Refugiile de pe ,,pista de biciclete” – o insultă la adresa confortului și a urbanismului [FOTO]

banci 13 scaled
Distribuie:

 

 

Că tot suntem în febra planurilor durabile pentru Arad, atenție bicicliști! Vi s-au pregătit locurile de veci… pardon, de odihnă! Cică… Dacă ați scăpat netrosniți de vreo mașină care intră sau  iese din parcare și aveți torticolis de la modulul „păzește-te în trafic” nu uitați că s-a montat mobilier urban… A fost pachet promoțional, piste scumpe plus băncidetoatăjena gratis, montate pe buza șoselei și cu coșul de gunoi inclus și nu oricum inclus. Ci chiar nesimțit de inclus dacă faci greșeala să iei loc. Și, cum nu este destul să stai pe bancă și să ai gunoiul cu duhoarea inclusă fix la nas, mai trebuie să fie și în soare.  Dacă nu-ți permiți intrarea la Ștrandul Neptun, un strat de piele poți lăsa și tu pe  banca încinsă parcă, special, pentru tine. O arsură mică nu se pune… Ah, și nu există semn de interzis pensionarilor deci odihniți-vă cu încredere. Apoi, intoxicați, insolați și iritați, puteți să mergeți acasă și să dormiți încă vreo 4 ani că iar vin alegerile și poate trebuie să aveți puterea să mai votați o dată Falcă… Doamne, ferește! Nu de alta dar, ca-n Pistruiatu, el când gândește îi vin idei năstrușnice… De ce, domnule primar? De ce o idee bună și scumpă trebuie aplicată prost și în bătaie de joc? De ce, dacă tot sunt copaci, băncile nu au fost amplasate la umbra lor? De ce coșul de gunoi trebuia amplasat chiar în fața băncii?  Și, nu, nu e un caz izolat. Toate sunt montate la fel. Proba-foto din zona Kaufland – Micalaca, Calea Lipovei pe principală si pe Calea Aurel Vlaicu. De ce, domnule primar?

 

 

Categorie: Investigații
Etichete: Arad, bănci, lucrări, piste de biciclete, primaria arad
Distribuie:
Articolul anterior
Respect, lacrimi și de restul neputință. Jacques Hamel, preot martir, victimă a terorismului extrem
Articolul următor
Un cap în gura libertăţii de exprimare
Bagă un „16”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

danhalchin

Când nu-i omoară pur și simplu, CONDIȚIILE INUMANE tolerate de cadrele din Penitenciarele Timișoara și Arad „redau societății” oameni mai abrutizați decât când au intrat, cu PLOȘNIȚE, ȘORICIOAICĂ și boli transmisibile cu tot… asta și „grație” noului director al ANP, notoriul Dan Halchin!

În general, deținuții din penitenciarele românești – mai ales cei încarcerați „pe bună dreptate”, ca urmare a faptelor recunoscute chiar de ei înșiși (cum sunt majoritatea –  „nevinovații” neinteresându-ne în…
cretu george sorin

DREPTATE POST-MORTEM își dorește Sorin, tată a 6 copii, după ce SISTEMUL i-a îngropat MAMA cu dosar cu tot: o „doamnă de la partid” a spulberat-o pe trecerea de pietoni de „Ziua Femeii”, un agent de poliție a tergiversat ancheta, o procuroare a admis falsuri ca probe, iar legiștii sugerează că „poate a murit de Covid”

George Sorin Crețu este unul dintre foarte puținii dintre noi care, deși au pierdut bătălia cu justiția oamenilor, continuă lupta pentru dreptatea divină (dreptatea-în-sine pentru agnostici). Cauza sa este, probabil,…