Gospodărirea Comunală Arad a ajuns TERITORIUL unei MAFII POLITICE, condus tiranic de FINUL Tiberiu CIUL, supervizat de NAȘA Geanina PISTRU și protejat de MARELE PARTID

ciul digulul
Distribuie:

 

Produs al „Universității de partid și de stat Aurel Vlaicu din Arad” – Facultatea de Științe Economice -, promoția 2003, cu un master în „Adminstrarea Financiar Contabilă a întreprinderii” (certificat în 2007), Tiberiu Nicolae Ciul și-a început cariera în 2005 ca economist la Astra Vagoane Călători S.A. întâi ca „simplu birocrat” (2005-2006) în curs rapid de „specializare”, după care imediat și vreme îndelungată (2006 – 2015) impunându-se ca Șef Achiziții – Comercial la aceeași firmă producătoare (printre altele) de „material rulant urban” (tramvaie).

Concomitent (deci incompatibil) a „frecat-o la cald” la partid până când NAȘA (nașa tuturor liberalilor arădeni – s-o spunem clar), Genina Pistru, i-a făcut rost de o „rampă adevărată de lansare”: membru în Consiliul de Administrație la Compania de Transport Public (care, ce coincidență!, tot de „material rulant urban” se ocupă). De acolo, tot pe filieră de partid și tot concomitent-incompatibil (fără să părăsească, de facto, obiectivul ASTRA) s-a insinuat la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură, unde, pe fondul „mătrășirii tristei amintiri Nicolae Băcanu (2013)”, a devenit director general-adjunct și, pe și mai repede-înainte, director general. Numai Gheorghe Seculici știe cât de greu i-a fost să scape de el și cât de bucuros a fost de acest eveniment…

Practic, CV-ul lui Ciul este mai dependent de doamna („că-i o doamnă, totuși!” – cităm din noi înșine) Geanina Pistru decât de părinții săi naturali, Tibi, așa cum îl știm noi (pentru că altfel, nu-l știa nimeni!) fiind creația exclusivă a „contesei de Hășmaș”, în atât de mare măsură încât în CV-ul Geaninei Pistru ar fi corect să fie trecut, la „realizări profesionale”, CV-ul lui Tibi Ciul – nu e corect, e chiar NEDREPT ca asemenea cariere să nu își pomenească „zeul protector”!
…sau măcar să-și prezinte Europass-ul așa:

ciul pistru 1

 

Din 2017, de când a fost numit tot pe aceeași „linie de partid”, ocupă fotoliul de director al Gospodăririi Comunale Arad S.A. – și acolo va înlemni până ce nu-l ia DNA-ul (deocamdată… niciodată)

Infiltrat direct director, prin NUMIRE (ce concurs?… „ești prost?!”), în anul 2017 la Gospodărirea Comunală, definitiv de anul ăsta cel puțin încă un cincinal, Tibi a făcut TOT ce trebuie pentru partid, curățând A.G.A. și C.A.(aici, componența actuală a celor două foruri decizionale ale societății) de incomozi de la alte partide și independenți critici, oferind clientelei (de-alde Marius Gondor – inspectorul-șef al Inspectoratului Școlar), Florin Mariș sau Bogdan Boca (niște „nimeni”, de altfel), pentru nimic („Nici nu i-am văzut la față pe oamenii ăia… țin câte o ședință pe lună – mai nou de când cu pandemia, online am auzit” – conform a 99% din angajații societății), 20% din salariul său de 16.000 de lei brut (9000 de lei net). Generos până la cataramă cu mica dar foarte activa sa clică (numai avocaților angajați să-l apere exclusiv pe el le dă 2000 / om / lună), își umilește colegii până-i aduce în pragul demisiei sau, mai rău, a atacului cerebral (nu dăm numele oamenilor care au pățit asta, că și așa-s destul de necăjiți!).

„Se poartă ca un zbir cu toată lumea!… Urlă la oricine, jignește colegi în vârstă, femei căsătorite, oameni cu studii și competențe superioare alor lui – și nu urlă doar la noi: așa face și în Primărie și oriunde se duce, în instituțiile statului. ” – ne tot spun 51% dintre angajați (ceilalți lucrând la el la casă, fiind mai timizi sau deja obișnuindu-se) de luni de zile încoace. „A reușit să dea afară… «să se scape de ei», cum zice el, toți oamenii cu caracter care îl puteau urmări ce face sau pune în umbră… pentru că de fapt ăsta-i scopul: să nu fie urmărit ce face!” – ne redau aceleași surse strategia golănesc-istorică a acestui Tibi.
„Păi ce face Ciul, de nu trebuie urmărit?” – întreabă restul lumii care nu lucrează la G.C.A.
„Achiziții face!” – răspunde Corul Robilor (vezi VIDEO ATAȘAT și ascultați Verdi în continuare, la care nu vă place „modul de abordare al acestui subiect”).
… asta fiind ultima lui achiziție importană – Adelina Bălășcău, secretara perfectă

adelina balascau

adusă direct de la el din Beliu… ca să nu mai aibă nici probleme cu distanța (bravo, Don Juane!… ce să-ți zic io… așa, cu bani, poate tot prostu`!)… și pe cât facem pariu că viitorul Șef Compartiment Achiziții?! (Numai ce și-a trimis-o „la curs”… deși n-are nici 6 luni de când și-a luat-o.)

La BANI, Tibi Ciul nu se încurcă cu „fraiereșteni”: FORD, ELGECON și  GAMANOR sunt firmele sale „de încredere și ajutor”

E greu să faci rost de acte privind achizițiile publice ale Gospodăririi Comunale – „ele ar trebui, conform legii, să fie publicate pe site-ul GCA, dar nici măcar nu s-a pus problema vreodată de așa ceva la noi în societate. Actele importante se află într-un server dedicat, sub o parolă la care acces doar el, și nici măcar noi nu aflăm despre ele, decât după ce le vedem în curte,  pe stradă sau… la el acasă, în poze!” – ne rezumă cum stă treaba un angajat mai curajos.
Spre ghinionul multora, documentările noastre nu stau în informațiile făcute publice de autorități și li se rupe de parola lui Ciul, așa că „avem di tăti”… aici un scurt colaj – în curând, tot dosarul:

colaj ciul

„Noi nu avem acces la achizițiile de pe SEAP pe care le face efectiv de capul lui, nici la negocieri de sume mari. El e singurul care știe ce face acolo… și a adus-o pe secretară, și-a concediat șoferul și și-a făcut o adevărată fortăreață din biroul ăla – pe scheletul fostului sediu, trei sferturi din clădire reprezintă biroul lui, iar cei de la TESA sunt cuibăriți în niște birouri strâmte, ca un fel de boxe-anexă la hol” – ne încadrează în cadru o sursă care merge des prin zonă (da, trebuie să facem o filmare acolo, neapărat!). „Biroul său din Aradul Nou e mai opulent decât al oricărui director de la orice instituție publică, deconcentrată sau firmă privată din Arad” – zice… dar lasă că „de dragul opoziției”, Adăpostul pentru câini de pe „Bodrogului”, la cât a costat, trebuia să arate ca un hotel de 5 stele… el fiind de maxim una – și aia bolnavă!

Cinci mașini mortuare a cumpărat de la Ford acum vreo șase luni. „Știm de ele, dar nu le-a văzut nimeni în lucru!” – jură angajații. „Știm că este una în curte, care acolo zace de luni de zile… dar i se plătește mentenanța și combustibilul” – ne șoptește altcineva, care ne și ajută cu o poză din unghiul potrivit:

gca 2

„Asta nu-i cumpărată de la Ford” (edităm ulterior mergând pe mâna comentatorilor noștri, unii chiar mai informați decât noi), „dar în rest aveți 1000% dreptate”.
„Autoturismele sunt de la Verbiță, iar autoutilitarele snt de la Ford”
ne lămurește pe final altcineva… trimițându-ne și o poză cu un Ford mortuar:

mortuara

Și pentru ca toate acestea să fie încununate de un succes de o evidență săritoare-n ochi… își face vilă în Micălaca!

Probabil sătul de a mai fi perceput, în „cercurile elitist-urbane”, drept un „țăran prost”, Tibi Ciul va deveni, în mai scurt timp decât oricare din cartier, un „micălăcean get-beget”, ultima sa achiziție „pe imobiliare” fiind o splendoare de loc de casă pe strada Digului, iar acolo îi veți puteți admira calitățile de „om gospodar” odată cu ridicarea casei pe acest teren al unui căsoi, cel puțin la fel de lipsit de modestie ca și cel din Bocsig… din moment ce îl vor ajuta toți angajații săi preferați din G.C.A. (organizând „clacă”, pe model vechi, așa cum a făcut și la el la țară… unde muncitorii au lucrat mai mult decât în tot centrul și cartierele Aradului la un loc).

De la Fordul lui fină-sa cumpără autoturisme, de la Gamanor, utilaje de care are și acasă, la Bocsig, iar cu Elgecon își face lucrările de construcții. N-are nici cea mai mică problemă în a se afișa cu patronul de la Elgecon în orice împrejurare, iar dacă ai chef să cauți atent la el pe Facebookuri (vezi că are două conturi… îți trebuie răbdare, că e inclusiv ultranarcisist!), îi găsești și îmbrățișați de beți! Utilajele cumpărate de la Gamanor le găsești și la el în curte, la țară… și chiar trebuie să fii Geanina Pistru ca să crezi că și le-a cumpărat din ăia 9000 de lei pe lună, concomitent cu Gospodărirea Comunală pe care o conduce… înspre pălăria lui!

ciul casa2

Apropo… să nu uit să precizez și asta: cu Ciul n-am discutat despre Tibi (n-am muncit 20 de ani în presă, n-am citit 2000 de cărți aiurea și nici n-am îmbătrânit degeaba ca să cobor nivelul unui asemenea subiect discutând cu personajul său negativ) – deși poate o să fac compromisul (condiția fiind SĂ FIE DE ACORD SĂ ÎNREGISTRĂM TOATĂ ÎNTÂLNIREA ȘI SĂ O PUBLICĂM AICI!)… în schimb am abordat cu Geanina Pistru tematica, iar ea mi-a spus că „Tibi e un băiat bun și muncitor, la care ținem mult…”
Vă dați seama că după caracterizarea asta, n-am mai avut impolitețea de a-i replica doamnei că Aradul ăsta arată, de când a venit băiatul ei bun și muncitor, tot mai rău din punct de vedere al GOSPODĂRIRII COMUNALE… arată ca o comună zăpăcită de cap… că abrozia-i cât calul… că se taie copaci de-ampulea… că se plantează panseluțe de zici că așa trebuie… că cimitirele n-au garduri… că niciun parc nu-i ce trebuie… de astea…
Oricum, nu cred c-o interesa.

ciul 3

Categorie: Investigații
Etichete: Compania de Transport Public, Geanina Pistru, gospodarirea comunala arad sa, tiberiu ciul
Distribuie:
Articolul anterior
Președintele FC Argeș cere sancționarea Rapidului pentru nerespectarea protocolului emis de Ministerul Sănătății
Articolul următor
180. Al 25-lea Capriciu
Bagă un „16”

16 comentarii. Leave new

 • avatar of prostul satului
  Prostul satului
  27 mai 2020 14:17

  Ciul face ce vrea el, a transformat SC GOSPODĂRIREA COMUNALA ARAD SA in SC CIUL SRL. E fain sa vii la lucru la amiaza, sa stai pe scaun și sa te uiți la știri pe așa salar!!!

  Răspunde
 • avatar of ioan teudan
  Ioan Teudan
  27 mai 2020 15:35

  Rusine ciul , demisia ! Rusine bibart , demisia !

  Răspunde
 • avatar of ciul barosanu
  Ciul Barosanu
  27 mai 2020 15:49

  Pe Florin Coste l-ai dat afară după ce o slugărit la tine! Nu o mai fost bun, te -ai folosit de el și apoi l-ai dat afara ca sa il aduci pe varu tău !!! Așa faci tu, te folosești de oameni, ii duci la tine la Boscig sa îți planteze pomi și apoi nu-s mai buni oamenii după ce ti-or lucrat!!!!

  Răspunde
 • La fel ai făcut și cu femeia de la adăpost!!! Ai dat-o afara ca nu ai bani ca e pandemie!!!! Dar pentru secretara ai bani!!!!pentru ea nu e pandemie?!! De ce nu scoți posturile la concurs?!

  Răspunde
 • @Ioan Teudan
  Ciul nu își va da demisia niciodată! Unde mai prinde el așa post de director sa facă ce vrea el?!

  Răspunde
 • Masina din poza nu e Ford e Dacia toata ziua…. se vede logoul din fata….abureli

  Răspunde
  • Gigi, ești prostul lor preferat de te-au pus să scoți tâmpenia asta? E cumpărată de la Ford… vezi că Ford nu vinde doar Ford – cum partidul tău nu vinde doar Gigei.

   Răspunde
 • Stați liniștiti ca a cumpărat și de la Ford, mașinile se pot vedea la cimitire și la adăpostul de câini! Cea din imagine probabil e rezervată pentru cine știe Ciul mai bine!!!!

  Răspunde
 • @ Gigi
  Ciul a investit in mașini, in Dacii, in autoutilitare , a luat de unde vrut el !!!

  Răspunde
 • Secretara ? Parca ii manager acolo .Majoritatea știm cine ii Adelina , o curvestina se rupe moarta de beata prin cluburi și cam multă lume am știut cum o opțiune ea jobul ii bine ca acum ați aflat ei voi ca ii o curva .Nu ii prima ei abatere la oameni însurați sau cu iubite . Sa își dea demisia toți de-acolo oameni fără caracter

  Răspunde
 • Mașina din imagine nu e cumpărată de la Ford. In rest 1000% adevăr

  Răspunde
 • Din cauza asta suntem unde suntem ca si popor! Uitati-va cine a ajuns sa ne conduca! Avem si noi o mare parte din vina ca am fost indiferenti si am lasat astfel de oameni sa ajunga sa aiba putere! Acesta este rezultatul politizarii institutiilor statului, incepand de la, spitale ( situatia cu COVID-ul si-a spus cuvantul), parchete, Politia ( ….politica), suntem un stat si un neam corupt pana in maduva oaselor, optimist fiind…. Vreau sa va transmit ca NU mai avem nicio sansa!!! Fara sa par ca o dau in teoria conspiratiei…. Este o „Familie” la TOP-ul conducerii Aradului incat ….. Nu mai am cuvinte… Pana astazi nici nu am auzit de Ciul asta, dar sunt convins ca daca iei toate institutiile subordonate C.J sau P.A sau etc… o sa gasesti pe cineva ca si Ciul asta, suntem condusi de o gloata de tarani cu tupeu maxim… In urma acestui articol, primul procuror curajos, ar trebui sa se autosesizeze si sa faca ceva in privinta asta…. Rusine…..

  Răspunde
 • De ce prin luna noiembrie a anului trecut se plantau panselute prin oras?

  Răspunde
 • De ce un parvenit de genul lui Ciulache asta nu e inca in puscarie?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

diesel

[ACTUALIZARE 3] Tragica viață a lui DIESEL poartă stigmatul aceluiași blestem numit Filon Crețiu, iar linșajul, nu doar mediatic, se manifestă disproporționat. Singurul fapt pozitiv din oribila poveste: toată lumea regretă că s-a întâmplat

Petiția online „Dreptate pentru Diesel” creată sâmbătă, 2 septembrie, de activistul arădean Arpi Nistor, a adunat pe la 4.500 de semnături până la data publicării acestui articol (actualizare – marți,…