SATAN 2 -bomba care aduce iadul pe Pământ [FOTO]

satana
Distribuie:

 

 

Cine nu a auzit de Satana? Alţii îi spun Satan, de gen masculin. Când cineva pronunţă acest cuvânt, substantiv propriu, imediat mintea reacţionează şi îţi creează cel puţin două imagini. Una, relevată de memorie şi afişată pe ecranul minţii: tineri dezinvolţi la o adunare a sataniştilor. Acei adepţi ai dracului, convertiţi de țiganul-ungur Anton Sandor La Vey, (mama sa a fost o ţigancă din Transilvania) şi care sunt blamaţi pentru negarea lui Dumnezeu şi a creştinismului. Acei indivizi care au ca simbol un animal negru cu coarne, la care se închină şi o dogma fundamentală, crezul: „Eu sunt Dumnezeul meu”!

A doua imagine satanică, ar fi aceea a Iadului! Acel loc groaznic, subteran, infernal, unde focul arde continuu cu vâlvătăi, sufletele păcătoşilor. Unde Scaraoţky şi fiul său Mikiduţă rânduiesc intensitatea focului. Şi te rogi să nu cumva să ajungi în iad. Îţi faci cruce şi zici Doamne apără-mă! Piei drace! Mai la bătrâneţe, te întorci cu faţa către Domnul, sperând să nu ajungi în incandescenţa iadului. Şi te rogi lui Dumnezeu să te ierte de păcatele făcute, cu fapta sau cu gândul.

A treia imagine, nu pot să o revendice decât câţiva iniţiaţi sau cei cu calităţi de reprezentare iconografică incomensurabilă. Sigur, nu o să mă credeţi, dar şi eu sunt printre ei. Văd cum un areal terestru de sute de mii km pătraţi este un focar incandescent întins, peste tot jar, flăcări roşii şi albastre, fum gros negru şi cenuşiu, cât cuprinzi cu ochii, aburi fierbinţi aruncaţi în atmosfera ceţoasă, cu un miros puternic pestilenţial, uneori fad, alteori specific, care poate fi produs de arderea unor fiinţe umane ori animale, sau alte bunuri materiale organice din câmpul dezastrului.

Acesta este imaginea probabilă, care oricând poate deveni reală, apocalipsă,  iadul obiectiv, material, produs pe pământ de SATAN 2 – racheta nucleară rusească! Dacă celelalte imagini sunt doar mentale, în închipuirea noastră sau în poveşti, acest tablou poate deveni, cât de curând, realitate. SATAN 2 este racheta intercontinentală cu rază lungă de acţiune, considerată drept cea mai puternică armă nucleară care există în momentul de faţă în lume, construită de Rusia şi denumită în acte RS-28 Sarmat. Supranumele dat chiar de americani este Satan 2. Racheta poate transporta 16 focoase nucleare, în greutate de 50 de megatone, încărcătură cu o putere de distrugere de 2000 de ori mai puternică decât mica bomba atomică „Little Boy”, aruncată în 6 august 1945, de către USA, deasupra orașului Hiroshima. Nenorocirile le ştiţi şi dumneavoastră. Inimaginabile pentru acea perioadă.

Acest monstru nuclear, după cum apreciază specialiştii NATO, este invizibil pentru sistemele antiradar iar viteza de deplasare este atât de mare, încât sistemele actuale de apărare antirachetă ar fi inutile. Afirmativ, poate să străbată zece mii de kilometri, iar un oraş ca New York poate fi distrus, la propriu, într-o secundă. La noi, baza americană antirachetă de la Deveselu ar fi o glumă pentru asemenea arme.

Spre deosebire de alte situaţii, când cercetările privind finalitatea unor arme nucleare erau strict secrete, despre SATAN 2, presa din Rusia scrie că „ racheta poate şterge de pe faţa Pământului un teritoriu de dimensiunea Texasului”.

Rusia dezvăluie fotografii cu noua ei armă, care provoacă fiori de teamă, în Occident. Este înspăimântătoare, de la nume până la încărcătură. Occidentul, USA şi NATO percep aceste „dezvăluiri”, fără precedent, ca mesaje de intimidare la adresa lor. Şi nu îi pot contrazice. Aceeaşi părere o împărtăşesc şi eu. De aceea mă întreb, oare este oportun să acuzăm Rusia de toate relele, să o provocăm, de posibilă agresiune armată, când noi avem un simulacru de mijloace de apărare?

Preşedintele meu – vorba analistului Niilu Schmecker – în alocuţiunile pe care le citeşte, făcute de alţii, la diferite ocazii oficiale, nu omite să menţioneze pericolul Rusiei pentru România, o acuză de ocuparea unor teritorii străine; atenţionează  asupra pericolului invadării unor ţări NATO; plusează pe constituirea unei forţe maritime armate NATO în Marea Neagră, deşi ştie, sau o fi aflat, că ar încălca tratate internaţionale, respectate de toate statele riverane;acuză de nerespectarea tratatului de la Minsk cu privire la pacea din Ukraina, etc. Toate aceste sunt realităţi, numai că nu Preşedintele meu trebuie să le rostească, să ameninţe Marele Urs.

