Prietenii spun lucruri trăznite!

uta vali viski
Distribuie:

E normal ca atunci când ești implicat într-o activitate de-a lungul a mai multor ani (și sunt muuulți), să cunoști, să-ți creezi amiciții sau antipatii, că nimeni nu-i perfect. Translatând „problema” pe fotbal și zic de-al nostru, din Arad, eu – pe persoană fizică – pot spune cu „S” mare că mi-am păstrat o imagine decentă ca jurnalist sportiv, meserie pe care o fac cu pasiune din `94 încoace. 


Sigur că atunci când îți exprimi părerea în online, ai și „contre”, că sunt mulți „încălțați invers”, dar fiecare cum simte. Vineri seara am fost întrebat „live” de amicii mei, dacă nu-mi spun părerea despre adunarea de luni, un adevărat „derby” „SCU – VS Părintele proiectului + ceilalți patru”. Nu am încă un punct de vedere – care poate fi scris – dar în privat, am! Dar las comentariul meu pe marți. Că e și meci înainte, care „mical-nemical, trebe câștigat!”, vorba lui Bimbo Farmati. 

Acum butonez puțin acordul fin și am totuși un of pe inimă. Și încep – iar – cronologic. La Arad se fac încă clasări după acreditare, O ai, ești tare, n-o ai, nu contezi. N-o ai, ești „mic”, o ai, ești „top”. Nu suntem diferiți, ca deontologie profesională. Publicațiile au „acreditare” din partea cititorilor, care au și opțiunea să dea „hate”, după cum îi duce capul. Și sloganul „Pentru noi doar UTA contează!”, este un crez al suporterilor „Bătrânei Doamne”, care sunt trup și suflet alături de echipa asta. Suporteri care trebuie băgați în seamă, trebuie respectați, trebuie ascultați, că fără ei nu are rost munca voastră. Că fiți siguri, că ei, fanii, atunci când au ceva de transmis, o fac la subiect – vezi cele două „hituri” cântate meci de meci – și nu o fac indirect prin ovații la Kucher!  

Și mai ceva! Un prieten mi-a spus că unul din cei „cinci” din conducerea clubului, i-ar fi spus „Să-ți iau prietenii tăi ziariști în p…ă”. Și a mai urmat și mesajul către noi ce scriem, că „în afară de Hamza, toți sunteți sclavii lui Apreutese!”. Mie îmi provoacă doar greață. Când ești prins în laț, toti cei din afara lui sunt „sclavi”, te hăituie, îți sunt incomozi. Nu-i așa, băiatule? Sau, nu-i așa că atunci când mănânci o zamă bună, oricine te deranjează de la masă, este sclav? N-are rost polemica, în ce mă privește pe mine. Și nu-mi scriu opiniile aici, ca să mă disculp. Nu e cazul. Așa că trec peste, rămânând însă să „trag concluziile” la timpul potrivit. În rest, grijă la ștampilă, multe succese în activitatea de a duce clubul pe culmi înalte ale civilizației de partid și de stat. Și bateți pe Botoșani. Hai UTA!!! 


 

Categorie: Uncategorized
Etichete: editorial, prieteni, Sclavi, UTA, Vali Viski
Distribuie:
Articolul anterior
Doi șoferi depistați conducând sub influ­ența alcoolului în Sebiș și Vladimirescu
Articolul următor
Anunț Șocant: Președinta Ungariei, Katalin Novák, și-a dat demisia pe motivul că a grațiat un pedofil

1 comentariu. Leave new

  • Domnu’ Vali spre deosebire de restu d-voastră aveți un talent autentic, literar.
    Hamza scrie compuneri despre zacuscă la fel ca și în gimnaziu, restul novicilor din ziaristica sportivă locală transmit informații și atât.
    Parveniții de la UTA sunt asemeni tătucului lor maxilar, niște agramați,dacă le-ați da o dictare nu cred ca ar lua ,,acreditarea”.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

greva invatamant

[ACTUALIZARE 2] A treia zi de GREVĂ GENERALĂ în educație. Incapabil să gestioneze eficient această criză majoră, premierul Ciucă încearcă să convingă părinții și elevii să susțină așa-zisele demersuri ale Guvernului în detrimentul cadrelor didactice

[ACTUALIZARE 2] Este a treia zi de grevă generală în educație. Negocierile între reprezentanții sindicatelor din învățământ și decidenții guvernamentali și chiar politic s-au transformat în lupte „care pe care”.…