Pregătiri pentru Recensământul Populației și Locuințelor din 2021

primaria arad
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

În vederea bunei organizări a recensământului general agricol și a recensământului populației și locuințelor, Primăria Municipiului Arad vă reamintește că aveți obligația de a aplica și de a menține în stare corespunzătoare tăblița sau orice alt tip de suport material cu numărul administrativ pe clădire (numărul casei),  precum și pe gardul împrejmuitor al loturilor virane, care au propriul lor număr. 

În cazul în care nu cunoașteți care este numărul administrativ atribuit,  Primăria Municipiului Arad, prin Serviciul Relații cu publicul, vă stă la dispoziție, zilnic, după următorul program: 08,30–15,30, în zilele de luni, marți si miercuri, între 08,30-17,30, joi și 08,30-14,00, vineri. 

Actele necesare: cerere, extras de carte funciară, contract de vânzare-cumpărare/orice alt act de dobândire,  copie act identitate. Cererea și documentele  pot fi depuse la camera 5, Palatul Cenad sau se pot transmite prin fax 0257-284.744 sau pe e-mail, la [email protected]. Adeverința emisă va fi utilă și pentru corectarea adresei în cartea funciară, precum și în orice situații în care este necesară actualizarea adresei administrative. 

Administratorii blocurilor de locuințe și ai altor locuințe colective și condominii vor afișa la loc vizibil, la fiecare scară, denumirea străzii, numărul administrativ, nr. blocului și scara.

În perioada imediat următoare, prin reprezentanții desemnați, Primăria Municipiului Arad va verifica  îndeplinirea responsabilității persoanelor fizice si juridice. 

Mulțumim tuturor pentru colaborare!

Biroul de presă 

 

Categorie: Știri
Etichete: Primăria Municipiului Arad, recensamant 2021
Distribuie:
Articolul anterior
ȚĂRĂNIȘTII și-au lansat candidatul pentru Primăria Municipiului Arad: Silviu DASCĂL „se va bate cu zmeii” în campania pentru alegerile din toamnă
Articolul următor
După testul Covid 19 urmează cel de la Mioveni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie