Președintele FC Argeș cere sancționarea Rapidului pentru nerespectarea protocolului emis de Ministerul Sănătății

gentea fc arges
Distribuie:

 

După ce în urmă cu aproape două săptămâni autoritățile au ridicat Starea de Urgență și au introdus Starea de Alertă, echipele de fotbal din România au primit undă verde pentru a-și putea relua antrenamentele cu condiția respectării normelor de distanțare socială, așa cum prevede protocolul emis de Ministerul Sănătății.

Dacă majoritatea cluburilor de Liga a II-a care sunt implicate în lupta pentru promovare au înțeles care sunt regulile și fac antrenamente în grupuri de câte patru persoane, nu același lucru se poate spune despre Rapid București. Telekom Sport a  imagini de la un antrenament al giuleștenilor în care se poate vedea foarte clar că bucureștenii nu respectă prevederile din acest protocol. Pe imagini se vede clar cum nu mai puțin de 18 persoane sunt comasate pe o jumătate de teren. Imaginile respective care au fost preluate de toate publicațiile centrale de sport au fost văzute și de conducătorii celorlalte echipe cu care ”vișinii” se luptă pentru promovarea în Liga I. O reacție oficială față de această încălcare flagrantă a protocolului emis de Ministerul Sănătății a venit din partea clubului FC Argeș.

 Gentea: „Nu acceptăm ca unii să se considere deasupra legii!”

Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație al clubului FC Argeș, cere FRF să ia măsuri urgente pentru a nu se mai repeta această situație: „Sunt total dezamăgit de ce am văzut azi că s-a întâmplat la un antrenament al echipei Rapid București. Îmi pare sincer rău că nu am insistat la ultima videoconferință ținută de FRF, să adoptăm niște măsuri pentru cluburile care nu respectă protocolul la care am aderat cu toții, fără excepție. Cred că ce am văzut astăzi pune și FRF într-o poziție inconfortabilă față de Ministerul Sănătății. Ne chinuim la Pitești să punem la dispoziție 4 terenuri de antrenament, pe toată durata zilei, pentru a fi respectat protocolul, iar Rapid își bate joc de noi!. Nu știu dacă vom promova, am fost cei care am spus imediat că soluția FRF îndeplinește principiul de a dezavantaja cât mai puține cluburi, dar este clar că UTA și TURRIS Turnu Măgurele au motive să fie „supărate”. Nici nu vom accepta ca unii să se considere deasupra celorlalți, sau chiar deasupra legii. Luăm în calcul chiar retragerea din competiție, dacă nu se iau măsuri!” a declarat oficialul grupării din Trivale

Pe 4 iulie, la începerea play-off-ului, unde se va juca cu promovarea pe masă. FC Argeș va intra în play-off de pe locul 4, cu 19 puncte, tot atâtea câte au și Petrolul și Rapid. CS Mioveni și Turris Oltul au fiecare câte 20 de puncte, iar liderul UTA are 25 de puncte. Ordinea celor 5 meciuri urmează să fie stabilită de FRF.

Foto: Jurnalul de Argeș

Categorie: Sport
Etichete: cristian gentea, fc argeș, FRF., rapid, trivale
Distribuie:
Articolul anterior
Statusul lui CIONCA – o „elegie de partid” menită să enerveze și mai mult electoratul… și așa PREA CONFUZ
Articolul următor
Gospodărirea Comunală Arad a ajuns TERITORIUL unei MAFII POLITICE, condus tiranic de FINUL Tiberiu CIUL, supervizat de NAȘA Geanina PISTRU și protejat de MARELE PARTID

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie