Propunerile PSD privind creșterea punctului de pensie cu peste 10% și a salariului minim au fost cântărite și calculate cu seriozitate

mihai fifor
Distribuie:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Mihai Fifor: 

„Este minunat că, după o săptămână, colegii de la PNL au ajuns la aceeași concluzie cu PSD, anume că e nevoie de majorări de venituri în zonele vulnerabile ale societății.

Este bine că PNL și-a formulat propriile propuneri. Noi nu ne supărăm ca liberalii vin cu propuneri. La următoarea ședință a Coaliției vom cere să fie pe masă atât propunerile PSD, cât și cele ale PNL, pentru a le analiza împreună cu seriozitate.

Trebuie să facem o analiză serioasă a tuturor propunerilor pentru a le fundamenta din punct de vedere bugetar, pentru că, așa cum spunea președintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, nu trebuie să venim cu propuneri care să creeze așteptări ce nu pot fi onorate de actualul guvern.

Propunerile PSD privind creșterea punctului de pensie cu peste 10% și a salariului minim au fost cântărite și calculate cu seriozitate. Când le-am comunicat public am avut certitudinea că pot fi realizate fără a afecta echilibrul bugetar.

Sperăm ca și propunerile PNL să fie la fel de serioase și de bine fundamentate economic cum sunt și cele ale PSD. Să nu fie doar un joc politic sau un heirupism determinat de competiția internă din PNL. Ar fi total nepotrivit pentru pensionari și pentru copii.’’, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Politice
Etichete: creșterea punctului de pensie, deputatul Mihai Fifor, PNL, președintele PSD Arad, PSD
Distribuie:
Articolul anterior
Cupluri cu care nu ne mândrim: Geanina Pistru își cumpără CREDIT POLITIC DE LA COPII cu „gheozdane”-le lui Falcă și i-l dă lui Bîlcea ca să se laude cu „proiectele mari” ale Aradului!
Articolul următor
Au devenit dictatorii criminali branduri acceptate, sau cineva ne testează vigilența?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie