Rangerii și Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului au premiat trei copii pentru rezultatele bune la învățătură

laptopuri rangeri
Distribuie:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Asociația Rangerilor din România și R.N.P. Romsilva – Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului R.A. au oferit trei laptopuri unor copii cu rezultate bune la învățătură din comunitățile aflate în perimetrul ariei naturale protejate.

Laptopurile au fost obținute de Asociația Rangerilor din România de la Banca Europeană de Investiții. Ulterior, asociația le-a distribuit în nouă parcuri naturale sau naționale din țară, trei dintre ele ajungând în județele Arad (Comunele Șeitin și Felnac) și Timiș (Comuna Cenad).

„Mă bucur că am reușit să le facem o bucurie unor elevi care, poate, nu ar fi avut posibilitatea să-și achiziționeze asemenea laptopuri”, a declarat Florin Hălăstăuan, responsabil relații internaționale în cadrul Asociației Rangerilor din România și specialist în domeniul educației ecologice în cadrul administrației parcului.

În total, 28 de laptopuri moderne, cu programe cu licență gata instalate, au fost distribuite copiilor prin intermediul Asociației Rangerilor și a administrațiilor ariilor naturale protejate.

„Prin buna colaborare pe care o avem cu organizații precum Asociația Rangerilor din România, împreună cu care am realizat și două trasee tematice în Parcul Natural Lunca Mureșului, încercăm să ne apropiem de comunitățile locale, cu scopul conștientizării despre importanța protejării naturii”, a declarat Fulviu Olimpiu Moga, director R.N.P. Romsilva – Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului R.A.

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: Asociația Rangerilor din România, R.N.P. Romsilva - Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului R.A.
Distribuie:
Articolul anterior
Brandul de fashion polonez Sinsay deschide în 12 mai un magazin în Arad
Articolul următor
[ACTUALIZARE 3] Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de felicitare membrilor echipei Delta Force

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

cod portocaliu 1 scaled

ATENȚIE! COD PORTOCALIU pentru județul Arad

În această după-amiază, 24 mai 2024, în intervalul orar 13:55- 15:30 meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu pentru județul Arad, localitățile: Șiria, Covăsânț.  Se vor semnala averse torențiale…
profesori almas large

Profesori almășeni în Cipru

Timp de o săptămână, la prima mobilitate, în cadrul proiectului Erasmus+, un grup de profesori de la Școala gimnazială „Lazăr Tâmpa” din Almaș au participat la workshopuri de dezvoltare și…