I în cantități de 12 litri (lot PERW 0001, FACTURA NR. 23976/12.03.2019), 30 de litri (lot PRU 0006 și 78 de litri lor PRW 0001.

La momentul controlului,

pe stoc exista cantitatea de 35 de litri cu data de expirare 03.2020) – asta însemnând că pentru cele două clase și câteva holuri, oamenii de la DD CHIM au folosit 85 de litri de OTRAVĂ!

OTRAVĂ  nu pentru că zicem noi, ci pentru că ESTE INTERZISĂ PRIN LEGE! – fapt pe care doamna-secretar-de-stat-care-a-leșinat… a uitat să-l comunice celor de la DD CHIM… deci „vina zero” e a ei!

Și ce e mai grav abia acum urmează: „SAFE PLUS PREVENTOL CD 601 NU MAI ESTE AUTORIZAT SANITAR din data de 01.05. 2019, întrucât producătorul nu face dovada înregistrării produsului în Registrul produselor biocide până la cel târziu data includerii ultimei substanțe active  în lista substanțelor aprobate. Drept urmare, se consideră că operatorul a utilizat produsul după data de expirare a Avizului de punere pe piață.” – scrie în document.

Acest căcat, deci – pus în CANTITĂȚI DE 4 ORI MAI MARI și împrăștiat pe o suprafață DE 200 DE ORI MAI MICĂ decât cea prevăzută  a infectat copiii de la Liceul German:

preventol

Așadar – spre a fi pe înțelesul tuturor – să recapitulăm ce am înțeles din acest raport (care, iată, ne dă răspunsul și la întrebarea DE CE NI SE ASCUNDE):

doi muncitori  proști,  au stropit două clase de școală – cele de pe strada Posada – cu cantitatea de otravă pe care trebuiau să o folosească pentru mai mult de jumătate de hectar de teren. Substanța INTERZISĂ a fost folosită în exces: s-a pus de patru ori mai mult PREVENTOL decât trebuia (dacă ar fi fost legală) și s-a dezinfectat o suprafață de 200 de ori mai mică decât cea prevăzută într-un proces- verbal de recepție a lucrărilor antedatat! De asemenea, substanțele chimice au fost combinate  „ după ureche” și împrăștiate în mod incorect cu pulverizatorul! 

Otrăvurile găsite la sediul firmei au fost confiscate, iar firma lui Veres Csaba a fost amendată cu suma de 40.000 de lei – dar acesta a refuzat semnarea procesului-verbal și a contestat amenda și va câștiga în instanță pentru că – ne divulgă o sursă –

„Ministerul Sănătății și Inspecția Sanitară de Stat nu au operat cum trebuie în registrul biocidelor, scoțând substanța de pe site… DD CHIM se va folosi de această chichiță și va fi achitată!”

La ora la care vorbim,

copiii internați prezintă, pe lângă sindromuri post-traumatice care merg până la atacuri de panică, dureri de ficat, de splină, de cap și leșinuri, iar autoritățile care au încheiat contractele, răspund de ele, de gestionarea situațiilor de criză și așa mai departe, ori tac, ori mint, ori amenință populația.

Din raportul de mai sus reiese clar cine sunt vinovații, iar din acest act reiese cine ni l-a adus pe cap și ÎL RECOMANDĂ pe Veres Csaba și DD Chim-ul lui elevilor din Arad:

falca ddchim

 

Articole asociate: 

[NEWS ALERT] COȘMARUL CONTINUĂ: Mai mulți ELEVI de la Liceul German au fost readuși la UPU Spitalului Județean Arad, prezentând ACELEAȘI SIMPTOME ca în cazul INTOXICAȚIEI de luni!

[ACTUALIZARE 2] DOSAR PENAL vizând firma DD CHIM Deva – cea care a băgat în spital 40 de copii după ce a efectuat dezinsecția/dezinfecția sălilor de clasă ale Liceului German de pe strada Posada! 

Cursurile la Liceul Teoretic „Adam Műller Guttenbrunn” se reiau luni, din ordinul prefectului

Incredibila confesiune a mamei copiilor lui Sergiu Bâlcea: „Când ți-am spus că Vlad vreau să rămână internat, mi-ai zis: CHIAR VREI SĂ ÎL INTERNEZI ÎN MIZERIA ASTA DE SPITAL?”

Categorie: Investigații
Etichete: Gheorghe Falca, gheorghe stoian, Mioara Comana, preventol, RUMEGA MARIUS, SAFE PLUS PREVENTOL CD 601, Sergiu Bilcea
Distribuie:
Articolul anterior
Magistrații arădeni se alătură protestului împotriva eliminării pensiilor speciale
Articolul următor
Grefierii se alătură protestului împotriva eliminării pensiilor de serviciu explicând motivele printr-o scrisoare deschisă adresată Parlamentului și Guvernului
Bagă un „16”

4 comentarii. Leave new

 • Oameni buni , asta prefect ???? Cum pana mea ca are o moaca de comunist împuțit . Bata-va dumnezo da nu va mai saturați de bani și putere . Zdreamta asta a fost sef la Politia comunitară . Acum e prefect . Vai mama ei de țara .

  Răspunde
 • Asta pentru ca nu ne organizam sa le rupem capul!

  Răspunde
  • Cristi, există posibilitatea… vezi mesajul colectivului de părinți:

   „Liceul German, al doilea Colectiv?

   Pentru că suntem părinți și ne pasă, NU putem rămâne indiferenți! Duminică, 26 ianuarie, în intervalul 17- 20, se va organiza o adunare publică autorizată, ca formă de protest pentru ceea ce s-a întâmplat la Liceul German. Suntem un grup de părinți ai căror copii au avut de suferit de pe urma iresponsabilității, incompetenței, nepăsării și a corupției. Suntem un grup de părinți care ne-am săturat să fim mințiți de cei care au obligația morală și legală să asigure educația, să garanteze integritatea fizică și sănătatea copiilor noștri. Suntem un grup de părinți care ne-am săturat să căutăm răspunsuri bătând la uși încuiate, după două săptămâni de coșmar, petrecute mai mult în spital și fără să avem certitudinea că toți copii noștri vor fi bine. Mesajul nostru este simplu: NU VĂ ATINGEȚI DE COPIII NOȘTRI! Scopul nostru este moral și corect: TOȚI CEI VINOVAȚI de ceea ce au pățit acești copii, SĂ RĂSPUNDĂ, indiferent cine sunt! Doleanțele noastre nu sunt multe. Vrem doar răspunsul sincer al autorităților și garanția faptului că ne sunt în siguranță copii.
   Pentru că dragostea și responsabilitatea unui părinte NU are culoare politică, vă așteptăm alături de noi, duminică, să luptăm împreună pentru drepturile fundamentale ale copiilor noștri. Acțiunea va avea loc în intervalul 17- 20, în fața Liceului German. Locația nu am ales-o noi, ci a fost o condiție pentru aprobarea adunării publice de către autoritățile locale. Solicitarea noastră a fost ca această adunare publică să se desfășoare pe platoul din fața Primăriei. Ca o dovadă în plus că autoritățile se spală pe mâini și refuză cu vehemență să își asume și să înfrunte cele întâmplate, să caute împreună cu noi răspunsurile, să identifice și să remedieze cauzele unor asemenea evenimente nefericite ca acestea să nu se mai repete niciodată, AUTORITĂȚLE au ales să tacă, să ne plaseze cât mai departe de punctul 0 al tuturor celor responsabili de ceea ce întâmplă în acest oraș și au pasat evenimentele în cârca exclusivă a școlii. Precizăm pe această cale că acțiunea noastră nu este direcționată și nici nu este o formă de presiune asupra colectivului de cadre didactice de la Liceului German. Acțiunea noastră va fi una pașnică.
   Vă așteptăm alături de noi, Duminică, 26 ianuarie, în intervalul 17- 20, în fața Liceului German, să dovedim că NE PASĂ!”

   Răspunde
 • Cum ati putut sa il puneti prefect pe asta???? Voi nu vedeti ce fata are??? Zici ca e tortionar comunist la Aiud, un fel de Visinescu altoit cu Ficior…nici nu e de mirare ca liceul German a devenit un fel de experiment Pitesti. Parca ati vrea sa devina tot Aradul ca Poarta Alba din perioada comunista.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

tinu licitatie

Numele lui Gheorghe Seculici, târât într-un scandal de corupție privind licitația pe cateringul Spitalului Județean din Timișoara. Ascultă cum voia să-l convingă Ștefan Fusea, președintele Camerei de Comerț Brăila, pe Florentin Alexa (Tinu de la Marem) să se retragă din „schemă”. Acesta a înregistrat tot

  Cotidianul bănățean VOCEA TIMIȘULUI a publicat astăzi o investigație de presă pornind de la informația că Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara „Pius Brînzeu” este în atenția autorităților judiciare…