Răzvan ONICA și-a anunțat oficial candidatura pentru demnitatea de PRIMAR al Sebișului

onica razvan 1
Distribuie:

 

 

Mă numesc Onica Răzvan și sunt sebișean. Am crescut în acest oraș, unde am absolvit liceul, după care am urmat cursurile Universității Politehnice Timișoara în cadrul Facultății de Construcții, terminând ca subinginer – secția de Economia și Organizarea Construcțiilor. Mi-am făcut ucenicia timp de 2 ani în cadrul lucrărilor de construcție la Primăria Sebiș, ca angajat al firmei „Foricon “- Deva.

După satisfacerea stagiului militar am luat „drumul pribegiei“ pentru o perioadă de 4 ani. Deși am avut realizări și am doar cuvinte de laudă la adresa locurilor și oamenilor pe care i-am întâlnit în această experiență, dorul și dragostea pentru locurile natale m-au determinat să iau o hotărâre în care nimeni nu credea. Aceea de a mă întoarce, a-mi face un rost acasă și de a-mi crește copiii așa cum am fost crescut și eu.

Din anul 2004 până în prezent activez în mediul antreprenorial unde, cu multă muncă, cu suișurile și coborâșurile inerente-vreau să cred-am reușit să realizez ceva. În afară de satisfacțiile materiale, lucrul care mă bucură cel mai mult este faptul că prin munca și comportamentul meu am câștigat respectul celor din jur. O altă mare realizare o reprezintă pentru mine viața alături de soția,copiii și părinții de la care am moștenit principii sănătoase de viață.

În acest moment, Sebișul are nevoie de o schimbare. Acesta este motivul pentru care am luat decizia de a candida pentru funcția de primar. Iubesc Sebișul și dintotdeauna mi-am dorit să fac ceva pentru acest oraș, așa cum au reușit și părinții mei să facă.

Voi candida ca independent, dar mă bucur de sprijinul PSD, însă sper și în susținerea altor formațiuni politice și,în special, a sebișenilor,care cred că prin mine se poate realiza o schimbare în bine a orașului nostru.

Sunt ferm convins că toți locuitorii orașului își doresc transparență administrativă și un dialog corect și deschis cu viitorul primar.

Împreună vom putea reuși schimbarea!

onica razvan

Articol asociat:

[INTERVIU] Candidatul PSD la Primăria Orașului Sebiș, Răzvan ONICA: „Sunt convins că lumea vrea SCHIMBARE – acesta este motivul care m-a determinat să candidez”

Categorie: Politice
Etichete: politica arad, primaria sebis, razvan onica, Sebis
Distribuie:
Articolul anterior
SOLIDARITATE! PRESA ARĂDEANĂ ÎI SOLICITĂ DEMISIA DE ONOARE lui Gheorghe Stoian din demnitatea de PREFECT
Articolul următor
Localitățile Horia, Mândruloc și Cicir puteau să beneficieze de canalizare încă din perioada 2016-2020. Dacă era voință și respect pentru cetățeni din partea administrației

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…