Am impresia că sfătuitorii săi, consilierii de politică externă, de apărare şi în strategia NATO, primesc ordine din alte zone, externe, şi sub pretextul „alinierii la politica Alianţei”, este manipulat pentru a provoca. Este periculos pentru România.

Când Ţarul Putin, după declararea a bazei americane de la Deveselu, ca operaţională, a nominalizat ţara noastră ca ţintă sigură într-un eventual conflict; că 500 de rachete au traiectoria îndreptată spre ţara noastră, tu propui eventuale măsuri de ripostă, când România nu mai are mijloace de apărare. Americanii au explicat cum poate fi activat art. 5 din Tratatul NATO, pentru implicarea în apărarea unei ţări atacate, care poate dura cinci zile. În această situaţie, dacă ar fi ca Rusia să ne atace, până la activarea forţei NATO, armatele ruse au trecut de Timişoara. Nu înţeleg politica noastră faţă de Rusia! Repet, nişte poziţii ale oficialilor NATO, contrare poziţiei statului român. Înţeleg că vrem să devenim lider zonal, dar nu aşa!

Jens Stoltenberg: (…) „Alianţa Nord-Atlantică nu reprezintă nicio ameninţare pentru nimeni. Nu vrem un nou Război Rece, nu vrem o nouă cursă a înarmării. Şi nu vrem confruntare militară. Consolidăm capacităţile de disuasiune şi apărare, dar, în acelaşi timp, încercăm să avem un dialog constructiv cu Rusia. Rusia este cel mai mare vecin, este un membru permanent al Consiliului de Securitate ONU.(…) Rusia nu poate şi nu trebuie să fie izolată„, a spus la Summit-ul NATO de la Varşovia.

Sau poziţia Preşedintelui Franţei, la aceeaşi reuniune: „NATO nu are câtuși de puțin vocația să facă presiuni asupra relațiilor pe care Europa trebuie să le aibă cu Rusia, iar pentru Franța, Rusia nu este un adversar, nu este o amenințare. Rusia este un partener (…) și încercăm să găsim o soluție pentru criza din Ucraina”.

Pregăteşte-te de război ca să menţinem pacea! Spunea un chinez, nu reţin care, Mao Tse-tung sau Sun Tzu, iar noi doar mimăm că ne pregătim de război şi după logica chineză, nu putem menţine pacea iar războiul o să-l pierdem.

Acum, în această perioadă, de ce mimăm războiul? Cineva are date certe că vom fi atacaţi? Care este scopul noului exerciţiu NATO, ce urmează să se desfăşoare la începutul lui noiembrie în România?  Nimic deosebit! Ne edifică generalul Timothy McGuire, comandant general adjunct al armatei americane in Europa: „Nu vrem un război, dar cel mai bun mod de a menţine pacea este prin forţă şi prin pregătire”, a spus McGuire. E clar, americanii au în bibliografia strategică cartea lui Sun Tzu – Arta războiului, deşi chinezul spunea asta prin anul 550 î.Hr., inventivi, americanii o adaptează zilelor noastre. „Exerciţiile militare fac parte din eforturile NATO de a acoperi lacunele din apărarea aeriană a Alianţei, în încercarea de a descuraja ambiţiile Rusiei în Europa de Est”, a precizat generalul. Şi pentru ca provocarea să fie sesizată şi de ruşi, armata americană va muta din Germania sistemul de apărare antirachetă Patriot, ca parte în exerciţiu NATO de la începutul lunii noiembrie; la exerciţiile comune vor participa circa 100 de soldaţi americani şi 100 români.

Poziţia generalului şi a Preşedintelui meu sunt concordante, dar par contrare celor ale Preşedintelui Franţei şi chiar a secretarului general NATO. De aceea mă întreb, nu ar fi bine să adoptăm şi noi o poziţie nonbeligerantă faţă de Rusia? Dacă, Doamne fereşte, se declanşează un război, acesta va avea loc pe teritoriul României, nu al Statelor Unite. Ţara mea, a noastră, va fi distrusă. Reţineţi! Teritoriu USA nu fost niciodată teatru de război de la războiul de secesiune (18611865). Reţineţi! De la Al Doilea Război Mondial până în prezent USA a fost implicată în 52 războaie regionale, de la războiul cu China 1945 – 46, la cel prezent cu Siria, care încă nu este tranşat. În majoritatea au pierdut.

Să sperăm că România nu va deveni teatrul de război cu Rusia, să suportăm blestemul dracului, a lui SATAN 2, care ne-ar arunca în iad!

Atunci Ţara mea dragă, ţara mea de dor, ar dispărea de pe hartă.

 

Categorie: Știri
Etichete: focoase, NATO, racheta rusească, razboi, rusia, Satan 2
Distribuie:
Articolul anterior
IPJ Arad își upgradează interfața. Claudia Iuga este „noua voce” a inspectoratului
Articolul următor
Despre gunoi şi Gunoaie [Colaj de la „breaking”]

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie